House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αν συνειδητοποιήσουμε ότι θέλουμε να αλλάξουν τα πράγματα,μποροεί να γίνει κάτι.Μετά μένει να συμφωνήσουμε στον τρόπο.Εδώ υπάρχει ένα μικρό θεματάκι βέβαια.
ααααααααααααα μισό. επειδή έφαγαν στην ελλάδα με 50 ευρώ δε σημαίνει ότι δεν έχουν οφσόρ στα κέιμαν άιλαντς.
κάνεις ένα τραγικό λάθος.
προσπαθείς να διαλέξεις τον καλύτερο από τα λαμόγια που σε ξελιγώνουν.
ακριβώς ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ.κι ομως δεν ειναι δυστυχως ετσι....τα λαμογια στα καιρια ποστα κυριαρχουν και ανατροφοδοτουνται με νεα μικρα λαμογιακια που εκτρεφουν.....το σκατο μας εχει πνιξει παντου...η δυσωδια κυριαρχει και ο καλος διωκεται και γινεται γραφικος και αποδιοπομπαιος.....ζουμε σε δικτατορια ηλιθιων και απατεωνων....
έτσι.με νταβατζη ξεκινησε εξαρχης ....μην σας πουλαν παραμυθια για τον γερο του μορια...καλος ηταν του λογου του αλλα λιγος.....
προς Θεού. Ηταν ιδεολόγοι και πατριώτες.
Τί θελεί να πει ο ποιητής πάλι;;;
Στοπ στις απεργίες κ πορείες μήπως;;;
ελάχιστοι ασχολούνται. το επίπεδο του μέσου μαλάκα είναι τραγικό.Ερωτώ.Είμαστε σίγουροι,όλοι ή σχεδόν όλοι,ότι θέλουμε να αλλάξουν τα πράγματα?Δεν είμαι και πολύ σίγουρος γι αυτό.
Και πάνω απ' όλα ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ...
Ερωτώ.Είμαστε σίγουροι,όλοι ή σχεδόν όλοι,ότι θέλουμε να αλλάξουν τα πράγματα?Δεν είμαι και πολύ σίγουρος γι αυτό.
αιν-στάιν όλοι ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ
Εχείς πάει σε καμία πορεία ή μόνο τον Δεκέμβρη του 2008 έβλεπες ειδήσεις στην tv;;;
Μείνετε στο θέμα,μη το πάμε και αλλούΤωρα τι θες να μου πεις δηλαδη... αντε πες το. Οτι δεν εγιναν ζημιες?
δεν είναι θέμα εθισμού.χαχαχαχα σιγα μην ειναι σιγουροι ολοι οτι θελουν να αλλαξουν τα πραγματα... σαν τις πουτανες ειναι ρε που ερχονται στο δωματιο ξινισμενες και λενε "παλι αυτη τη δουλεια θα κανω?" αλλα φυσικα δεν την κοβουν ποτε γιατι ειναι εθισμενες σε αυτο...
δεν είναι θέμα εθισμού.
για να αλλάξεις κάτι πρεπει πρώτα να αποκτήσεις αξιοπρέπεια και αίσθηση αυθυπαρξίας.
Ότι γενικεύεις επικίνδυνα-ηλίθια.
όχι.Οι μισοί Έλληνες είναι "βολεμένοι" με τον α ή β τρόπο.Είστε σίγουροι ότι υπάρχει ισχυρή πλειοψηφία για να αλλάξει ειρηνικά ή και όχι το υπάρχων καθεστώς?
Κανένας δεν θα συμφωνούσε για το ποιοι είναι οι ηλίθιοι που πρέπει να βγάλουν το σκασμό.Προφανώς όλοι θα έλεγαν οι "αλλοι".Το θέμα στη δημοκρατία δεν είναι να βγάζει κάποιος το σκασμό αλλά ο λόγος σου να έχει ουσία και περιεχόμενο.Φιλε ειναι αυτο που ειπες πριν... ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. Δεν ειναι οι εξυπνοι περισσοτεροι απο τους ηλιθιους για αυτο και δεν βγαζουνε τον σκασμο... αυτο ακριβως θα ηθελα και εγω... μια χουντα η οποια θα εδινε τον σκασμο στους ηλιθιους που μας εχουν καταστρεψει με την αφελια τους....την δικη τους αφελια πληρωνουμε τωρα και αν τους ρωτησεις θα σου πουνε ελα μωρε ενταξει... ειναι για σκοτωμα πραγματικα