Δε μπορώ να καταλάβω τι βρίσκεται και πάτε σε αυτά τα μέρη.
Πρώτον, το μασαζ με πονάει, και δεύτερον γαργαλιέμαι.
Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι εσείς πάτε για το μασάζ.
Να πάω σε ένα μέρος, όπου θα μου κάνει ένα γελοίο μασάζ κάποια που ιδέα δεν έχει, και θα κάθομαι να προσεύχομαι και να παρακαλάω να με λυπηθεί και να μου τον παίξει, μου φαίνεται πραγματικά ξεπεσμός.
Και μη μ’ αρχίσετε ότι αν είσαι καλός πελάτης περνάς καλά και τέτοιες μαλακίες διότι αυτά είναι γελοιότητες. Λες και πρέπει να πάω 3-4 φορές στον υδραυλικό και να πληρώνω μέχρι να αποφασίσει να μου φτιάξει τη βρύση επειδή με λυπήθηκε.
Τέτοια ξεφτιλισμένα μασατζίδικα υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα όπου κατοικούν μαλάκες. Σε καμία άλλη χώρα δε υπάρχουν τέτοια demi καταστήματα. Ή πας σε σοβαρό μασατζίδικο με επαγγελματίες μασέρ και σου κάνουν επαγγελματικό μασάζ, ή πας σε μέρος που ξέρεις ότι θα γαμήσεις.
Είναι πραγματικά θλιβερή η κατάσταση στον αγοραίο έρωτα στην Ελλάδα. Πολύ ακριβή και με τη χειρότερη ποιότητα υπηρεσιών. Ακριβώς ότι ταιριάζει σε βλάκες.
Όσον αφορά δε τον φίλο μας agiana, τον εκμεταλλεύτηκαν, τον εξαπάτησαν από τη στιγμή που δεν του είπαν ξεκάθαρα τι υπηρεσίες θα πάρει με τα 50€, και μη ακούσω εξυπνάδες του τύπου ότι δεν συμπεριφέρθηκε έξυπνα, και ήταν ψαρωμένος, και δεν είπε σωστά ονόματα κοριτσιών, και έπρεπε να πάει με γνωστό και δεν έπρεπε να είναι αγχωμένος και τέτοιες παπαριές, σας παρακαλώ πολύ.
Φτάσαμε στο σημείο να πρέπει να βάλουμε μέσο για να μας τον παίξει η πουτάνα.
Και έχει κάθε δικαίωμα να είναι αγχωμένος όταν πάει σε αυτά τα μέρη, για σωματική επαφή πήγε, όχι για να κάνει ανάληψη από τράπεζα.
Και επίσης έχει κάθε δικαίωμα να πηγαίνει μόνος του τη στιγμή που πάει για να χαλαρώσει και δεν θέλει κανένα μαλάκα φίλο του να περιμένει απέξω, και μάλιστα τη στιγμή που κάποιος είναι παντρεμένος ή έχει σχέση και χρειάζεται διακριτικότητα και εχεμύθεια.
Όλα αυτά τα μασατζίδικα του κώλου πρέπει να κλείσουνε !