Νέα

Μήπως έκανα κάτι λάθος; Μασατζίδικα που (λένε) γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εμενα παντως με καβλωσε αρκετα η περιγραφη σου agiana,στην ιδια θα πηγαινα να της πεταξω τα ματια εξω :rockon:

....φαντάσου εγώ πως ήμουν......  :headbang: και τι φλασιά έφαγα όταν μου είπε ότι το πρόγραμμα τελείωσε. :rockon:
Τέλος πάντων... εμπειρίες είναι όλα και πιστώνονται στο υποσυνείδητό μας, ενώ το απόσταγμα της εμπειρίας θα μας βοηθήσει να περάσουμε ακόμη καλύτερα στο μέλλον.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
βουρ στον πατσα agiana,μην την αφησεις σε χλωρο κλαρι,και να φαινεται η καβλα στο ματι..

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Σίγουρο δεν είναι ποτέ τίποτα ...

Μπορεί να πας στο σίγουρο και να μην ανοίγουν τη πόρτα ...

Ετσι δεν την έπαθα εγώ τη προηγούμενη εβδομάδα στη Σ54, πήρα Ναταλί για 2 φορά (την πρώτη φορά έφαγα μπριζόλα) και όταν της ζήτησα να κάτσει στο "θρόνο",  μου είπε ότι δεν είχε προφυλακτικό και μου ζήτησε εμένα ... οπότε έμεινα με φραπέ και καλαμάκι ...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
καλα,στραβες θα εχεις,agiana τον ακουσες τον borg,kαι προφυλακτικα μαζι,παρε παραπανω ποτε δεν ξερεις  :happy:

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Εδώ έχεις δίκιο, απλά το είπα επάνω στο λόγο. Σίγουρα και δεν υπάρχει κόντρα. Ακόμη και έμπειροι συναγωνιστές, λένε σε κάποια post τους για κάποιες ατυχίες τους που βέβαια μπορεί να συμβούν σε οποιοδήποτε.

κι εμενα μου ετυχε σε γνωστο μαγαζι να παρω καποια πρωτη φορα και να μην ειναι καμμια αλλη εκει που να με ξερει. Η γκομενα φοβοτανε οτι ισως ειμαι μπατσος και μου ελεγε οτι αν κανει κατι αλλο φοβαται μην την παω μεσα. Οποτε της απαντησα να μην φοβαται το πολυ πολυ να την γαμησω. Οπως και επραξα βεβαιως.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κι εμενα μου ετυχε σε γνωστο μαγαζι να παρω καποια πρωτη φορα και να μην ειναι καμμια αλλη εκει που να με ξερει. Η γκομενα φοβοτανε οτι ισως ειμαι μπατσος και μου ελεγε οτι αν κανει κατι αλλο φοβαται μην την παω μεσα. Οποτε της απαντησα να μην φοβαται το πολυ πολυ να την γαμησω. Οπως και επραξα βεβαιως.

Εγραψες !!!

Cobraverde

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Συμφωνώ απόλυτα με το Νέαρχο. Είναι απαράδεκτο να μην ξέρεις από πρίν τη ψωνίζεις και να εξαρτάσαι από τα κέφια της κάθε τάνας. Εγώ στη θέση του φίλου που ρωτάει θα πήγαινα σε ένα καλό στουντιάκι.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Δε μπορώ να καταλάβω τι βρίσκεται και πάτε σε αυτά τα μέρη.

Πρώτον, το μασαζ με πονάει, και δεύτερον γαργαλιέμαι.
Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι εσείς πάτε για το μασάζ.

Να πάω σε ένα μέρος, όπου θα μου κάνει ένα γελοίο μασάζ κάποια που ιδέα δεν έχει, και θα κάθομαι να προσεύχομαι και να παρακαλάω να με λυπηθεί και να μου τον παίξει, μου φαίνεται πραγματικά ξεπεσμός.
Και μη μ’ αρχίσετε ότι αν είσαι καλός πελάτης περνάς καλά και τέτοιες μαλακίες διότι αυτά είναι γελοιότητες. Λες και πρέπει να πάω 3-4 φορές στον υδραυλικό και να πληρώνω μέχρι να αποφασίσει να μου φτιάξει τη βρύση επειδή με λυπήθηκε.

Τέτοια ξεφτιλισμένα μασατζίδικα υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα όπου κατοικούν μαλάκες. Σε καμία άλλη χώρα δε υπάρχουν τέτοια demi καταστήματα. Ή πας σε σοβαρό μασατζίδικο με επαγγελματίες μασέρ και σου κάνουν επαγγελματικό μασάζ, ή πας σε μέρος που ξέρεις ότι θα γαμήσεις.

Είναι πραγματικά θλιβερή η κατάσταση στον αγοραίο έρωτα στην Ελλάδα. Πολύ ακριβή και με τη χειρότερη ποιότητα υπηρεσιών. Ακριβώς ότι ταιριάζει σε βλάκες.

Όσον αφορά δε τον φίλο μας agiana, τον εκμεταλλεύτηκαν, τον εξαπάτησαν από τη στιγμή που δεν του είπαν ξεκάθαρα τι υπηρεσίες θα πάρει με τα 50€, και μη ακούσω εξυπνάδες του τύπου ότι δεν συμπεριφέρθηκε έξυπνα, και ήταν ψαρωμένος, και δεν είπε σωστά ονόματα κοριτσιών, και έπρεπε να πάει με γνωστό και δεν έπρεπε να είναι αγχωμένος και τέτοιες παπαριές, σας παρακαλώ πολύ.
Φτάσαμε στο σημείο να πρέπει να βάλουμε μέσο για να μας τον παίξει η πουτάνα.
Και έχει κάθε δικαίωμα να είναι αγχωμένος όταν πάει σε αυτά τα μέρη, για σωματική επαφή πήγε, όχι για να κάνει ανάληψη από τράπεζα.
Και επίσης έχει κάθε δικαίωμα να πηγαίνει μόνος του τη στιγμή που πάει για να χαλαρώσει και δεν θέλει κανένα μαλάκα φίλο του να περιμένει απέξω, και μάλιστα τη στιγμή που κάποιος είναι παντρεμένος ή έχει σχέση και χρειάζεται διακριτικότητα και εχεμύθεια.

Όλα αυτά τα μασατζίδικα του κώλου πρέπει να κλείσουνε !
Απόλυτα σωστός!!!Η καλύτερη των απόψεων για το θέμα.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
απο τη στιγμη που στην ελλαδα δεν υπαρχουν fkk οπως στη γερμανια κι αλλου πηγαινουμε σε τετοια κωλομασατζιδικα. αν θελουμε κανονικο μασαζ θα παμε σε αλλα κυριλε μαγαζια και σε φυσιοθεραπευτες. το να κλεισουν αυτα τα μαγαζια δεν λεει τιποτα γιατι απ΄τη στιγμη που δεν αναπληρωνονται οι αναγκες απο κατι αλλο (στυλ fkk) θα ανοιξουν υπο αλλη μορφη.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Τι εστί fkk για μας που δεν έχουμε πάει Γερμανία ?

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Agiana, φίλε μου, αν και δεν την ξέρω την κοπέλα, πολύ πιθανό αν επέμενες λίγο παραπάνω να έμπαινε το γκολάκι. Το ντουζάκι όντως μπορεί να παίζει ρόλο. Κάτι ανάλογο μου έχει πει κοπέλα από στούντιο που έχει ντουζιέρα στο δωμάτιο. Αν ακούσει ότι δεν κάνουν ντουζ στο δωμάτιο δεν γλύφει και πολλά-πολλά. 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
....φαντάσου εγώ πως ήμουν......  :headbang: και τι φλασιά έφαγα όταν μου είπε ότι το πρόγραμμα τελείωσε. :rockon:
Τέλος πάντων... εμπειρίες είναι όλα και πιστώνονται στο υποσυνείδητό μας, ενώ το απόσταγμα της εμπειρίας θα μας βοηθήσει να περάσουμε ακόμη καλύτερα στο μέλλον.
Α ρε φιλαρακι agiana.........Να τι παθαινειs για να πηγαινειs μονοs σου...Θα σε παρω υπο την προστασια μου για να σε ξεναγησω  χαχαχαχα

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε συναγωνιστή, πάντα να κάνεις ντους πριν και μετά ...
Εσύ ξέρεις ότι είσαι μπανιαρισμένος αλλά η κοπέλα το ξέρει ?
Χώρια που μετά το μασάζ, πως θα φύγει το λάδι από πάνω σου ? θα κολήσει πάνω στα ρούχα σου και θα σε κάνει μούτι ...
Χώρια που με 35C που παίζει συνέχεια αυτό το καιρό και η διαδρομή από το σπίτι σου ως το μαγαζί είναι αρκετή για να σε ιδρώσει ...

λέω εγώ τώρα ...

φιλε borg συμφωνω απολυτα μαζι σου.

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Α ρε φιλαρακι agiana.........Να τι παθαινειs για να πηγαινειs μονοs σου...Θα σε παρω υπο την προστασια μου για να σε ξεναγησω  χαχαχαχα

Φίλε life97, σε ευχαριστώ για την αλτρουιστική σου προσφορά. Απλά μερικές φορές η τύχη δεν ευνοεί τους πρωτάρηδες. Τώρα που πήρα το βάπτισμα του πυρός, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά από εδώ και πέρα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Φίλε life97, σε ευχαριστώ για την αλτρουιστική σου προσφορά. Απλά μερικές φορές η τύχη δεν ευνοεί τους πρωτάρηδες. Τώρα που πήρα το βάπτισμα του πυρός, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά από εδώ και πέρα.
Φιλε μου agiana εννοια σου και την αλλη φορα θαμαι κι εγω παρων...Κι αν θελουν αs το παιξουν Παρθενοπεs...αν δεν ηθελαν αs καθοντουσταν σπιτι....Υπαρχουν πολλεs φανελεs για πλεξιμο...Ακου κει ...σκετο μασαζ...Βρε, με τον παρα μου ασβεστωνω την μασαζοκυρα μου.....Υπαρχουν κι αλλου μασαζερι που κανουν μπριζολακια....

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Φιλε μου agiana εννοια σου και την αλλη φορα θαμαι κι εγω παρων...

.....αυτό θα ήθελα να το δω life97! Δηλαδή εννοείς ότι θα κάνουμε μασαζάκι παρέα ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο? Γίνεται αυτό?

Υπαρχουν κι αλλου μασαζερι που κανουν μπριζολακια....

Για πες καμμιά πληροφορία εσύ που είσαι κοσμογυρισμένος.....

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Τι εστί fkk για μας που δεν έχουμε πάει Γερμανία ?

εστω και αργα σου απαντω οτι τα fkk ειναι μερη οπου πανε αντρες και γυναικες για ελευθερη σχεση. βεβαια οι περισσοτερες ειναι επαγγελματιες πουτανες ομως πανε και γυναικες ερασιτεχνες για να βγαλουν εξτρα εισοδημα. Ολοι κυκλοφορουν γυμνοι η με πετσετουλες και με ποια η ποιες θα πας οπως και το τι θα κανεις το διαπραγματευεσαι επι τοπου.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
.....αυτό θα ήθελα να το δω life97! Δηλαδή εννοείς ότι θα κάνουμε μασαζάκι παρέα ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο? Γίνεται αυτό?

Για πες καμμιά πληροφορία εσύ που είσαι κοσμογυρισμένος.....
οχι φιλε μου δεν εννοω κατι τετοιο....Ειπαμε ειμαστε ανετοι αλλα οχι και μεχρι εκει....εγω κι εσυ γυμνοι με την πετσετα...αν ειναι ..δυναμον!!!χαχαχαχ....απλα θα παμε εκει που γουσταρειs εσυ και θα δειs πωs καθαριζουν...Δεν θελει κοπο...θελει τροπο !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom