gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εγω παντως τον κομπρεσορα τον παω εκει με το ενα ευρω σελφσερβις.....με δυο τρια ευρω καθαρισα......Στο Βαγγέλη θα την πας??
εγω παντως τον κομπρεσορα τον παω εκει με το ενα ευρω σελφσερβις.....με δυο τρια ευρω καθαρισα......Στο Βαγγέλη θα την πας??
τσίου τσίου ξέρει.....Ξέρει και ζίου ζίτσου...
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Ποοοοοοοσο μαλακας εισαι ρεεεεεεεεεεεμαλακας εισαι? χρεωνει 16 ευρω για μεσα εξω. σ΄εναν αλβανο το παω που παιρνει τα μισα.
κρυβε λογια...θα μας φυγει...Ποοοοοοοσο μαλακας εισαι ρεεεεεεεεεεε
σε αλλο ποστ ελεγες να παρουμε ελληνες στη δουλεια και εσυ δινεις δουλεια σε αλλοδαπα.
Μα ποσο μαλακας εισαι!!!!!
α, ναι,
ποσο μαλακας εισαιιιιιιιι
οντως παιρνει 16?
εγω παντως τον κομπρεσορα τον παω εκει με το ενα ευρω σελφσερβις.....με δυο τρια ευρω καθαρισα......
κρυβε λογια...θα μας φυγει...
http://[URL unfurl="true"]www.vr6power.de/G-LAderseite42.jpg[/img[/URL]]
στο χέρι τον πλένεις; μπουγάδα;
[/quote]εργασια και χαρα.....τι να δινω λεφτα σε ξενους; ;D ;D ;D
δεν παμε ολη μερα στα μπουρδελα και κανουμε οικονομια τυπε.....μην νομιζεις φασουλι φασουλιολοι με μερσεντικα και μπεμπικα ειστε εδω μεσα... εγω στο πηγαδι κατουρησα που εχω σουζουκακι του 97; :S
ειμαι και λιγο γιουφτος καταβαθος....ξερεις βαζω την επιλογη με το κρυο νερο που κραταει και περισσοτερο χρονο....Ετσί ρε πατριώτη!!!
Όχι σαν τον Αλέκο τον ψεύτη,τον υποκριτή,τον ανθέλληνα!!!
Ρε μαλακιστήρια, πάλι διώξατε τον Αλέκο? Δεν είναι κανείς για σοβαρή δουλειά εδώ μέσα...
Πες τα μη γαμήσω σήμερα..
Πρέπει να πάρω σβάρνα όλα τα πλυντήρια για προσφορές τώρα..
Mην το πλενεις ρε...χαλαει το χρωμα...Πες τα μη γαμήσω σήμερα..
Πρέπει να πάρω σβάρνα όλα τα πλυντήρια για προσφορές τώρα..
Mην το πλενεις ρε...χαλαει το χρωμα...
εχω να το πλυνω κανα οχταμηνο...αλλα εχω παρει και στολη ΡΒΧΠ...
δεν ψαρωνει ο αλεκος λεμε...Πες μας τώρα πως πίστεψες ότι ήθελα να πάω το αυτοκίνητο στο πλυντήριο και θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο
εννοειται....οι λουγκρες πλενονται με ζεστο....τα κομαντα με κρυο χειμωνα καλοκαιρι...Μήπως πλένεσαι κ στο σπίτι με κρύο για να μην ανάβεις θερμουσίφουνα;;;
Πες μας τώρα πως πίστεψες ότι ήθελα να πάω το αυτοκίνητο στο πλυντήριο και θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο
δεν ψαρωνει ο αλεκος λεμε...