mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Τι από τα δύο να πιστέψουμε τώρα?
οποιο σε βολευει......εισαι skinny bitches lover ή BBW????
Τι από τα δύο να πιστέψουμε τώρα?
υ.γ. ειμαι 1.77 και 52 κιλα....οφειλω να σε προειδοποιησω....
οποιο σε βολευει......εισαι skinny bitches lover ή BBW????
Με μία δασκάλα/καθηγήτρια σύμφωνα με τα λεγόμενά σου (δεν ξέρω τι ακριβώς είσαι)που παιδαγωγεί και στον ελεύθερό της χρόνο μπαίνει στο bourdela.tv δεν με βολεύει τίποτα από τα δύο.
και εγώ είμαι 1.76 ...73 κιλά με 15% λίποςαχ ο αντρας ο παραδοσιακος ο προστυχος ο σκιστης πως φαινεταιιιιιι
τσολια μου εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
υ.γ. ειμαι 1.77 και 52 κιλα....οφειλω να σε προειδοποιησω....
ψάχνει να βρει τον χαμένο αντρισμό του (τον οποίο και έχει, αλλά δεν το ξέρει)΄Το παλικάρι που δημιούργησε το ποστ τι ακριβώς ψάχνει; Ονομασία για την συμπεριφορά του; Μια αλλη οπτική; Κάποιους να του πουν ότι ναι είναι σωστός όπως τα σκέφτεται; Ειλικρινα δεν κατανοώ... Τι είναι αυτό που τον κάνει να αναρωτιέται;... Αφού έχει καταλήξει. Η δεν έχει;..χμ...
΄Το παλικάρι που δημιούργησε το ποστ τι ακριβώς ψάχνει; Ονομασία για την συμπεριφορά του; Μια αλλη οπτική; Κάποιους να του πουν ότι ναι είναι σωστός όπως τα σκέφτεται; Ειλικρινα δεν κατανοώ... Τι είναι αυτό που τον κάνει να αναρωτιέται;... Αφού έχει καταλήξει. Η δεν έχει;..χμ...
κάτι σε καλίμπρα υπάρχει;σε πλαστιγγα ειχε γινει βασικα
κάτι σε καλίμπρα υπάρχει;
σ ενα ονλαιν ανδρικο καφενειο εχουμε μπει.. τι περιμενατε??
φανταζομαι κ σε αντιστοιχο γυναικειο ολες θα ηταν θεες κ ολοι οι ανδρες να μη πω τι... χαχαχα
μπες λιγο στο κοσμοφορουμ στο τοπικ για το ποσα κιλα κ υψος εχετε κοσμογκερλς... κ θα δεις το 95% των ελληνιδων να παρουσιαζεται με αναλογιες μοντελου τουλαχιστον.. εχει γεμισει η χωρα ζιζελ κ δεν το εχουμε παρει ειδηση χαχαχαχα
ρε σεις!!!τοτ οτι καποια ειναι 1.70+ και -+50κιλα τι κανει αυτοματα μοντελο???πατε καλα;;;μπορει να ειναι μια ασχημη κοκαλιαρα...μπορει μια 1.70 κ 60κ να ειναι πολυ καλυτερη!!! μπορει οτιδηποτε...απο τα νουμερα κρινετε την ομορφια??!!
1,68 104 καβριο και μπιροκινιτροσ
ρε σεις!!!τοτ οτι καποια ειναι 1.70+ και -+50κιλα τι κανει αυτοματα μοντελο???πατε καλα;;;μπορει να ειναι μια ασχημη κοκαλιαρα...μπορει μια 1.70 κ 60κ να ειναι πολυ καλυτερη!!! μπορει οτιδηποτε...απο τα νουμερα κρινετε την ομορφια??!!
το γινεκακι πρεπι να σου κανι παρεα στι πρασινικαλα....αν ειναι 1.70 και 50 κιλα σαφως και ειναι κοκαλιαρα.....απο το ακουσμα και μονο καταλαβαινεις.....
απλα το αστειο ειναι οτι οι πιο πολλες ΔΕΝ ειναι ετσι
κοιτα ειναι οντως αναλογιες μοντελου!!απλα δεν ειναι ολα τα μοντελα ομορφα κ ολες οι ομορφες μοντελα...αν καποιος ακουσει:1.75 κ 52κ λεει:ω ρε μανα μου τι μ@@@ρος ειναι αυτος??!! κ αν πει η αλλη: 1.57 κ 55κ θα την φανταστουν τερας!!καταλαβαινεις τι θελω να πω;!απο τα νουμερα μονο κρινουν...το αν καποιοι στο νετ λενε οτι να ναι αυτο ειναι καθαρα δικο τους θεμα κ προβλημα...καλα....αν ειναι 1.70 και 50 κιλα σαφως και ειναι κοκαλιαρα.....απο το ακουσμα και μονο καταλαβαινεις.....
καλα....αν ειναι 1.70 και 50 κιλα σαφως και ειναι κοκαλιαρα.....απο το ακουσμα και μονο καταλαβαινεις.....
η αλεπου ινε πανεμορφι ομοσ,και γιαφτο σε θαμαζο!!!!!!!!!!!!!κοιτα ειναι οντως αναλογιες μοντελου!!απλα δεν ειναι ολα τα μοντελα ομορφα κ ολες οι ομορφες μοντελα...αν καποιος ακουσει:1.75 κ 52κ λεει:ω ρε μανα μου τι μ@@@ρος ειναι αυτος??!! κ αν πει η αλλη: 1.57 κ 55κ θα την φανταστουν τερας!!καταλαβαινεις τι θελω να πω;!απο τα νουμερα μονο κρινουν...το αν καποιοι στο νετ λενε οτι να ναι αυτο ειναι καθαρα δικο τους θεμα κ προβλημα...
προτημω να ειμαι 5κιλα παραπανω κ να μπορω να στεκομαι στα ποδια μου παρα το σωμα της μος!!
θα πει καποιος τωρα:οσα δε φτανει η αλεπου... αλλα δε με νοιαζει!!