You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μήπως γνωρίζετε για ποιό λόγο σέρνεται το ίντερνετ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΣΚΡΟΥΝΤΖ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
παιδες .ανοιξα το πισι πριν λιγο και κυριολεκτικα σερνεται το ιντερνετ.μηπως ξερετε τι μπορει να φταιει? :-
θελει να παει για τσαρκα
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
παιδες .ανοιξα το πισι πριν λιγο και κυριολεκτικα σερνεται το ιντερνετ.μηπως ξερετε τι μπορει να φταιει? :-
μάλλον γαμιέται ο ΟΤΕ. εμένα σήμερα έκανε κάνα 20λεπτο να μ' αφήσει να μπω και τώρα κατεβάζει με ταχύτητα χελώνας
Επισκέπτης
μια απο τα ιδια εδω & καμια ωρα..μιλατε ρε & ψαχνομουν..
δλδ μαλλον ειναι γενικο το κακο.απλα ανοιξα το θεμα επειδη δε μου ειχε ξανατυχειμάλλον γαμιέται ο ΟΤΕ. εμένα σήμερα έκανε κάνα 20λεπτο να μ' αφήσει να μπω και τώρα κατεβάζει με ταχύτητα χελώνας
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
όπως πάντα αυτή του ΟΤΕ στον μπούτσο τους όλα .μάλλον γαμιέται ο ΟΤΕ. εμένα σήμερα έκανε κάνα 20λεπτο να μ' αφήσει να μπω και τώρα κατεβάζει με ταχύτητα χελώνας
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ναι ρε από την ώρα που είπε το "Ναι" ο Μπασινάς σέρνεται!Τυχαίο είναι?μια απο τα ιδια εδω & καμια ωρα..μιλατε ρε & ψαχνομουν..
Επισκέπτης
τιποτε μωρε..απλα ρεταρει σημερα..να βαλεις..μην το συζητας..οι αλλοι σερνονται..Ποιό είναι το θέμα με τον ΟΤΕ;
Εξηγήστε μου γιατί σκέφτομαι να βάλω CONEX.
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.063
- Πόντοι
- 1.206
βαλε conn-x γιατι ο ΟΤΕ εχει πιο σταθερο δικτυο απ'τις αλλες εταιρειεςΠοιό είναι το θέμα με τον ΟΤΕ;
Εξηγήστε μου γιατί σκέφτομαι να βάλω CONEX.
Αλλα ειναι ο γνωστος πΟΤΕ που γαμιεται κατα καιρους
πριν απο 10 λεπτα μπηκα κι εγω...
Γαμιεται ο ΟΤΕ
με ποια γαμιεται? με τη ΔΕΗ? παρτουζιτσα κανει?
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
δίκιο έχουν τα παιδιά. εδώ έχει απόλυτη εφαρμογή το ρητό ''στους τυφλούς επικρατεί ο μονόφθαλμος''
Επισκέπτης
με την μιζενς..με ποια γαμιεται? με τη ΔΕΗ? παρτουζιτσα κανει?
τιποτε μωρε..απλα ρεταρει σημερα..να βαλεις..μην το συζητας..οι αλλοι σερνονται..
βαλε conn-x γιατι ο ΟΤΕ εχει πιο σταθερο δικτυο απ'τις αλλες εταιρειες
Αλλα ειναι ο γνωστος πΟΤΕ που γαμιεται κατα καιρους
thanx
πριν απο 10 λεπτα μπηκα κι εγω...
Γαμιεται ο ΟΤΕ
Ερχομαστε..... υπομονη!
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
http://[URL unfurl="true"]www.ote.gr/images/logo_ote_h.gif[/img[/URL]]
[b]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ[/b]
[b]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΩΔΙΑΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ[/b]
Αθήνα, 31 Ιουλίου 2008
Ο ΟΤΕ ενημερώνει τους πελάτες του ότι, αποκαταστάθηκε στις 14:55 η καλωδιακή βλάβη που παρουσιάστηκε σήμερα μετά το μεσημέρι σε κεντρικό δακτύλιο του ΟΤΕ.
Συγκεκριμένα, μετά τις 13:30, λόγω εργασιών τρίτων, κόπηκαν καλώδια οπτικών ινών σε δύο περιοχές ταυτόχρονα, στην Αρκαδία και στη Βοιωτία, με αποτέλεσμα, σε περιοχές κυρίως της Δυτικής Ελλάδας, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας, να μην είναι εφικτή η σύνδεση με το internet αφού διεκόπη η κύρια και η εφεδρική όδευση.
Συνεργεία του ΟΤΕ μετέβησαν άμεσα στα παραπάνω σημεία και αποκατέστησαν τη λειτουργία της κύριας όδευσης. Παράλληλα, συνεργεία του ΟΤΕ εργάζονται για την αποκατάσταση και της εφεδρικής.
[URL unfurl="true"]http://www.ote.gr/anakoinshow.asp?cat=3&id=870[/URL]
[b]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ[/b]
[b]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΩΔΙΑΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ[/b]
Αθήνα, 31 Ιουλίου 2008
Ο ΟΤΕ ενημερώνει τους πελάτες του ότι, αποκαταστάθηκε στις 14:55 η καλωδιακή βλάβη που παρουσιάστηκε σήμερα μετά το μεσημέρι σε κεντρικό δακτύλιο του ΟΤΕ.
Συγκεκριμένα, μετά τις 13:30, λόγω εργασιών τρίτων, κόπηκαν καλώδια οπτικών ινών σε δύο περιοχές ταυτόχρονα, στην Αρκαδία και στη Βοιωτία, με αποτέλεσμα, σε περιοχές κυρίως της Δυτικής Ελλάδας, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας, να μην είναι εφικτή η σύνδεση με το internet αφού διεκόπη η κύρια και η εφεδρική όδευση.
Συνεργεία του ΟΤΕ μετέβησαν άμεσα στα παραπάνω σημεία και αποκατέστησαν τη λειτουργία της κύριας όδευσης. Παράλληλα, συνεργεία του ΟΤΕ εργάζονται για την αποκατάσταση και της εφεδρικής.
[URL unfurl="true"]http://www.ote.gr/anakoinshow.asp?cat=3&id=870[/URL]
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 96K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 15K