Νέα

Μήπως έβαλες μυαλό?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αν τωρα σου δινοταν η ευκαιρια....

• Θα ψηφιζες υπερ μιας (τροποποιημενης σε συγκριση με παλια) Χουντας

Ψήφοι: 13 26,5%
  • Θα ψηφιζες κατα μιας Χουντας και θα παρεμενες στο υπαρχον πολιτικο συστημα

Ψήφοι: 3 6,1%
  • Τιποτα απο αυτα , θα φυγω εξωτερικο μολις βρω ευκαιρια

Ψήφοι: 17 34,7%
  • Ψηφο στα μικρα κομματα , να τους βραχυκυκλωσουμε ολους

Ψήφοι: 13 26,5%
  • Ειμαι βολεψακιας - δημοσιος , στα αρχιδια μου ολα πλεον

Ψήφοι: 3 6,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    49

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φιλε ειναι αυτο που ειπες πριν... ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. Δεν ειναι οι εξυπνοι περισσοτεροι απο τους ηλιθιους για αυτο και δεν βγαζουνε τον σκασμο... αυτο ακριβως θα ηθελα και εγω... μια χουντα η οποια θα εδινε τον σκασμο στους ηλιθιους που μας εχουν καταστρεψει με την αφελια τους....την δικη τους αφελια πληρωνουμε τωρα και αν τους ρωτησεις θα σου πουνε ελα μωρε ενταξει... ειναι για σκοτωμα πραγματικα

κοίτα. χούντα είναι να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και η εξτρεμιστική αριστερά.
πως το βλέπεις;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
όχι.
άλλωστε τις επαναστάσεις ποτέ δεν τις έκανε η μάζα. αυτή απλα ακολουθεί το ρεύμα.
όταν θα υπάρξει ρεύμα ανατροπής τότε θα ακολουθήσει και ο μέσος μαλάκας.
Εφόσον το 2008 δεν έγινε κατάληψη στη βουλή. Εφόσον δε προσωποποιήθηκε το πολιτικό σύστημα αλλά αναλώθηκε η αντδραση στον τσαμπουκά και τις καταστροφές δεν πρόκειται να γίνει άμεσα. πιθανώς μετά από καμμιά 5ετία όπως και στην Αργεντινή.
επίσης είμαι σίγουρος ότι στις επόμενες εκλογές πάλι ο ηλίθιος πρώτο κόμμα το πασκο θα βγάλει. όπως ακριβώς το 2007 έβγαλε τη ΝΔ.
καμμιά αντίληψη, καμμιά σκέψη, καμμιά κατανόηση της συνολικής πραγματικότητας.
Εγώ λέω πως μόνο βίαια μπορεί να ανατραπεί το σκηνικό.Το θέμα ποιοι και πως και με τι κίνητρα.Το πότε είναι ΧΤΕΣ.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
όχι.
άλλωστε τις επαναστάσεις ποτέ δεν τις έκανε η μάζα. αυτή απλα ακολουθεί το ρεύμα.
όταν θα υπάρξει ρεύμα ανατροπής τότε θα ακολουθήσει και ο μέσος μαλάκας.
Εφόσον το 2008 δεν έγινε κατάληψη στη βουλή. Εφόσον δε προσωποποιήθηκε το πολιτικό σύστημα αλλά αναλώθηκε η αντδραση στον τσαμπουκά και τις καταστροφές δεν πρόκειται να γίνει άμεσα. πιθανώς μετά από καμμιά 5ετία όπως και στην Αργεντινή.
επίσης είμαι σίγουρος ότι στις επόμενες εκλογές πάλι ο ηλίθιος πρώτο κόμμα το πασκο θα βγάλει. όπως ακριβώς το 2007 έβγαλε τη ΝΔ.
καμμιά αντίληψη, καμμιά σκέψη, καμμιά κατανόηση της συνολικής πραγματικότητας.

Επιτηδες το ΠΑΣΟΚ τωρα το παιζει καλο.... για να δειξει εμπιστοσυνη και καλα οτι την αξιζει και την επομενη 4ετια φυσικα που θα βγει θα τα φαει ολα... κυκλος ειναι η δουλεια... τελοςπαντων μου φαινεται εδω μεσα ακρη δεν βγαινει.... φευγεις εξωτερικο και τελειωνει η δουλεια να πας να δουλεψεις με κανα σοβαρο ανθρωπο που κοιμαται και απο τις 12 οχι που ξημεροβραδιαζεται στα κλαμπ και παει αυπνος στην δουλεια του για να ψαρεψει καμια ελλεηνιδα αλλα κατα τα αλλα δεν τις θελει... ελα μωρε μια ζωη αρχιμαλακες ειμασταν...δηθεν και τα σχετικα....

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Παρόλο που ο θεσμός της πορείας-απεργίας-αντίδρασης έχει πολεμηθεί με κάθε μέσο ναι ακόμα βγαζείς πράγματα,σημαντικότερο:ΦΩΝΑΖΕΙΣ ότι είσαι εκεί εναντία τους!!!

και νομιζεις οτι σε ακουνε?

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγίναν ελάχιστα,δεν δικαιολογούνε το αυθαίρετο από την ακροδεξιά εκπορευόμενο πορείες=επεισόδια,το οποία λες.

Παρόλο που ο θεσμός της πορείας-απεργίας-αντίδρασης έχει πολεμηθεί με κάθε μέσο ναι ακόμα βγαζείς πράγματα,σημαντικότερο:ΦΩΝΑΖΕΙΣ ότι είσαι εκεί εναντία τους!!!

Εγιναν ελαχιστα? Ε νταξει φιλαρακο... μετα μην λες οτι εγω τα παρακολουθω απο τον καναπε... γιατι φυσικα δεν καηκε το δικο σου μαγαζι το οποιο το ειχες σε γραμματεια των 50.000 ευρω... αν καιγοτανε.... τοτε θα σου ελεγα εγω ποσο ελαχιστο θα σου φαινοταν... οριστε ακριβως αυτη ειναι η νοοτροπια που διεπει την χωρα μας... εφοσον δεν εγινε σε μενα στα αρχιδια μου να πανε να γαμηθουν οι αλλοι... παιδια... ερχονται ακομα δυσκολοτερες μερες .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγίναν ελάχιστα,δεν δικαιολογούνε το αυθαίρετο από την ακροδεξιά εκπορευόμενο πορείες=επεισόδια,το οποία λες.

δεν έγιναν ελάχιστα.
απλά δεν έγιναν εκεί που έπρεπε.
η μάζα δε θα ακολουθήσει ένα μαλάκα που καίει τον κατράτζο και τη μαρφίν.
είναι πρύθυμος όμως να ακολουθήσει ένα μαλάκα που καίει τη βουλή και τα σπίτια υπουργών.
οι συμβολισμοί σε μια τρομοκρατική πράξη έχουν τεράστια σημασία για το εάν θα υιοθετηθούν από το μέσο μαλάκα.
το συμβολισμό του 9-11 πιθανώς να μην τον ξέρει ούτες ο ισλαμιστής που τον ενέκρινε.
αυτοί που τον σκέφτηκαν όμως άλλαξαν τον τρόπο σκέψης των λαών παγκοσμίως. 

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν έγιναν ελάχιστα.
απλά δεν έγιναν εκεί που έπρεπε.

Ακριβως , γιατι ποιος ειχε τα αρχιδια να συντονισει ομαδα η οποια θα εκαιγε το σπιτι του υπουργου? ολοκαυτωμα ρε... ολοκαυτωμα εμεις το εχουμε πληρωσει. Πηγανε να καψουν το μαγαζι του μεροκαματιαρη συνμπολιτη τους που δεν εφταιγε σε τιποτε. Και μετα μου λενε εισαι χουντικος... ε αυτους επρεπε να τους κρεμασεις επιτοπου. Αλλα δημοκρατια ειπαμε xD 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μην μπερδεύουμε το μπάχαλο και το πλιάτσικο με τα στοχευμένα χτυπήματα "στην καρδιά του κτήνους"

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

για σένα που είσαι υπέρ της χούντας της ακροδεξιάς.
οπότε όταν θα μιλάτε για χούντα θα αναφέρεστε και στο ιδεολογικό της υπόβαθρο.
Γιατί και η επανάσταση του Φιντέλ ΧΟΥΝΤΑ ήταν.
Δήμευση περιουσιών έγινε από φεουδάρχες και πλουσίους.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο τρικαρδος ξαφανιστηκε.... Μολις τον ειπα βολεψακια... ε βεβαια τι να κατσει να πει? Οτι σε λεω χουντικο και πουστη επειδη μου λες οτι υποστηριζω το υπαρχον πολιτικο συστημα επειδη με Β Ο Λ Ε Ψ Ε ?????

α ρε μαγκες.....

ελα τρικαρδε εμφανισου... δεν δαγκωνουμε.... εχουμε παει και σε ψυχιατρο  :2funny: :2funny: 

Επισκέπτης

Σχετικό..
Ας μην αναλύσουμε όμως τώρα τη διαμάχη Νετσάγιεφ-Μπακούνιν εδώ,δεν είναι το κατάλληλο site άλλωστε.
Η ουσία είναι πως ότι και να γράψει κανείς εδώ,πάει στο βρόντο.
Ο μέσος μαλάκας έλληνας δεν πρόκειται να καταλάβει κάτι που προϋποθέτει σκέψη.
Μόνο όταν σφίξουν οι πείνες.
Μόνο τότε θα καταλάβει πως το πάθος για καταστροφή είναι δημιουργικό πάθος.
Ναι..ξέρω,θ'ακούσω τώρα τα σχετικά του τύπου μπουρδελόμαγκας τσαμπουκάς του πληκτρολογίου κτλ κτλ..
Στα παπάρια μου και καλή συνέχεια..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

με βάση τη δική μου λογική και αυτά που έγιναν κατευθυνόμενα από τα κέντρα εξουσίας είναι.
είναι αδιανόητο στην κοινή λογική να δεχθεί ότι τόσα χρόνια και με την κατάσταση που επικρατεί ο αναρχισμός δεν έχει τρομοκρατήσει αυτόν που έχει δημιουργήσει αυτή την κατάσταση.
σαφώς και συμφέρει το σύστημα να τρομοκρατείται ο περιπτεράς. γιατί έτσι ο περιπτερα΄ς δεν πάει ποτέ στην απέναντι όχθη.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μολις καταχωρηθηκε και μια εξτρα επιλογη για τους βολεψακηδες - δημοσιους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σχετικό..
Ας μην αναλύσουμε όμως τώρα τη διαμάχη Νετσάγιεφ-Μπακούνιν εδώ,δεν είναι το κατάλληλο site άλλωστε.
Η ουσία είναι πως ότι και να γράψει κανείς εδώ,πάει στο βρόντο.
Ο μέσος μαλάκας έλληνας δεν πρόκειται να καταλάβει κάτι που προϋποθέτει σκέψη.
Μόνο όταν σφίξουν οι πείνες.
Μόνο τότε θα καταλάβει πως το πάθος για καταστροφή είναι δημιουργικό πάθος.
Ναι..ξέρω,θ'ακούσω τώρα τα σχετικά του τύπου μπουρδελόμαγκας τσαμπουκάς του πληκτρολογίου κτλ κτλ..
Στα παπάρια μου και καλή συνέχεια..
δε μ ενδιαφέρει τι λενε οι κύριοι.
δε θεοποιώ άτομα, θεωρώ ότι έχω αρκετό μυαλό να αποφασίζω μόνος αναλύοντας τα ερεθίσματα που δέχομαι για το πώς θα πράξω.

η λογική λέει πως στην ελλάδα δεν έχει ανατραπεί η κατάσταση γιατι επί της ουσίας δεν υπάρχει αναρχία. Απλά εκφράζεται ως ύπουλη προέκταση της κρατικής βίας. Η λογική του καταστρέφω τον απλό μαλάκα είναι λογική του κρατώ τον απλό μαλάκα πάντα ενάντια στην αντίδραση και πάντα υπέρ της συντήρησης.
ο μαλάκας που βλέπει να καίγεται το περίπτερό του είναι υπέρ της συντήρησης (δλδ αυτών που κατείχε πριν την καταστροφή)
ο μαλάκας που βλέπει να καίγονται οι βουλευτικές μερσεντές είναι υπέρ της αλλαγης, δλδ τα λεφτά που δίδει ως φορολογία να πάψουν να γίνονται υπουργικές μερσεντές

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μολις καταχωρηθηκε και μια εξτρα επιλογη για τους βολεψακηδες - δημοσιους.
Η επιλογή που έβαλες ειναι απόλυτα ενδεικτική για το πως μας κατάντησαν να σκεφτόμαστε.
Ο ένας εναντίον του άλλου.Ιδιωτικό εναντίον δημοσίου.Κατάντια πραγματική.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα ψηφιζες υπερ μιας (τροποποιημενης σε συγκριση με παλια) Χουντας

Ρε αυτό δεν λέγεται Χούντα,μανία!!! :2funny:

Λέγεται καθεστώς κηδεμονίας,επιτήρησης.

Αν δε είναι μόνιμο το λες παύση ανεξαρτησίας κ ενσωμάτωση,δηλαδή π.χ. Γερμανία η εδαφική έκταση που σήμερα λέγεται Ελλάδα.

Στο ειπα δεν ειμαι χουντικος τυπε... απολυτος ναι.. χουντικος οχι... αν ημουν χουντικος τωρα θα ημουν και χρυσαυγιτης

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η επιλογή που έβαλες ειναι απόλυτα ενδεικτική για το πως μας κατάντησαν να σκεφτόμαστε.
Ο ένας εναντίον του άλλου.Ιδιωτικό εναντίον δημοσίου.Κατάντια πραγματική.

Σε ολα υπαρχει καταντια ρε φιλε.... στα επαγγελματικα... στα φιλικα... στα ερωτικα... κοροιδευομαστε τωρα... ειναι θεμα νοοτροπιας... παιδειας και τα σχετικα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
η λογική λέει πως στην ελλάδα δεν έχει ανατραπεί η κατάσταση γιατι επί της ουσίας δεν υπάρχει αναρχία. Απλά εκφράζεται ως ύπουλη προέκταση της κρατικής βίας. Η λογική του καταστρέφω τον απλό μαλάκα είναι λογική του κατώ τον απλό μαλάκα πάντα ενάντια στην αντίδραση και πάντα υπέρ της συντήρησης.
:thumbsup: Σικέ το παίγνιον από παλιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom