Νέα

Μήπως έβαλες μυαλό?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αν τωρα σου δινοταν η ευκαιρια....

• Θα ψηφιζες υπερ μιας (τροποποιημενης σε συγκριση με παλια) Χουντας

Ψήφοι: 13 26,5%
  • Θα ψηφιζες κατα μιας Χουντας και θα παρεμενες στο υπαρχον πολιτικο συστημα

Ψήφοι: 3 6,1%
  • Τιποτα απο αυτα , θα φυγω εξωτερικο μολις βρω ευκαιρια

Ψήφοι: 17 34,7%
  • Ψηφο στα μικρα κομματα , να τους βραχυκυκλωσουμε ολους

Ψήφοι: 13 26,5%
  • Ειμαι βολεψακιας - δημοσιος , στα αρχιδια μου ολα πλεον

Ψήφοι: 3 6,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    49

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αν συνειδητοποιήσουμε ότι θέλουμε να αλλάξουν τα πράγματα,μποροεί να γίνει κάτι.Μετά μένει να συμφωνήσουμε στον τρόπο.Εδώ υπάρχει ένα μικρό θεματάκι βέβαια.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ααααααααααααα μισό. επειδή έφαγαν στην ελλάδα με 50 ευρώ δε σημαίνει ότι δεν έχουν οφσόρ στα κέιμαν άιλαντς.
κάνεις ένα τραγικό λάθος.
προσπαθείς να διαλέξεις τον καλύτερο από τα λαμόγια που σε ξελιγώνουν.

Ολοι θα φανε.... αλλα σιγουρα αυτοι θα φανε λιγοτερο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κι ομως δεν ειναι δυστυχως ετσι....τα λαμογια στα καιρια ποστα κυριαρχουν και ανατροφοδοτουνται με νεα μικρα λαμογιακια που εκτρεφουν.....το σκατο μας εχει πνιξει παντου...η δυσωδια κυριαρχει και ο καλος διωκεται και γινεται γραφικος και αποδιοπομπαιος.....ζουμε σε δικτατορια ηλιθιων και απατεωνων....
ακριβώς ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ερωτώ.Είμαστε σίγουροι,όλοι ή σχεδόν όλοι,ότι θέλουμε να αλλάξουν τα πράγματα?Δεν είμαι και πολύ σίγουρος γι αυτό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
με νταβατζη ξεκινησε εξαρχης ....μην σας πουλαν παραμυθια για τον γερο του μορια...καλος ηταν του λογου του αλλα λιγος.....
έτσι.
χοντρικά.
το τότε ΔΝΤ αποφάσισε να διαλύσει την Οθωμανική αυτοκρατορία. Αρχισε το κοπή τη πίτα.
όταν στο κοπή τη πίτα η ελλάδα αρχσιε να μεγαλώνει επικίνδυνα άρχισε το κοπή το κώλο (22). Εκτοτε τέρμα η πίτα μόνο πιπα κώλο.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τί θελεί να πει ο ποιητής πάλι;;;

Στοπ στις απεργίες κ πορείες μήπως;;;

Κανε οσες πορειες θες.... αλλα και που τις κανεις δεν σε ειδα να βγαζεις και τιποτα... γινονται επισοδεια στο τελος... τις ζημιες των οποιων παλι εσυ και οι συνανθρωποι σου τις πληρωνουν.

Σχετικα με τις ιδεες... αν η δικια σου ιδεα δεν εχει αποτελεσμα δεν θα μεινει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ερωτώ.Είμαστε σίγουροι,όλοι ή σχεδόν όλοι,ότι θέλουμε να αλλάξουν τα πράγματα?Δεν είμαι και πολύ σίγουρος γι αυτό.
ελάχιστοι ασχολούνται. το επίπεδο του μέσου μαλάκα είναι τραγικό.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

χαχαχαχα σιγα μην ειναι σιγουροι ολοι οτι θελουν να αλλαξουν τα πραγματα... σαν τις πουτανες ειναι ρε που ερχονται στο δωματιο ξινισμενες και λενε "παλι αυτη τη δουλεια θα κανω?" αλλα φυσικα δεν την κοβουν ποτε γιατι ειναι εθισμενες σε αυτο...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Οι μισοί Έλληνες είναι "βολεμένοι" με τον α ή β τρόπο.Είστε σίγουροι ότι υπάρχει ισχυρή πλειοψηφία για να αλλάξει ειρηνικά ή και όχι το υπάρχων καθεστώς?

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Προφανως και δεν εχετε βιωσει την χουντα για αυτο την εξυμνειται.
Απο τοτε αρχισαν ολα τα προβληματα του καταραμενου αυτου τοπου...
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χαχαχαχα σιγα μην ειναι σιγουροι ολοι οτι θελουν να αλλαξουν τα πραγματα... σαν τις πουτανες ειναι ρε που ερχονται στο δωματιο ξινισμενες και λενε "παλι αυτη τη δουλεια θα κανω?" αλλα φυσικα δεν την κοβουν ποτε γιατι ειναι εθισμενες σε αυτο...
δεν είναι θέμα εθισμού.
για να αλλάξεις κάτι πρεπει πρώτα να αποκτήσεις αξιοπρέπεια και αίσθηση αυθυπαρξίας.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν είναι θέμα εθισμού.
για να αλλάξεις κάτι πρεπει πρώτα να αποκτήσεις αξιοπρέπεια και αίσθηση αυθυπαρξίας.

Φιλε ειναι αυτο που ειπες πριν... ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. Δεν ειναι οι εξυπνοι περισσοτεροι απο τους ηλιθιους για αυτο και δεν βγαζουνε τον σκασμο... αυτο ακριβως θα ηθελα και εγω... μια χουντα η οποια θα εδινε τον σκασμο στους ηλιθιους που μας εχουν καταστρεψει με την αφελια τους....την δικη τους αφελια πληρωνουμε τωρα και αν τους ρωτησεις θα σου πουνε ελα μωρε ενταξει... ειναι για σκοτωμα πραγματικα

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ότι γενικεύεις επικίνδυνα-ηλίθια.

Ρε φιλε... εγιναν επεισοδια Η οχι? απαντησε να τελειωνουμε... μην πλατιαζεις σαν τους πολιτικους? ΝΑΙ ΕΓΙΝΑΝ... και την πληρωσαμε παλι εμεις... τι πορειες και ιστοριες εβγαλες τιποτα με τις πορειες? τι εβγαλες πες μου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οι μισοί Έλληνες είναι "βολεμένοι" με τον α ή β τρόπο.Είστε σίγουροι ότι υπάρχει ισχυρή πλειοψηφία για να αλλάξει ειρηνικά ή και όχι το υπάρχων καθεστώς?
όχι.
άλλωστε τις επαναστάσεις ποτέ δεν τις έκανε η μάζα. αυτή απλα ακολουθεί το ρεύμα.
όταν θα υπάρξει ρεύμα ανατροπής τότε θα ακολουθήσει και ο μέσος μαλάκας.
Εφόσον το 2008 δεν έγινε κατάληψη στη βουλή. Εφόσον δε προσωποποιήθηκε το πολιτικό σύστημα αλλά αναλώθηκε η αντδραση στον τσαμπουκά και τις καταστροφές δεν πρόκειται να γίνει άμεσα. πιθανώς μετά από καμμιά 5ετία όπως και στην Αργεντινή.
επίσης είμαι σίγουρος ότι στις επόμενες εκλογές πάλι ο ηλίθιος πρώτο κόμμα το πασκο θα βγάλει. όπως ακριβώς το 2007 έβγαλε τη ΝΔ.
καμμιά αντίληψη, καμμιά σκέψη, καμμιά κατανόηση της συνολικής πραγματικότητας.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φιλε ειναι αυτο που ειπες πριν... ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. Δεν ειναι οι εξυπνοι περισσοτεροι απο τους ηλιθιους για αυτο και δεν βγαζουνε τον σκασμο... αυτο ακριβως θα ηθελα και εγω... μια χουντα η οποια θα εδινε τον σκασμο στους ηλιθιους που μας εχουν καταστρεψει με την αφελια τους....την δικη τους αφελια πληρωνουμε τωρα και αν τους ρωτησεις θα σου πουνε ελα μωρε ενταξει... ειναι για σκοτωμα πραγματικα
Κανένας δεν θα συμφωνούσε για το ποιοι είναι οι ηλίθιοι που πρέπει να βγάλουν το σκασμό.Προφανώς όλοι θα έλεγαν οι "αλλοι".Το θέμα στη δημοκρατία δεν είναι να βγάζει κάποιος το σκασμό αλλά ο λόγος σου να έχει ουσία και περιεχόμενο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom