1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ούτε Καραμανλής....
προς Θεού. Ηταν ιδεολόγοι και πατριώτες.
Ούτε Καραμανλής....
Kαλημέρες σ όλους.ειδικά η υποψηφιότητα Μπαντούβαλου στον Πειραιά σπάει το πουλημένο κατεστημένο.
η δε μη υποστήριξη του Ψωμιάδη είχε καθαρά στοιχεία μηδενικής διαπλοκής.
αναφέρεσαι φαντάζομαι στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
από την άλλη το ΛΑΟΣ έχει αναχθεί σε ΝΕΟ ΠΟΥΛΕΝ.
ειδικά η υποψηφιότητα Μπαντούβαλου στον Πειραιά σπάει το πουλημένο κατεστημένο.
η δε μη υποστήριξη του Ψωμιάδη είχε καθαρά στοιχεία μηδενικής διαπλοκής.
μέραααααααααααααααααααααααααααααKαλημέρες σ όλους.
πες μας τι είναι το ΔΝΤ.αναφερομαι σε οτιδηποτε ξεφευγει ΜΑΚΡΥΑ απο το υπαρχον πολιτικο συστημα... σε 2-3 σοβαρους ανθρωπους που θα κυβερνουσαν αυτο τον τοπο και θα κανανε σωστα την δουλεια τους... το διεθνες νομισματικο ταμειο τι ειναι τυποι? Χουντα δεν ειναι? ρε τυποι παιζουν με τις εντυπωσεις σας αααααχ αχ....
ειναι μαγκες τελικα αυτοι
Αντι να ξεφυγουμε σε extreme λυσεις και να παρει την εξουσια ο στρατος, με αμφιβολα αποτελεσματα, δεν θα ηταν πιο ευκολο να αλλαξουμε λιγο αυτη την μαλακια που εχουμε φτιαξει?
Δεν νομιζω οτι μονο με μαστιγιο μπορει να αλλαξει αυτη η χωρα. Δεν ειναι περισσοτεροι οι ηλιθιοι, απλα φωναζουν πιο δυνατα.
Δεν ειναι περισσοτεροι οι ηλιθιοι, απλα φωναζουν πιο δυνατα.
Ρε αυτο ειναι χουνταΕγω δεν αναφερω πουθενα για στρατο...
Χουντα ειναι ... επιβαλλω τα μετρα που θελω εγω. Το ΔΝΤ τι εκανε? ρωτησε κανεναν για τις περικοπες? ας μου απαντησει καποιος σε αυτο... και ας μην πλατιαζουμε
δεν το έκανε το ΔΝΤ αυτό.
το ΔΝΤ ήρθε όμορφα και ωραία και είπε σε αυτούς που εξέλεξες.
Κύριοι γειά σας.
για να σας δανεισω τα φράγκα μου πρέπει να πιστέψω ότι υπάρχει δυνατότητα να μου τα δώκετε πίσω.
λένε αυτοί που ψήφισες.
ΟΚ. εμείς και οι επιχειρηματίες και οι τράπεζες δεν έχουμε φράγκο.
στα ριπαπά μας λεει το ΔΝΤ.
σκέφτονται οι ηγέτες και λένε πού θα βρούμε λεφτά;
απλό...
θα πάρουμε από τον κάθε μαλάκα ό,τι μπορούμε. 9.5 μύρια είναι λογικά θα μαζέψουμε μπόλικο.
Αντι να ξεφυγουμε σε extreme λυσεις και να παρει την εξουσια ο στρατος, με αμφιβολα αποτελεσματα, δεν θα ηταν πιο ευκολο να αλλαξουμε λιγο αυτη την μαλακια που εχουμε φτιαξει?
Δεν νομιζω οτι μονο με μαστιγιο μπορει να αλλαξει αυτη η χωρα. Δεν ειναι περισσοτεροι οι ηλιθιοι, απλα φωναζουν πιο δυνατα.
Ναι ειμαι χουντικος
κι ομως δεν ειναι δυστυχως ετσι....τα λαμογια στα καιρια ποστα κυριαρχουν και ανατροφοδοτουνται με νεα μικρα λαμογιακια που εκτρεφουν.....το σκατο μας εχει πνιξει παντου...η δυσωδια κυριαρχει και ο καλος διωκεται και γινεται γραφικος και αποδιοπομπαιος.....ζουμε σε δικτατορια ηλιθιων και απατεωνων....Αντι να ξεφυγουμε σε extreme λυσεις και να παρει την εξουσια ο στρατος, με αμφιβολα αποτελεσματα, δεν θα ηταν πιο ευκολο να αλλαξουμε λιγο αυτη την μαλακια που εχουμε φτιαξει?
Aυτό λέγεται ''Χούντα'' (με το έτσι θέλω ένα μέτρο),το Πασόκ-ΝΔ-ΛάΟΣ το βάφτισανε αναγκαίο.
Η πραγματική Χούντα είναι μία μορφή ολιγαρχικής εξουσίας που επιβάλλεται στον λαόδια της βίαςκ δεν αφήνει καμία ελεευθερία,απέχει πολύ.....
Αλλό οικονομική ''Χούντα'' κ άλλο πλήρης.
ααααααααααααα μισό. επειδή έφαγαν στην ελλάδα με 50 ευρώ δε σημαίνει ότι δεν έχουν οφσόρ στα κέιμαν άιλαντς.Ωραια τα λες , γιατι λοιπον εξαρχης να μην ψηφισεις αυτα τα 3 ατομα να κυβερνησουν τον τοπο? Πηγανε και φαγανε σε μια ταβερνα 4 ατομα με 50 ευρω... ουτε κοτερα... ουτε δεξιωσεις του Γλιξμπουργκ ουτε του Καραμανλη ουτε τιποτα... αυτο λεω εξαρχης μην πεσετε να με φατε
με νταβατζη ξεκινησε εξαρχης ....μην σας πουλαν παραμυθια για τον γερο του μορια...καλος ηταν του λογου του αλλα λιγος.....Η μικρή μας χώρα μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι σαν τις πουτάνες.Ξεκίνησε σαν ανεξάρτητη αλλά σύντομα απέκτησε νταβατζήδες.Απλά με το πέρασμα των χρόνων οι νταβατζήδες είτε αλλάζουν είτε μεταλλάσονται είτε πολλαπλασιάζονται.Άσε που πια είναι και μεγαλοκοπέλα και δε φέρνει χρήμα στο ταμείο.
Μην το ζορίζεις φίλε μου, στο είπα από την αρχή ότι είσαι χουντικός.
Πες τωρα "ειμαι στρακι" - πέστω μην σου τα τρώνε οι ψυχιάτροι.
Αποστολάτο να ψηφίσεις είναι παρομοιος σου - στρακι και χουντας