Νέα

Μήπως έβαλες μυαλό?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αν τωρα σου δινοταν η ευκαιρια....

• Θα ψηφιζες υπερ μιας (τροποποιημενης σε συγκριση με παλια) Χουντας

Ψήφοι: 13 26,5%
  • Θα ψηφιζες κατα μιας Χουντας και θα παρεμενες στο υπαρχον πολιτικο συστημα

Ψήφοι: 3 6,1%
  • Τιποτα απο αυτα , θα φυγω εξωτερικο μολις βρω ευκαιρια

Ψήφοι: 17 34,7%
  • Ψηφο στα μικρα κομματα , να τους βραχυκυκλωσουμε ολους

Ψήφοι: 13 26,5%
  • Ειμαι βολεψακιας - δημοσιος , στα αρχιδια μου ολα πλεον

Ψήφοι: 3 6,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    49

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ειδικά η υποψηφιότητα Μπαντούβαλου στον Πειραιά σπάει το πουλημένο κατεστημένο.
η δε μη υποστήριξη του Ψωμιάδη είχε καθαρά στοιχεία μηδενικής διαπλοκής.
:grin: Kαλημέρες σ όλους.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αναφέρεσαι φαντάζομαι στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
από την άλλη το ΛΑΟΣ έχει αναχθεί σε ΝΕΟ ΠΟΥΛΕΝ.
ειδικά η υποψηφιότητα Μπαντούβαλου στον Πειραιά σπάει το πουλημένο κατεστημένο.
η δε μη υποστήριξη του Ψωμιάδη είχε καθαρά στοιχεία μηδενικής διαπλοκής.

αναφερομαι σε οτιδηποτε ξεφευγει ΜΑΚΡΥΑ απο το υπαρχον πολιτικο συστημα... σε 2-3 σοβαρους ανθρωπους που θα κυβερνουσαν αυτο τον τοπο και θα κανανε σωστα την δουλεια τους... το διεθνες νομισματικο ταμειο τι ειναι τυποι? Χουντα δεν ειναι? ρε τυποι παιζουν με τις εντυπωσεις σας αααααχ αχ....

ειναι μαγκες τελικα αυτοι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αναφερομαι σε οτιδηποτε ξεφευγει ΜΑΚΡΥΑ απο το υπαρχον πολιτικο συστημα... σε 2-3 σοβαρους ανθρωπους που θα κυβερνουσαν αυτο τον τοπο και θα κανανε σωστα την δουλεια τους... το διεθνες νομισματικο ταμειο τι ειναι τυποι? Χουντα δεν ειναι? ρε τυποι παιζουν με τις εντυπωσεις σας αααααχ αχ....

ειναι μαγκες τελικα αυτοι
πες μας τι είναι το ΔΝΤ.
επίσης πες μας σε τι θα βοηθήσει η Χούντα και όχι λχ η αναρχία.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χουντα ειναι ... επιβαλλω τα μετρα που θελω εγω. Το ΔΝΤ τι εκανε? ρωτησε κανεναν για τις περικοπες? ας μου απαντησει καποιος σε αυτο... και ας μην πλατιαζουμε

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αντι να ξεφυγουμε σε extreme λυσεις και να παρει την εξουσια ο στρατος, με αμφιβολα αποτελεσματα, δεν θα ηταν πιο ευκολο να αλλαξουμε λιγο αυτη την μαλακια που εχουμε φτιαξει? :think:
Δεν νομιζω οτι μονο με μαστιγιο μπορει να αλλαξει αυτη η χωρα. Δεν ειναι περισσοτεροι οι ηλιθιοι, απλα φωναζουν πιο δυνατα.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αντι να ξεφυγουμε σε extreme λυσεις και να παρει την εξουσια ο στρατος, με αμφιβολα αποτελεσματα, δεν θα ηταν πιο ευκολο να αλλαξουμε λιγο αυτη την μαλακια που εχουμε φτιαξει? :think:
Δεν νομιζω οτι μονο με μαστιγιο μπορει να αλλαξει αυτη η χωρα. Δεν ειναι περισσοτεροι οι ηλιθιοι, απλα φωναζουν πιο δυνατα.

Εγω δεν αναφερω πουθενα για στρατο... ειπα αρχικα οτι η χουντα θα πρεπει να εχει ορισμενες τροποποιησεις.... κατι σαν φερε μου το ΔΝΤ εδω και βαλτο μου να κυβερναει μονο αυτο για 4 χρονια. απο 3 ατομα τα οποια ειναι σοβαρα και θα κανουν την δουλεια τους...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χουντα ειναι ... επιβαλλω τα μετρα που θελω εγω. Το ΔΝΤ τι εκανε? ρωτησε κανεναν για τις περικοπες? ας μου απαντησει καποιος σε αυτο... και ας μην πλατιαζουμε

δεν το έκανε το ΔΝΤ αυτό.
το ΔΝΤ ήρθε όμορφα και ωραία και είπε σε αυτούς που εξέλεξες.
Κύριοι γειά σας.
για να σας δανεισω τα φράγκα μου πρέπει να πιστέψω ότι υπάρχει δυνατότητα να μου τα δώκετε πίσω.

λένε αυτοί που ψήφισες.
ΟΚ. εμείς και οι επιχειρηματίες και οι τράπεζες δεν έχουμε φράγκο.
στα ριπαπά μας λεει το ΔΝΤ.
σκέφτονται οι ηγέτες και λένε πού θα βρούμε λεφτά;
απλό...
θα πάρουμε από τον κάθε μαλάκα ό,τι μπορούμε. 9.5 μύρια είναι λογικά θα μαζέψουμε μπόλικο.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν το έκανε το ΔΝΤ αυτό.
το ΔΝΤ ήρθε όμορφα και ωραία και είπε σε αυτούς που εξέλεξες.
Κύριοι γειά σας.
για να σας δανεισω τα φράγκα μου πρέπει να πιστέψω ότι υπάρχει δυνατότητα να μου τα δώκετε πίσω.

λένε αυτοί που ψήφισες.
ΟΚ. εμείς και οι επιχειρηματίες και οι τράπεζες δεν έχουμε φράγκο.
στα ριπαπά μας λεει το ΔΝΤ.
σκέφτονται οι ηγέτες και λένε πού θα βρούμε λεφτά;
απλό...
θα πάρουμε από τον κάθε μαλάκα ό,τι μπορούμε. 9.5 μύρια είναι λογικά θα μαζέψουμε μπόλικο.

Ωραια τα λες , γιατι λοιπον εξαρχης να μην ψηφισεις αυτα τα 3 ατομα να κυβερνησουν τον τοπο? Πηγανε και φαγανε σε μια ταβερνα 4 ατομα με 50 ευρω... ουτε κοτερα... ουτε δεξιωσεις του Γλιξμπουργκ ουτε του Καραμανλη ουτε τιποτα... αυτο λεω εξαρχης μην πεσετε να με φατε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

λακθάνεις.
οι ηλίθιοι είναι οι περισσότεροι.
εάν δεν ήταν οι λίγοι που φωνάζουν θα είχαν βγάλει το σκασμό.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ναι ειμαι χουντικος

Μην το ζορίζεις φίλε μου, στο είπα από την αρχή ότι είσαι χουντικός.

Πες τωρα "ειμαι στρακι" - πέστω μην σου τα τρώνε οι ψυχιάτροι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αποστολάτο να ψηφίσεις είναι παρομοιος σου - στρακι και χουντας

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Η μικρή μας χώρα μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι σαν τις πουτάνες.Ξεκίνησε σαν ανεξάρτητη αλλά σύντομα απέκτησε νταβατζήδες.Απλά με το πέρασμα των χρόνων οι νταβατζήδες είτε αλλάζουν είτε μεταλλάσονται είτε πολλαπλασιάζονται.Άσε που πια είναι και μεγαλοκοπέλα και δε φέρνει χρήμα στο ταμείο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
κι ομως δεν ειναι δυστυχως ετσι....τα λαμογια στα καιρια ποστα κυριαρχουν και ανατροφοδοτουνται με νεα μικρα λαμογιακια που εκτρεφουν.....το σκατο μας εχει πνιξει παντου...η δυσωδια κυριαρχει και ο καλος διωκεται και γινεται γραφικος και αποδιοπομπαιος.....ζουμε σε δικτατορια ηλιθιων και απατεωνων....

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Aυτό λέγεται ''Χούντα'' (με το έτσι θέλω ένα μέτρο),το Πασόκ-ΝΔ-ΛάΟΣ το βάφτισανε αναγκαίο.

Η πραγματική Χούντα είναι μία μορφή ολιγαρχικής εξουσίας που επιβάλλεται στον λαό δια της βίας κ δεν αφήνει καμία ελεευθερία,απέχει πολύ.....

Αλλό οικονομική ''Χούντα'' κ άλλο πλήρης.

ετσι οκ , οσο για την καμια ελευθερια... ναι φιλε αν οι δικες σου αποψεις με καταστρεψουν τοτε θα της πεις μεν αλλα ως εκει...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ωραια τα λες , γιατι λοιπον εξαρχης να μην ψηφισεις αυτα τα 3 ατομα να κυβερνησουν τον τοπο? Πηγανε και φαγανε σε μια ταβερνα 4 ατομα με 50 ευρω... ουτε κοτερα... ουτε δεξιωσεις του Γλιξμπουργκ ουτε του Καραμανλη ουτε τιποτα... αυτο λεω εξαρχης μην πεσετε να με φατε
ααααααααααααα μισό. επειδή έφαγαν στην ελλάδα με 50 ευρώ δε σημαίνει ότι δεν έχουν οφσόρ στα κέιμαν άιλαντς.
κάνεις ένα τραγικό λάθος.
προσπαθείς να διαλέξεις τον καλύτερο από τα λαμόγια που σε ξελιγώνουν.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Η μικρή μας χώρα μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι σαν τις πουτάνες.Ξεκίνησε σαν ανεξάρτητη αλλά σύντομα απέκτησε νταβατζήδες.Απλά με το πέρασμα των χρόνων οι νταβατζήδες είτε αλλάζουν είτε μεταλλάσονται είτε πολλαπλασιάζονται.Άσε που πια είναι και μεγαλοκοπέλα και δε φέρνει χρήμα στο ταμείο.
με νταβατζη ξεκινησε εξαρχης ....μην σας πουλαν παραμυθια για τον γερο του μορια...καλος ηταν του λογου του αλλα λιγος.....

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μην το ζορίζεις φίλε μου, στο είπα από την αρχή ότι είσαι χουντικός.

Πες τωρα "ειμαι στρακι" - πέστω μην σου τα τρώνε οι ψυχιάτροι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αποστολάτο να ψηφίσεις είναι παρομοιος σου - στρακι και χουντας

Επειδη δηλαδη ειμαι απολυτος ανθρωπος ειμαι και πουστρακης? ενω οσοι ειναι ευελικτοι και σου λενε τα δικα τους ειναι μαγκες ε?

Ε κατσε να σε γαμησουν στο τελος κιολας αφου τα θελει το κωλαρακι σου απο οτι φαινεται και θα ψηφισες παραμονη στο ηδη υπαρχον συστημα κανας βολεψακιας θα εισαι που βαλανε τον γιο σου στο δημοσιο σηκω και φυγε απο το θρεντ δεν εχεις αναγκη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom