Νέα

Μήπως γνωρίζετε για ποιό λόγο σέρνεται το ίντερνετ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΣΚΡΟΥΝΤΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
μετα το προστιμο που αρπαξε ο ΟΤΕ για τις πουστιες που κανει , οι Γερμανοι αποφασισανε να μας γαμισουν λιγο για να καταλαβουμε ποιος κανει κουμαντο στις τηλεπικοινωνιες στην Μπανανια Ελλαδα.
Αντε περαστικα αδελφια ?

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
και μενα γαμιεται εδω και 10 μερες γαμω τον οτε!απο 4mbs εχω 600kbs.το σπιτι τους!

target

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες τον ΟΤΕ τον ξέγραψα προ πολλού με όλες τις μαλακίες που κάνει :headbang: :headbang: και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. :zzzzz::dancing:
Εδω και ενάμισι χρόνο έχω FORTHNET και όλα καλά. Και το internet μαμάει. :rockon: :rockon:
Απορώ πως όλοι βάζουν conex όταν και οι ταχύτητες χάλια και όλο κουτσουκέλες κάνει.  :think:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.063
Πόντοι
1.206
Παίδες τον ΟΤΕ τον ξέγραψα προ πολλού με όλες τις μαλακίες που κάνει :headbang: :headbang: και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. :zzzzz::dancing:
Εδω και ενάμισι χρόνο έχω FORTHNET και όλα καλά. Και το internet μαμάει. :rockon: :rockon:
Απορώ πως όλοι βάζουν conex όταν και οι ταχύτητες χάλια και όλο κουτσουκέλες κάνει.  :think:
στην επαρχια,τουλαχιστον,οπου ζω ο οτε ειναι πιο αξιοπιστος καθως οι ιδιωτικες εταιρειες βρισκονται σε φαση αναπτυξης των υποδομων τους και πολλοι χρηστες αντιμετωπιζουν προβληματα με τις adsl συνδεσεις.Στην αθηνα ειναι διαφορετικα τα πραγματα αφου εκει βρισκεται τεραστιος αριθμος συνδρομητων κι εχουν φροντισει να προσφερουν καλες υπηρεσιες

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
gamiseta tha sou sernete mexri na ta laxis bale hol tin exo ena xrono kai magika den kolah oute se petah apekso :rockon: :rockon:

Κατ' αρχήν καλώς ήρθες στο site :)
Σαν νέο μέλος, πέρνα κι από δώ...

ΔΙΟΡΘΩΣΕ το post σου και γράφε μ' Ελληνικά, σύμφωνα με τους κανόνες!

Οσον αφορά την HOL κι αυτή είχε πρόβλημα σήμερα... λόγω της γενικότερης βλάβης του δικτύου του ΟΤΕ!

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Όσο η Ελλαδάρα διατηρεί το δίκτυο χαλκού που έχει "βυθιστεί" το 1950, τόσο θα έχουμε τέτοια, παρόμοια ή χειρότερα προβλήματα...

target

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
στην επαρχια,τουλαχιστον,οπου ζω ο οτε ειναι πιο αξιοπιστος καθως οι ιδιωτικες εταιρειες βρισκονται σε φαση αναπτυξης των υποδομων τους και πολλοι χρηστες αντιμετωπιζουν προβληματα με τις adsl συνδεσεις.Στην αθηνα ειναι διαφορετικα τα πραγματα αφου εκει βρισκεται τεραστιος αριθμος συνδρομητων κι εχουν φροντισει να προσφερουν καλες υπηρεσιες

ΣΩΣΤΑ η επαρχία έχει άλλο θεό.  :badair:  Είναι το αποπαίδι και την έχουν  :shit: γιατί πρέπει να φτιάξεις καλή υποδομή
σε μία περοχή για πέντε ανθρώπους που θέλουν ADSL ενώ στην Αθήνα, θεσαλονίκη και τώρα τελευταία και Πάτρα με λίγο κόστος
μεγαλύτερα κέρδη. Και συμφωνώ και με την εποχή του χαλκού που λέει ο συναγωνιστής.
Μας έχει φάει η  :bigdick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom