erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
θέλεις μια μαργαρίτα?
Στειλλε καμμια δεκαρια το βραδυ.. τουλαχιστον να ζουμε καβλωσει οταν την φαμε χαχαχαχαχαχαχαχαχα
θέλεις μια μαργαρίτα?
βασίσου πάνω μου. Να στείλω σκέτο 3Α ή προτιμάς αμμοχάλικο?Στειλλε καμμια δεκαρια το βραδυ.. τουλαχιστον να ζουμε καβλωσει οταν την φαμε χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Diesel 10K ltrs +, 100άρα περίπου 1,5K ltrs.
Κάτω από το αυλάκι όμως.
βασίσου πάνω μου. Να στείλω σκέτο 3Α ή προτιμάς αμμοχάλικο?
σάν νάχεις δίκηοΑγαπητέ, περισσότερο ντρέπομΑΙ για την ορθογραφία παρά για τον τουρισμό της χώρας. Όλα αυτά τα αρχιδάκια, που μυξοκλαίγονται για την βιομηχανία της μαλακίας, ας κοιτάξουν να δουν πρώτα τις τιμές σε σχέση με τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Ο Γάλλος, πιάστηκε κότσος που επέλεξε την Ελλάδα. Δηλαδή, τι περίμενε; Μία χώρα διαλυμένη οικονομικά, που εξαρθρώθηκε και το τελευταίο ψήγμα υποδομών/υπηρεσιών της ανάμεσα σε Ε.Ε, Δ.Ν.Τ, Απεργίες, Σέχτες, Δολοφονίες του 5ευρου, Ακρίβειας, αυτός θα έκανε ήσυχες, αμέριμνες και απρόσκοπτες διακοπές; Σα να πω εγώ, τώρα, πως θα πάω στην Ταϊλάνδη που γίνεται επανάσταση, για χαλάρωση και ευεξία.
ναι..
χα,χα,χα,χα,χα,χα & αλλα λογια ν αγαπιομαστε..
ρουφα & οταν διαβασεις απο το αρχαιο ξαναελα με τον κηδεμονα σου να μας πεις για τι ποιος ειχε δικαιο & ποιος αδικο..
σφιγκω-ξεσφιγκω ρε..
τιποτε παραπανω-τιποτε λιγοτερο..
αγκαρεια εκανες μαλακακο,αποστηθιζες παπαγαλιστι μονο & μονο για να μπεις στην νομικη..
βαλε το πτυχιο στην σουφρα σου..
μαλακας γεννηθηκες & μαλακας θα πεθανεις..
Υ.Γ παιζει να εχω μπει περισσοτερες φορες στην νομικη απ οτι εσυ..
για πολυτεχνειο & χημειο δεν το συζητω.το εχω σιγουρακι..
Νισάφι πια με τα παπαγαλάκια σε όλα τα κανάλια - ραδιόφωνο αλλά και ΕΔΏ!!
Βάζουνε τους μισούς έλληνες να τσακώνονται με τους άλλους μισούς.
Ξυπνήστε ρεεεε!!
Όταν σου παίρνουν το σπίτι (βλ. μεταφορείς) θα πολεμήσεις με όλα τα μέσα.
Ο τουρισμός γαμήθηκε από πολλά άλλα εδω και χρόνια απλά η απεργία ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
Δείτε ΦΠΑ στις τουριστικές υπηρεσίες.
Δείτε πανάκριβές τιμές σε υπνο/φαγητό/καφέ/ποτά/κλπ
Δείτε τα εισητήρια.
Πιο φτηνά είναι να πας με το ΙΧ σου Ιταλία, από το να πάς Σάμο/Μυτιληνη/Ρόδο...
Να και μια φορα που θα συμφωνησουμε....
ειδικα στο τελευταιο απο οπου εχω και προσφατες εντυπωσεις...
160 ευρω τραβα-ελα το μοτοσακο Πατρα-Ανκονα....
χωρις να εχω ψαξει σιγουρα ειναι λιγοτερο απο Αθηνα-Ηρακλειο.....
να πανε να γαμηθουνε ολοι τους και να κλεισουνε τα μουνια...
Να και μια φορα που θα συμφωνησουμε....
ειδικα στο τελευταιο απο οπου εχω και προσφατες εντυπωσεις...
160 ευρω τραβα-ελα το μοτοσακο Πατρα-Ανκονα....
χωρις να εχω ψαξει σιγουρα ειναι λιγοτερο απο Αθηνα-Ηρακλειο.....
να πανε να γαμηθουνε ολοι τους και να κλεισουνε τα μουνια...
πρώτη φορά είδα ανθρώπους που έχουν σπίτια να μην αφήνουν άλλους να χτίσουν δικά τους... μου θυμίζει κάτι καταπατητές που αφού χτίσανε όπου βρήκανε φωνάζουνε για τους οικοπεδοφάγους...
Ο συλλογισμός είναι λάθος. Η περίπτωση των φορτηγατζήδων είναι λίγο διαφορετική.
Αν θες να το παρομοιάσεις με σπίτια θα έπρεπε να πεις ότι είναι σαν να χτίζει η Εργατική Κατοικία 3000 διαμερίσματα. Τα δίνει λοιπόν στους δικαούχους και περνάνε 40 χρόνια χωρίς να έχει χτίσει άλλα. Στο ενδιάμεσαο πολλά από αυτά έχουν πουληθεί και ξαναπουληθεί, πολλοί από τους αγοραστές ίσως ακόμα να τα ξοφλάνε ή ίσως και να υπολογίζουν να τα ξαναπουλήσουν. Έρχεται λοιπόν τώρα και λέει: όσοι θέλουν, μπορούν να έχουν όσα σπίτια θέλουν τελείως τσάμπα.
Δεν τίθεται λοιπόν θέμα του να μπορώ εγώ ή εσύ να χτίσουμε ένα σπίτι ενώ μέχρι τώρα δεν μπορούσαμε. Μας χαρίζουν όσα σπίτια θέλουμε, ενώ μέχρι χτες κάποιοι πλήρωναν για αυτά.
Συγνώμη δηλαδή, πόσο δίκαιο το βρίσκεις εσύ αυτό?
οχι φίλε .. και για να ακολουθήσω το παράδειγμα σου.. δεν μας χαρίζουν τίποτε.. απλώς μας επιτρέπουν να χτίσουμε και εμείς σπίτι... το αντίτιμο το πληρώνανε για να μας απαγορεύουνε να μπορούμε να χτίσουμε σπίτι..
Γιατι, αν δεν εχουν το αναλογο ποσοστο σκατων στα ληματα, που νομιζεις οτι τα αδειαζουν οι βιολογικοι?Eλατε ρε οι τιμες ειναι μονο ή το μυαλο του μαλακα του Ελληνα? Περσι ειδα με τα ματια μου στο γυθειο βοθρατζιδικο να αδειαζει στην θαλασσα 5 το πρωι Και απο οτι εμαθα γινεται εν γνωση των κατοικων γιατι δεν εχουν βιολογικο καθαρισμο στην περιοχη και ο βοθρατζης θα τους χρεωνε τα διπλα για να αδειασει στην Σπαρτη
Για οποιον ξερει την περιοχη τον ειδα πισω απο το νησακι που ειναι ο πυργος του Τζανετακη...περιττο να πω οτι ολο το γυθειο οταν φυσαει κοντρα ανεμος βρωμαει σκατιλα...
Εισαι σοβαρος τωρα?Γιατι, αν δεν εχουν το αναλογο ποσοστο σκατων στα ληματα, που νομιζεις οτι τα αδειαζουν οι βιολογικοι?