Βοργιας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.898
- Πόντοι
- 206
θα σ ελεγα να σκεφτεις γτ αποφευγεις τους ανθρωπους?
ειναι γτ τους βαριεσαι, ειναι γτ τους φοβασαι, ειναι γτ δεν ξερεις πως να φερθεις?
Μαλλον επειδη τους φοβαμαι καπως και πως να φερθω. Γενικα μετα το στρατο μου εχει μεινει μια σταση που μπορω να στην περιγραψω με ενα παραδειγμα.
Στην τυπισσα της υποδοχης του γυμναστηριου που ειναι ωραιο γκομενακι ας πουμε. Μπαινω μεσα και λεει καλησπερα με χαμογελο. Κλασικο ειναι μετα να γινεται αστραπιαια μια μεταβαση απο το χαμογελο, στην ψυχρη εκφραση. Μετα χτυπαω καρτα και γυριζω πλατη για να παω στα οργανα. Μετα υπαρχει κατι σαν εσωτερικος διαλογος που λεει το εξης: "Χαιρεταει, η δουλεια της ειναι... αν δεν ηταν σιγα μη χαιρετουσε κιολας" και ξυνιζω τα μουτρα. Δε μου φταιει πουθενα η τυπισσα. Σαν να θελω να πω οτι "Ενταξει μη φορας το χαμογελο το ψευτικο.. κανει μπαμ σε καταλαβαμε". Που στο κατω κατω μπορει να ειναι και της φαντασιας μου. Αυτο με το ξυνισμα που κανω το εχω παρατηρησει και σε αλλες περιπτωσεις επικοινωνιας λιγων δευτερολεπτων. Μου εχει μεινει μετα απο το στρατο κατι σαν ξενερα, δεν ξερω να το περιγραψω.
Εχω δηλαδη την εντυπωση οτι μονο κατι ψευτικο θα συναντησω στους ανθρωπους πλεον.
Και αν κοιταξω λιγο καλυτερα να βρω κατι αληθινο επανω τους θα συναντησω την καφριλα τους και την αγενεια τους. Δεν ξερω να το περιγραψω καλυτερα.