1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αααααααααχχαχαχααχχαχαχααχχαχααχχαΕγώ θέλω να πυρπολήσω τη μπέμπα και να βάλω τα χρυσά ρολόγια στο παχύ έντερο των κατόχων...
τα ίδια σκεφτόμαστε ρε παπάρα.
αααααααααχχαχαχααχχαχαχααχχαχααχχαΕγώ θέλω να πυρπολήσω τη μπέμπα και να βάλω τα χρυσά ρολόγια στο παχύ έντερο των κατόχων...
εγώ δε θέλω ποδήλατο.
θέλω ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΠΕΜΠΑ για να την ΚΑΨΩ.
κσαι μετά να πηγαίνουμε με τα πόδια για δουλειά.
αααααααααχχαχαχααχχαχαχααχχαχααχχα
τα ίδια σκεφτόμαστε ρε παπάρα.
εσυ θελεις ψυχιατρο
ον να λεει τυπε οσοι παμε στον ψυχιατρο γαμω τα παιδια ειμαστε ολοι!!!Το πόρισμα έχει βγει... με βρήκε θεότρελλο κι επικίνδυνο
για αυτο ειστε μειοψηφια σε ολο τον κοσμο.
οι απαντησεις των αριστερων ειναι αρες μαρες κουταμαρες. ουτε προτασεις εχετε ουτε λυσεις. τσαμπουκας, καταστροφολαγνεια και φταινε οι δεξιοι και το κρατος. ουτε μια απαντηση δεν ειστε ικανοι να δωσετε οπως και αυτοι που ψηφιζετε. αοριστολογιες. παλι σας ταπωσα σημερα. πρεπει να παω την bmw για πλυσιμο, θα επιστρεψω αργοτερα
όταν θα την κάψουμε θα την πας για σβήσιμο.
Στο Βαγγέλη θα την πας??πρεπει να παω την bmw για πλυσιμο, θα επιστρεψω αργοτερα
όταν θα την κάψουμε θα την πας για σβήσιμο.
Μπαχαλάκια....
Στο Βαγγέλη θα την πας??
για δοκιμασε. θα σας βγαλω νοκ αουτ με 2 κινησεις.
μαλακας εισαι? χρεωνει 16 ευρω για μεσα εξω. σ΄εναν αλβανο το παω που παιρνει τα μισα.
δε ντρέπεσαι ρε ανθέλληνα να πηγαίνεις σε αλβανό να καθαρίσει το αμάξι σου;μαλακας εισαι? χρεωνει 16 ευρω για μεσα εξω. σ΄εναν αλβανο το παω που παιρνει τα μισα.
8 ευρώ το πισωκολλητό;μαλακας εισαι? χρεωνει 16 ευρω για μεσα εξω. σ΄εναν αλβανο το παω που παιρνει τα μισα.
για δοκιμασε. θα σας βγαλω νοκ αουτ με 2 κινησεις.
οντως παιρνει 16?Σε ποιον ρε?
Μ'έχει γδάρει ο Βαγγέλης.