Νέα

Μήπως έβαλες μυαλό?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αν τωρα σου δινοταν η ευκαιρια....

• Θα ψηφιζες υπερ μιας (τροποποιημενης σε συγκριση με παλια) Χουντας

Ψήφοι: 13 26,5%
  • Θα ψηφιζες κατα μιας Χουντας και θα παρεμενες στο υπαρχον πολιτικο συστημα

Ψήφοι: 3 6,1%
  • Τιποτα απο αυτα , θα φυγω εξωτερικο μολις βρω ευκαιρια

Ψήφοι: 17 34,7%
  • Ψηφο στα μικρα κομματα , να τους βραχυκυκλωσουμε ολους

Ψήφοι: 13 26,5%
  • Ειμαι βολεψακιας - δημοσιος , στα αρχιδια μου ολα πλεον

Ψήφοι: 3 6,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    49

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πολύ την ανακατεύεις τώρα τελευταία και θα ήθελα ανάλυση-κουβέντα....

Δεν έχω προλάβει ούτε καφέ να πιω ακόμα όμως ρε πούστη μου :headbang: :headbang: :headbang:
αναφέρομαι στην επανασταση το 60.
τότε που εκτελούνταν γαιοκτήμονες και γινόταν κατάσχεση της περιουσίας τους.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ασε φιλαρακι, που να μ΄εβλεπες το περασμενο σαββατο στο γαμο. μπεζ κουστουμι, φυστικί πουκαμισο και κιτρινη γραβατα. σαν αστερας του χολιγουντ ημουν

η χούντα σε μάρανε.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κατεξοχήν Πασόκοι,εεε εντάξει αν θεωρήσει κανείς το Πασόκ αριστερά οκ!!! :cheesy:
Τώρα το 2-3% των υπόλοιπων αριστερών κομμάτων δεν το λες βόλεμα.....
Υ.Γ.Η φάση δουλεύω για το κόμμα δεν μπορεί να θεωρηθεί βόλεμα.
Δεν υπάρχουν καλοί αριστεροί και κακοί δεξιοί.Υπάρχουν μόνο οι μέσα και οι απέξω.
Choose your side kid

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
αναφέρομαι στην επανασταση το 60.
τότε που εκτελούνταν γαιοκτήμονες και γινόταν κατάσχεση της περιουσίας τους.....

Μωρέ σύμφωνοι.....

Μάλλον περί Κάστρο πρέπει να γίνει η κουβέντα γιατί στα αρχικά θα συμφωνήσουμε...

Τέσπα, ανάλυση καλύτερα παρά κουβέντα γιατί οι γνώσεις μου επί του θέματος είναι αρκετά περιοορισμένες.....

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
γιατί ρε μάγκα δεν πάς;
θα σου πω εγώ γιατι. γιατί πιθανώς όταν θα πας θα σου ανταλλάξει τη μπέμπα με πόρσε για να γαμάς ακόμα περισσότερο τον αριστερό που τρώει όσπρια και ελιτσες.

οχι ρε γερο, εγω δεν θελω να γαμαω το κοσμο, ουτε τους αριστερους ουτε τους δεξιους. εγω θελω να εχουν ολοι να τρωνε και να εχουν μπεμβε και χρυσα ρολογια και οτι γουσταρουν. αλλα να εχω κι εγω τα δικα μου, οχι να ερθουν οι κομμουνιστες να μου τα παρουν.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ασε φιλαρακι, που να μ΄εβλεπες το περασμενο σαββατο στο γαμο. μπεζ κουστουμι, φυστικί πουκαμισο και κιτρινη γραβατα. σαν αστερας του χολιγουντ ημουν
Ωραιος!!! Ουτε ο ταμτακος δεν εκανε τετοιους συνδιασμους!!! :grin:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
οχι ρε γερο, εγω δεν θελω να γαμαω το κοσμο, ουτε τους αριστερους ουτε τους δεξιους. [glow=red,2,300]εγω θελω να εχουν ολοι[/glow] να τρωνε και να εχουν [glow=red,2,300]μπεμβε και χρυσα ρολογια[/glow] και οτι γουσταρουν. αλλα να εχω κι εγω τα δικα μου, οχι να ερθουν οι κομμουνιστες να μου τα παρουν.

Εμάς μας ρώτησες??? :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
οχι ρε γερο, εγω δεν θελω να γαμαω το κοσμο, ουτε τους αριστερους ουτε τους δεξιους. εγω θελω να εχουν ολοι να τρωνε και να εχουν μπεμβε και χρυσα ρολογια και οτι γουσταρουν. αλλα να εχω κι εγω τα δικα μου, οχι να ερθουν οι κομμουνιστες να μου τα παρουν.
Eκτός από τους μετανάστες ε?

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
θα σου δώσουν επιχειρήματα όμως
(που θα ισχύουν για τους άλλους-όχι για αυτούς)

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Ξεχώριζες στο πλήθος!!! :cheesy:

Μήπως σου πετάγανε κ ρύζι αντί στο ζευγάρι επειδή δεν είχανε ντομάτες;;; :2funny:

ζηλευεις ρε? αντε βρες καμια δουλεια κοπριτη που θελεις επανασταση για να τα βρεις ετοιμα.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαααααααα

το ντάτσουν γεμάτο καρπούζια ή όχι?

Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αμα τα χεις παρει από τους κομμυνιστές γιατί να μη στα πάρουν πίσω;

Επισκέπτης
Ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαααααααα

το ντάτσουν γεμάτο καρπούζια ή όχι?

Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Πλαστικές καρέκλες από την εταλέαααααααααα

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
οριστε τι εγραψα στο θεμα των νεοπτωχων για να καταλαβετε οτι ο δεξιος δεν θελει το κακο του συνανθρωπου του.

καμια δουλεια δεν φοβαμε. και ξερω πως οι εργατικοι θα επιβιωσουν της κρισης. αλλα δυστηχως υπαρχουν συμπολιτες μας που δεν ειχαν τις ιδιες ευκαιριες ή που εκαναν λαθος επιλογες και βρισκονται σε δυσκολη θεση. για αυτους το κρατος δεν κανει τιποτα. αυτους οφειλουμε να τους βηθησουμε με οποιο τροπο μπορει ο καθενας. αν εχεςι επιχειρηση παρε εναν ελληνα, το ιδιο αν εχεις χτηματα. αν εχεις κατι που για σενα μπορει να ειναι αχρηστο μην το πετας, δωστο σε εναν ελληνα που θα του ειναι χρησιμο. με αγαπη αλληλεγκυη και τη βοηθεια του θεου οι μερες που θα ερθουν δεν θα ειναι τοσο επωδυνες για τους ελληνες

οχι πως δεν υπαρχουν μουνοπανα δεξιοι οπως και αριστεροι. αλλα αυτο δεν καταλαβενω ειναι η μανια των αριστερων να παρουν τις περιουσιες μας που υποτηθετε τις καναμε εκμεταλευομενοι τον ιδρωτα των αριστερων. ε δε μπορει να ειμαστε ολοι το ιδιο, καποιοι θα εχουν κατι παραπανω απο τους αλλους. δηλαδη στην κουβα και στη β. κορεα εχουν ολοι τους ιδιους μισθους και τα ιδια οφελη? δε νομιζω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οριστε τι εγραψα στο θεμα των νεοπτωχων για να καταλαβετε οτι ο δεξιος δεν θελει το κακο του συνανθρωπου του.

καμια δουλεια δεν φοβαμε. και ξερω πως οι εργατικοι θα επιβιωσουν της κρισης. αλλα δυστηχως υπαρχουν συμπολιτες μας που δεν ειχαν τις ιδιες ευκαιριες ή που εκαναν λαθος επιλογες και βρισκονται σε δυσκολη θεση. για αυτους το κρατος δεν κανει τιποτα. αυτους οφειλουμε να τους βηθησουμε με οποιο τροπο μπορει ο καθενας. αν εχεςι επιχειρηση παρε εναν ελληνα, το ιδιο αν εχεις χτηματα. αν εχεις κατι που για σενα μπορει να ειναι αχρηστο μην το πετας, δωστο σε εναν ελληνα που θα του ειναι χρησιμο. με αγαπη αλληλεγκυη και τη βοηθεια του θεου οι μερες που θα ερθουν δεν θα ειναι τοσο επωδυνες για τους ελληνες

οχι πως δεν υπαρχουν μουνοπανα δεξιοι οπως και αριστεροι. αλλα αυτο δεν καταλαβενω ειναι η μανια των αριστερων να παρουν τις περιουσιες μας που υποτηθετε τις καναμε εκμεταλευομενοι τον ιδρωτα των αριστερων. ε δε μπορει να ειμαστε ολοι το ιδιο, καποιοι θα εχουν κατι παραπανω απο τους αλλους. δηλαδη στην κουβα και στη β. κορεα εχουν ολοι τους ιδιους μισθους και τα ιδια οφελη? δε νομιζω.

εγώ αλεκάκο δε θέλω να σου πάρω τη μπεμπα.
αμα μπορείς να τη δικαιολογήσεις κράτα την.
εγώ σε λέω να μου δικαιολογήσεις τη μπέμπα και το κτήμα και τα εργστάσια και τοους γάμους και τα χρυσά ωρολόγια.
εαν δεν μπορείς (100% σίγουρο) εκεί αρχίζει το πρόβλημα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γειά σου Αλέκο πατριώτη  :grin:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Εμάς μας ρώτησες??? :2funny:

νταξη ρε, αμα εσενα σου αρεσει να εισαι σαν χιπης να εισαι, και εγω να εγω αυτα που γουσταρω. εγω θελω μπεμβε εσυ θελεις ποδηλατο κανενα προβλημα να εχεις το ποδηλατο σου.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
εγώ αλεκάκο δε θέλω να σου πάρω τη μπεμπα.
αμα μπορείς να τη δικαιολογήσεις κράτα την.
εγώ σε λέω να μου δικαιολογήσεις τη μπέμπα και το κτήμα και τα εργστάσια και τοους γάμους και τα χρυσά ωρολόγια.
εαν δεν μπορείς (100% σίγουρο) εκεί αρχίζει το πρόβλημα.

Εγώ θέλω να πυρπολήσω τη μπέμπα και να βάλω τα χρυσά ρολόγια στο παχύ έντερο των κατόχων...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
νταξη ρε, αμα εσενα σου αρεσει να εισαι σαν χιπης να εισαι, και εγω να εγω αυτα που γουσταρω. εγω θελω μπεμβε εσυ θελεις ποδηλατο κανενα προβλημα να εχεις το ποδηλατο σου.

εγώ δε θέλω ποδήλατο.
θέλω ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΠΕΜΠΑ για να την ΚΑΨΩ.
κσαι μετά να πηγαίνουμε με τα πόδια για δουλειά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom