You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μήπως έκανα κάτι λάθος; Μασατζίδικα που (λένε) γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
μπα....... το πολύ μια ψυχρή από την Ευηπαιδια καλησπέρα σήμερα πήγα Νέα Σμύρνη Ομήρου 59 τέλειο μασάζ φοβερή εξυπηρέτηση καλός χώρος υπάρχουν ελπίδες για περισσότερα στο μέλλον
ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Και φευγωντας από το "μαγαζί" αφού έχουμε κάνει μπάνιο, καθόμαστε λίγο στον ήλιο να ιδρώσουμε ...
Δεν γίνεται να γυρνάμε σπίτι πιο καθαροί από ότ φύγαμε ...
Εισαι 8εος!!!!υποκλινομαι!!!
ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
στον 1ο? εκει νομιζω δεν κανουν....σε αναβουν τα τσεπωνουν και οΥΣΤ! Σ59 στον 6 ειναι το καλο!!
στο 59 στον 6ο εχω φαει πορτα δισ απ τη 8ειτσα :'(
οπως ο λακης παλαιοτεραΠω Πωωωωωω Φιλεεεεεεεε...πακετωθηκες....
Μηπως εισαι καθολου μπατσοφατσα και τρομαξε κοπελα????
Παντως εγω τους λεω, οταν λενε το προγραμμα του μασαζ οτι θελω απο το καλο και τους κλεινω και το ματι.. ;) ;) ;)
Και αυτο παντα πιανει σε μενα
mike_gunot
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δε μπορώ να καταλάβω τι βρίσκεται και πάτε σε αυτά τα μέρη.
Πρώτον, το μασαζ με πονάει, και δεύτερον γαργαλιέμαι.
Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι εσείς πάτε για το μασάζ.
Να πάω σε ένα μέρος, όπου θα μου κάνει ένα γελοίο μασάζ κάποια που ιδέα δεν έχει, και θα κάθομαι να προσεύχομαι και να παρακαλάω να με λυπηθεί και να μου τον παίξει, μου φαίνεται πραγματικά ξεπεσμός.
Και μη μ’ αρχίσετε ότι αν είσαι καλός πελάτης περνάς καλά και τέτοιες μαλακίες διότι αυτά είναι γελοιότητες. Λες και πρέπει να πάω 3-4 φορές στον υδραυλικό και να πληρώνω μέχρι να αποφασίσει να μου φτιάξει τη βρύση επειδή με λυπήθηκε.
Τέτοια ξεφτιλισμένα μασατζίδικα υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα όπου κατοικούν μαλάκες. Σε καμία άλλη χώρα δε υπάρχουν τέτοια demi καταστήματα. Ή πας σε σοβαρό μασατζίδικο με επαγγελματίες μασέρ και σου κάνουν επαγγελματικό μασάζ, ή πας σε μέρος που ξέρεις ότι θα γαμήσεις.
Είναι πραγματικά θλιβερή η κατάσταση στον αγοραίο έρωτα στην Ελλάδα. Πολύ ακριβή και με τη χειρότερη ποιότητα υπηρεσιών. Ακριβώς ότι ταιριάζει σε βλάκες.
Όσον αφορά δε τον φίλο μας agiana, τον εκμεταλλεύτηκαν, τον εξαπάτησαν από τη στιγμή που δεν του είπαν ξεκάθαρα τι υπηρεσίες θα πάρει με τα 50€, και μη ακούσω εξυπνάδες του τύπου ότι δεν συμπεριφέρθηκε έξυπνα, και ήταν ψαρωμένος, και δεν είπε σωστά ονόματα κοριτσιών, και έπρεπε να πάει με γνωστό και δεν έπρεπε να είναι αγχωμένος και τέτοιες παπαριές, σας παρακαλώ πολύ.
Φτάσαμε στο σημείο να πρέπει να βάλουμε μέσο για να μας τον παίξει η πουτάνα.
Και έχει κάθε δικαίωμα να είναι αγχωμένος όταν πάει σε αυτά τα μέρη, για σωματική επαφή πήγε, όχι για να κάνει ανάληψη από τράπεζα.
Και επίσης έχει κάθε δικαίωμα να πηγαίνει μόνος του τη στιγμή που πάει για να χαλαρώσει και δεν θέλει κανένα μαλάκα φίλο του να περιμένει απέξω, και μάλιστα τη στιγμή που κάποιος είναι παντρεμένος ή έχει σχέση και χρειάζεται διακριτικότητα και εχεμύθεια.
Όλα αυτά τα μασατζίδικα του κώλου πρέπει να κλείσουνε !
+1000
Ο κόσμος το έχει βούκινο και αυτές κρυφό καμάρι...
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Να πάω σε ένα μέρος, όπου θα μου κάνει ένα γελοίο μασάζ κάποια που ιδέα δεν έχει, και θα κάθομαι να προσεύχομαι και να παρακαλάω να με λυπηθεί και να μου τον παίξει, μου φαίνεται πραγματικά ξεπεσμός.
Και μη μ’ αρχίσετε ότι αν είσαι καλός πελάτης περνάς καλά και τέτοιες μαλακίες διότι αυτά είναι γελοιότητες. Λες και πρέπει να πάω 3-4 φορές στον υδραυλικό και να πληρώνω μέχρι να αποφασίσει να μου φτιάξει τη βρύση επειδή με λυπήθηκε.
Τέτοια ξεφτιλισμένα μασατζίδικα υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα όπου κατοικούν μαλάκες. Σε καμία άλλη χώρα δε υπάρχουν τέτοια demi καταστήματα. Ή πας σε σοβαρό μασατζίδικο με επαγγελματίες μασέρ και σου κάνουν επαγγελματικό μασάζ, ή πας σε μέρος που ξέρεις ότι θα γαμήσεις.
Όσον αφορά δε τον φίλο μας agiana, τον εκμεταλλεύτηκαν, τον εξαπάτησαν από τη στιγμή που δεν του είπαν ξεκάθαρα τι υπηρεσίες θα πάρει με τα 50€, και μη ακούσω εξυπνάδες του τύπου ότι δεν συμπεριφέρθηκε έξυπνα, και ήταν ψαρωμένος, και δεν είπε σωστά ονόματα κοριτσιών, και έπρεπε να πάει με γνωστό και δεν έπρεπε να είναι αγχωμένος και τέτοιες παπαριές, σας παρακαλώ πολύ.
Φτάσαμε στο σημείο να πρέπει να βάλουμε μέσο για να μας τον παίξει η πουτάνα.
Και έχει κάθε δικαίωμα να είναι αγχωμένος όταν πάει σε αυτά τα μέρη, για σωματική επαφή πήγε, όχι για να κάνει ανάληψη από τράπεζα.
Και επίσης έχει κάθε δικαίωμα να πηγαίνει μόνος του τη στιγμή που πάει για να χαλαρώσει και δεν θέλει κανένα μαλάκα φίλο του να περιμένει απέξω, και μάλιστα τη στιγμή που κάποιος είναι παντρεμένος ή έχει σχέση και χρειάζεται διακριτικότητα και εχεμύθεια.
"Καλυμμένα" ... μπ.....λα και το παίζουν παρθενοπιπίλες!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.812
- Πόντοι
- 22.785
"Καλυμμένα" ... μπ.....λα και το παίζουν παρθενοπιπίλες!
Και μετά απορείς.
Πώς γίνεται να υπάρχουν άντρες που θεωρούν ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες, και γυναίκες που θεωρούν ότι όλοι οι άντρες είναι μαλάκες????????
Και μετά κοιτάς γύρω σου και καταλαβαίνεις ότι το στρατόπεδό σου δεν έχει ούτε έναν άνθρωπο.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Τι εγινε ρε κολητε???????????? Δημιουργηθηκε θεμα????Και μετά απορείς.
Πώς γίνεται να υπάρχουν άντρες που θεωρούν ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες, και γυναίκες που θεωρούν ότι όλοι οι άντρες είναι μαλάκες????????
Και μετά κοιτάς γύρω σου και καταλαβαίνεις ότι το στρατόπεδό σου δεν έχει ούτε έναν άνθρωπο.
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Και μετά απορείς.
Δεν αντελήφθην! Έχει σχέση με την τοποθέτησή μου ?
Αν είναι έτσι, μάλλον έχει γίνει παρανόηση !
Το post μου είναι ενταγμένο και σχετίζεται με τον τίτλο του thread "Μασατζίδικα που (ΛΕΝΕ) γαμάς" και αφορά αποκλειστικά αυτά.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.812
- Πόντοι
- 22.785
Τον έρωτα πρέπει να τον πιστέψεις για νά'ρθει να σε βρει !Τι εγινε ρε κολητε???????????? Δημιουργηθηκε θεμα????
Νά'χεις φαντασία και να θυμάσαι την κάθε την στιγμή !
Ο έρωτας είναι αγνός σε όλες τις μορφές και δεν νικιέται με χλευασμούς και υπερβολές !
Επηρεασμένος , ξέρεις από ποιόν !
Αυτόν που διαβάζω τώρα !
Και έχεις δίκιο !
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.812
- Πόντοι
- 22.785
Ο έρωτας είναι μια φυλακή, αντιτείνουν πολλοί.Δεν αντελήφθην! Έχει σχέση με την τοποθέτησή μου ?
Αν είναι έτσι, μάλλον έχει γίνει παρανόηση !
Το post μου είναι ενταγμένο και σχετίζεται με τον τίτλο του thread "Μασατζίδικα που (ΛΕΝΕ) γαμάς" και αφορά αποκλειστικά αυτά.
Μια φυλακή ωστόσο απείρων δυνατοτήτων απελευθέρωσης του εγώ, το οποίο ανακαλύπτει τη διττή του φύση του καλού και του κακού..................ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ ??????
Γι αύτο μήν άνοιγεσαι μέ τό Μαράκι !!!!!!!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ναι καλα ολα αυτα.......Τα καναμε και στο φροντιστηριο ....Δεν θυμασαι?????...Που ηρθε και με βρηκε αλλα ....ελλειπα???Τον έρωτα πρέπει να τον πιστέψεις για νά'ρθει να σε βρει !
Νά'χεις φαντασία και να θυμάσαι την κάθε την στιγμή !
Ο έρωτας είναι αγνός σε όλες τις μορφές και δεν νικιέται με χλευασμούς και υπερβολές !
Επηρεασμένος , ξέρεις από ποιόν !
Αυτόν που διαβάζω τώρα !
Και έχεις δίκιο !
Τωρα θυμασαι??????????
Αλλα εδω εχουμε να κανουμε με αλλη υποθεση...Αν καταλαβα καλα, πηγε ο ανθρωποs στο μασαζ .....γι αυτο που παμε ολοι, το τριψιμο δλδ.......και δεν τον τριψανε καλα...........Μηπωs να μαυριστει το εν λογω ιδρυμα????
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.812
- Πόντοι
- 22.785
Συμφωνώ μαζί σου.Ναι καλα ολα αυτα.......Τα καναμε και στο φροντιστηριο ....Δεν θυμασαι?????...Που ηρθε και με βρηκε αλλα ....ελλειπα???
Τωρα θυμασαι??????????
Αλλα εδω εχουμε να κανουμε με αλλη υποθεση...Αν καταλαβα καλα, πηγε ο ανθρωποs στο μασαζ .....γι αυτο που παμε ολοι, το τριψιμο δλδ.......και δεν τον τριψανε καλα...........Μηπωs να μαυριστει το εν λογω ιδρυμα????
Μου θύμισες το παλιό σύνθημα
Fighting for peace is like fucking for virginity!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μεγάααααααααααααααααααααααλε !!!!!!!!!
Έθεσα δυό πιθανότητες..............
Δεν ξέρω προσωπικά, άν έχω τήν ικανότητα να κρίνω την κατάστασή μου.
Οπότε δεν ξέρω πια πιθανότητα ταιριάζει, καλύτερα στην περίπτωσή μου...
Μήπως ξέρη Ό ΜΠΕΙΚΟΝ ???????????????????/
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Συμφωνώ μαζί σου.
Μου θύμισες το παλιό σύνθημα
Fighting for peace is like fucking for virginity!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μεγάααααααααααααααααααααααλε !!!!!!!!!
Έθεσα δυό πιθανότητες..............
Δεν ξέρω προσωπικά, άν έχω τήν ικανότητα να κρίνω την κατάστασή μου.
Οπότε δεν ξέρω πια πιθανότητα ταιριάζει, καλύτερα στην περίπτωσή μου...
Μήπως ξέρη Ό ΜΠΕΙΚΟΝ ???????????????????/
Κοιτα για να ζητησουμε την γνωμη του θα πρεπει πρωτα να σε φτιασιδωσω και μετα να σε....... δωσω
Εχω τσιχλεs ευκαλυπτου,,,,,κρυβουνε την μυρωδια του ουζου....ναι, γιατι ο Μπεικον ειναι γατα , αμεσωs θα το βρει
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δεν είναι στεγανά!
Απόψεις εκφράζουμε και αντιπαρατίθενται, δεν επιβάλλονται!
Αλίμονο ...! Δεν υπάρχει εξέλιξη, χωρίς ζύμωση αυτών!
Άλλωστε "τα πάντα ρεί".
Γι αύτο μήν άνοιγεσαι μέ τό Μαράκι !!!!!!!!!
Το μόνο που φοβάμαι είναι ο εαυτός μου ...!(έγινα ράκος ;))
Όλα τα υπόλοιπα είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα! Θα τα μελετήσω και θα σου πω την επόμενη Δευτέρα (μου 'πεσαν πολλά και βαριά για σήμερα )!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.812
- Πόντοι
- 22.785
Στούς ορίζοντές σου βλέπης μόνο χαρούμενες νοικοκυρές και κακόμοιρες γεροντοκόρες??????????Κοιτα για να ζητησουμε την γνωμη του θα πρεπει πρωτα να σε φτιασιδωσω και μετα να σε....... δωσω
Εχω τσιχλεs ευκαλυπτου,,,,,κρυβουνε την μυρωδια του ουζου....ναι, γιατι ο Μπεικον ειναι γατα , αμεσωs θα το βρει
υ.γ Δέν θα σχολιάσω το άν η έρευνα αύτή έχει λογική βάση ή όχι!!!!!!!!!!!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Mα και βεβαια δεν εχει λογικη βαση η ερευνα
Δεν εχει λογικη βαση αυτη η ερευνα
Το μονο που μ ενδιαφερει ειναι αγριεs γκομενεs............Τι να τιs κανω τιs νοικοκυρεs?????
Ντελιβερυ βρισκω και μονοs μου
Παω να φαω το ψητον και να την πεσω στην γραμματεα παλι
Που θα μου παει....Θα το φαω το μικρο
Στούς ορίζοντές σου βλέπης μόνο χαρούμενες νοικοκυρές και κακόμοιρες γεροντοκόρες??????????
υ.γ Δέν θα σχολιάσω το άν η έρευνα αύτή έχει λογική βάση ή όχι!!!!!!!!!!!!!
Το μονο που μ ενδιαφερει ειναι αγριεs γκομενεs............Τι να τιs κανω τιs νοικοκυρεs?????
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.812
- Πόντοι
- 22.785
Δεν πρόκειται άσφαλώς να μεταναστεύσουμε, για να άποφύγουμε τις συνέπειες!!!!!Mα και βεβαια δεν εχει λογικη βαση η ερευνα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 394
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 29K