Νέα

Μήπως έκανα κάτι λάθος; Μασατζίδικα που (λένε) γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Με τον Νεαρχο θα διαφωνησω!!

"Αυτη ειναι η στανη αυτο και το τυρι" θα αλλαξα χωρα για χιλιαδες  πραγματα αλλα το επιπεδο του αγοραιου ερωτα δεν θα ηταν ΚΑΝ στην λίστα μου. Στα μασαζ παει ο κοσμος φανταζομαι :κανωτονκινεζο.gif  γιατι αλλο να βγαινεις απο μια πολυκατοικια στη Σολωμου και αλλο απο ενα σπίτι στη Φυλης ;)

Ουτε το μπανιο ουτε τίποτα δεν φταιει απλα οταν σε δουν αρχαριο και βαριουνται κανουν τις κινεζες. Παλι καλα που εδωσες μονο 50€

ΥΓ Εκανες μπανιο ξυριστηκες και ΒΓΗΚΕΣ. Γυρισες πισω στο σπίτι μυριζοντας κρεμα. :headbang: Παλι καλα που δεν εγινε κατι γιατι  θα γυρναγες σπίτι με το χαμόγελο της επιτυχίας . Εμεις οι παντρεμενοι πρεπει να γυρναμε σπίτι λιγο ατημελητοι (τσαλακωμενο πουκαμισο και λιγο εξω απο το παντελόνι) εχοντας μια συγκρτατημενη αισιοδοξια (ουτε γκρινιαρηδες ουτε πολυ χαρουμενοι πρεπει να φαινόμαστε).

Διαφοετικα θα εχουμε  :blahblah1: :blahblah1: και :referee: στον καναπε!!

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Και φευγωντας από το "μαγαζί" αφού έχουμε κάνει μπάνιο, καθόμαστε λίγο στον ήλιο να ιδρώσουμε ...

Δεν γίνεται να γυρνάμε σπίτι πιο καθαροί από ότ φύγαμε ...

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
ρε μαγκα πρωτον σε ποιον οροφο και ποια διευθυνση πηγες? δεν υπαρχει πατριτσια στο γνωστο μασαζ, μηπως εκανες λαθος? Δευτερον τους λες οτι ειναι η πρωτη σου φορα με το καλημερα, λες ονοματα που ωομιζεις οτι παιζουνε και δεν εισαι σιγουρος, ε μηπως ηθελες κιολας να ερθουν ολες να σε παρτουζωσουνε? Σε τοσα posts συναγωνιστες αναφερουν οτι θελει ανεση οταν πρωτοπας. Λιγο μυαλο δεν βλαπτει...

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
γιατι αλλο να βγαινεις απο μια πολυκατοικια στη Σολωμου και αλλο απο ενα σπίτι στη Φυλης ;)
Ουτε το μπανιο ουτε τίποτα δεν φταιει απλα οταν σε δουν αρχαριο και βαριουνται κανουν τις κινεζες. Παλι καλα που εδωσες μονο 50€

Εδώ μάλλον έχεις απόλυτο δίκιο. Την επόμενη φορά με αέρα!

ΥΓ Εκανες μπανιο ξυριστηκες και ΒΓΗΚΕΣ. Γυρισες πισω στο σπίτι μυριζοντας κρεμα. Παλι καλα που δεν εγινε κατι γιατι  θα γυρναγες σπίτι με το χαμόγελο της επιτυχίας . Εμεις οι παντρεμενοι πρεπει να γυρναμε σπίτι λιγο ατημελητοι (τσαλακωμενο πουκαμισο και λιγο εξω απο το παντελόνι) εχοντας μια συγκρτατημενη αισιοδοξια (ουτε γκρινιαρηδες ουτε πολυ χαρουμενοι πρεπει να φαινόμαστε).

Κι εδώ έχεις δίκιο, αλλά δεν γνωρίζεις τις επιμέρους λεπτομέρειες (και ούτε είσαι υποχρεωμένος). Εφυγα μπανιαρισμένος και μυρωδάτος από το σπίτι στην Αθήνα ενώ ταυτόχρονα η οικογένεια χαίρεται τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της εκτός λεκανοπεδίου Αττικής αλλά εντός του νομού. Μετά είχα κανονίσει για καφεδάκι με ένα φίλο, οπότε η μυρωδιές θα είχαν ατονίσει. Κατέληξα στο σπίτι που είναι και η οικογένεια περίπου στις 23.15.

Πάντως η τελευταία παράγραφός σου είναι απόλυτα σωστή και θα την έχω κατά νού σε ανάλογες περιπτώσεις.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1

ΥΓ Εκανες μπανιο ξυριστηκες και ΒΓΗΚΕΣ. Γυρισες πισω στο σπίτι μυριζοντας κρεμα. :headbang: Παλι καλα που δεν εγινε κατι γιατι  θα γυρναγες σπίτι με το χαμόγελο της επιτυχίας . Εμεις οι παντρεμενοι πρεπει να γυρναμε σπίτι λιγο ατημελητοι (τσαλακωμενο πουκαμισο και λιγο εξω απο το παντελόνι) εχοντας μια συγκρτατημενη αισιοδοξια (ουτε γκρινιαρηδες ουτε πολυ χαρουμενοι πρεπει να φαινόμαστε).

ξυριστηκες? σιγα ρε μεγαλε μην κανεις και χαλαουα στα μασατζιδικα. Αν δεν θελεις να σε παρει χαμπαρι η γυναικα σου υπαρχουν 500 τροποι για να το αποφυγεις, τωρα αν εσυ οταν δεις μπανιερα ορμας και δεν βγαινεις αυτο ειναι αλλο θεμα.

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ρε μαγκα πρωτον σε ποιον οροφο και ποια διευθυνση πηγες? δεν υπαρχει πατριτσια στο γνωστο μασαζ, μηπως εκανες λαθος? Δευτερον τους λες οτι ειναι η πρωτη σου φορα με το καλημερα, λες ονοματα που ωομιζεις οτι παιζουνε και δεν εισαι σιγουρος, ε μηπως ηθελες κιολας να ερθουν ολες να σε παρτουζωσουνε? Σε τοσα posts συναγωνιστες αναφερουν οτι θελει ανεση οταν πρωτοπας. Λιγο μυαλο δεν βλαπτει...

α) Πήγα στο Σ59.
β) Τα ονόματα τα διάβασα (τουλάχιστον το ένα γιατί το άλλο δεν το θυμόμουν καλά) εδώ, σε συγκεκριμένο thread που αναφερόταν στο μαγαζί αυτό. Οι συναγωνιστές που το έχουν επισκεφθεί, γνωρίζουν σε ποιό όροφο και κατάλαβαν για ποιό μαγαζί μιλάω.
γ) Πατρίτσια μου συστήθηκε, Πατρίτσια λέω.
δ) Και να μην τους έλεγα ότι ήταν η πρώτη φορά, θα το καταλάβαιναν αφού σε έμπειρες του είδους αυτά κάνουν μπάμ. Η άνεση νομίζω έρχεται με την τριβή και την εμπειρία.

Και πάλι ξαναλέω ότι δεν πήγα για να πηδήξω, αλλά μία εκτόνωση με οποιαδήποτε βοήθεια από την κοπέλλα θα με άφηνε υπερ του δέοντος ευχαριστημένο.

Την επόμενη φορά θα ξέρω τι να περιμένω.....!

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
σου ξαναλεω σε ποιον οροφο πηγες ρε μεγαλε? ξερεις παιζουν κι αλλα σε αλλο οροφο οπου κατηγορηματικα "δεν".

Επισκέπτης
σου ξαναλεω σε ποιον οροφο πηγες ρε μεγαλε? ξερεις παιζουν κι αλλα σε αλλο οροφο οπου κατηγορηματικα "δεν".

μια χαρα πηγε κ το τεμαχιο που λεει υπαρχει οντως κ ειναι πολυ δυνατο εμφανισιακα...

υσ-->παντως εγω οταν παω στα μασατζιδικα εκτος απο μπανιο κ ξυρισμα τους παω κ τα σωβρακα μου,
να τους ριξουν ενα πλυσιμο + στεγνωμα.. :dancing:

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
υσ-->παντως εγω οταν παω στα μασατζιδικα εκτος απο μπανιο κ ξυρισμα τους παω κ τα σωβρακα μου,
μια χαρα πηγε κ το τεμαχιο που λεει υπαρχει οντως κ ειναι πολυ δυνατο εμφανισιακα...

κι εγω φιλε μουνιλα πολλες φορες κρατιεμαι και οταν παω ριχνω κι ενα χεσιμο.
Υπαρχει Πατριτσια και Σαντρα φιλε μουνιλα στη Σολωμου?

Επισκέπτης
Υπαρχει Πατριτσια και Σαντρα φιλε μουνιλα στη Σολωμου?

η πατριτσια ειναι καινουργια τωρα το καλοκαιρι ηρθε ιουλιο εαν θυμαμαι καλα,και ειναι κ ομορφη πολυ κ καλη στο δωματιο..
η σαντρα δεν ξερω να σου απαντησω...

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
η πατριτσια ειναι καινουργια τωρα το καλοκαιρι ηρθε ιουλιο εαν θυμαμαι καλα,και ειναι κ ομορφη πολυ κ καλη στο δωματιο..

...πάντως με εμένα δεν ήταν.

η σαντρα δεν ξερω να σου απαντησω...

Σάντρα της είπα γιατί δεν θυμόμουν ακριβώς το δεύτερο όνομα. Αν δεν κάνω λάθος από Σ αρχίζει το σωστό.

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ρε συναγωνιστές μία τελευταία ερώτηση γιατί σας έπριξα με τα δικά μου,

Σε περίπτωση που ξαναπάω στο ίδιο (ξέρω, ξέρω, το δις εξ'αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού) αν πέσω επάνω στην ίδια, την παίρνω ξανά για να πάρω το αίμα μου πίσω, η διαλέγω επιδεικτικά μία άλλη αφού της πω ότι δεν την διαλέγω γιατί δεν έμεινα ευχαριστημένος την προηγούμενη φορά?

Επισκέπτης

Σε περίπτωση που ξαναπάω στο ίδιο (ξέρω, ξέρω, το δις εξ'αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού) αν πέσω επάνω στην ίδια, την παίρνω ξανά για να πάρω το αίμα μου πίσω, η διαλέγω επιδεικτικά μία άλλη αφού της πω ότι δεν την διαλέγω γιατί δεν έμεινα ευχαριστημένος την προηγούμενη φορά?

εγω σου λεω να πας στην ιδια κ παρε κ μαζι σου καποτε(εαν κ εχουν αυτες)κ αστην να σου κανει 10 λεπτα μασαζ πιασε το ποδι σιγα σιγα χουφτωνε γυρνα απο την αλλη κ θα αρχισει το κλαρινο απο μονη της,αλλα κ αν δεν αρχισει να επιμεινεις...

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Πληροφορία για όσους θελήσουν να την συναντήσουν: Η Πατρίτσια μου είπε ότι θα λείπει από σήμερα και για 5 ημέρες στην Κρήτη.
Καλή και περισσότερη επιτυχία από βδομάδα συναγωνιστές!

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16

Δεν είναι κόντρα "για να πάρεις το αίμα σου πίσω" ...!!!
Στα @@ της αν δεν έμεινες ικανοποιημένος ... μόνο μασάζ έκανε σε ένα πρωτάρη ...
Πήγαινε (ήτε στο ίδιο, ήτε αλλού) με σκοπό να περάσεις καλά !!!
Πάντως θα σου πρότεινα να μην πας στο ίδιο γιατί μπορεί να σε θυμόνται σαν "πρωτάρη" και να έχεις την ίδια μεταχείριση ...

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616

Την ίδια και βαθιά όλα μέσα

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Δεν είναι κόντρα "για να πάρεις το αίμα σου πίσω" ...!!!
Στα @@ της αν δεν έμεινες ικανοποιημένος ... μόνο μασάζ έκανε σε ένα πρωτάρη ...

Εδώ έχεις δίκιο, απλά το είπα επάνω στο λόγο. Σίγουρα και δεν υπάρχει κόντρα. Ακόμη και έμπειροι συναγωνιστές, λένε σε κάποια post τους για κάποιες ατυχίες τους που βέβαια μπορεί να συμβούν σε οποιοδήποτε.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
εμενα παντως με καβλωσε αρκετα η περιγραφη σου agiana,στην ιδια θα πηγαινα να της πεταξω τα ματια εξω :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
στις ελευθερες ωρες θα διαβαζω το thread με μασατζιδικα που γαμας,αλλα την αναμονη δεν τη μπορω,θελω να ξερω οτι θα πηδηξω σιγουρα,οπως οι ομαδες που παιζουν με τον ολυμπιακο στην ευρωπη,γαμω την τυχη μου :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom