Νέα

Mην χτυπάτε τον τουρισμό ρε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 940
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σωστα,πηγαν να ριξουν τον στραπονιαρη οι εγγλεζοι,οι πονηρουληδες δεν αλλαξαν τις τιμες στο πισι...Εννοειται οτι στο πουστρονησι δεν παιζουν περιπτωσεις μπερδεματος στα καλαθια...Αλλα αυτος,μαγκας μεγαλος,τα εκανε πουτανα στο μαγαζι,φωναξε και τους μπατσους και βρηκε το δικιο του στο τελος.:jerking:

Ρε ουστ λεμε.

Ρε παιδί μου σου λέω ότι μπερδεύτηκε. Πήρε κάτι ο πελάτης από κάπου και το άφησε όπου να' ναι. Δεν είναι εσκεμμένο. Που σιγά μην ήταν εσκεμμένο με τέτοια κραχτή διαφορά (πενταπλασιασμός τιμής). Δεν θα τους το επεσήμαινες;

Δεν ξέρω παιδιά, εγώ θα το επεσήμαινα. Δεν ισχύουν οι όροι με βάση τους οποίους διάλεξα να αγοράσω αυτό. Το είδα 9 αλλά τελικά κάνει 40. Συγγνώμη αλλά δεν. ΤΕΛΟΣ!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ε,οχι και οσφυοκαμπτες.

Τουρκογυφτοι του κερατα,ναι.

'νταξ' μεγάλε δίνε εσύ όσα να 'ναι. Εγώ τα λεφτά μου τα σκυλοδουλεύω μαγκα και τα πονάω. Μετράω μέρα την ημέρα που θα τα διαθέσω. Άλλος κόσμος εγώ. Δεν έχει νόημα να μιλάμε. Δεν ξέρω πώς τα φέρνεις βόλτα εσύ.

Επισκέπτης
Δεν ξέρω παιδιά, εγώ θα το επεσήμαινα. Δεν ισχύουν οι όροι με βάση τους οποίους διάλεξα να αγοράσω αυτό. Το είδα 9 αλλά τελικά κάνει 40. Συγγνώμη αλλά δεν. ΤΕΛΟΣ!
Δεν εχει τετοιο σεναριο με σαλιγκαραδες τυπου τραμουντανα.
'νταξ' μεγάλε δίνε εσύ όσα να 'ναι.
Ειπα εγω να δωσει κανεις ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ?
Και ΠΟΥ ακριβως?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Απο χωριο ειμαι και γραμματα δεν ξερω,πες μου εσυ ο πρωτευουσιανος.

αφού λοιπόν δεν ξέρεις και δεν νογάς κάνε τουμπεκί ψιλοκομμένο και μην χώνεσαι σαν την αγριάδα εκεί που δεν σε σπέρνουν...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ωρε Μέμαρε μόλις κανονίσω μία εξάδα θα σου τους στείλω:

Άντε μήπως γλυκαθείς και μας πεις τι διαφορά έχουν τα εμπράγματα δικαιώματα από τις υποθήκες και πως τα πρώτα μετατρέπονται στα δεύτερα.
Δηλδη τι θες να μας πεις κι εσυ και το ΠαΠακι?

πως δεν εχουν ξεπουληθεί ή υποθηκευτεί τα πάντα?

το πώς εξελίχθηκε αυτό νομικά σας μάρανε? Η ουσία είναι πως ότι είχα γράψει από τότε ισχύει εξ αρχής! Οι νομικές λεπτομέρειες προστέθηκαν αργότερα! Όπως ακριβώς όταν παίρνεις ένα στεγαστικό από την τράπεζα, πρώτα υπογράφεις τους όρους του δανείου, ότι δεχεσαι να προσημειώσεις το σπίτι σου και μετά γίνεται το δικαστήριο που επικυρώνει το ιδ.συμφωνητικό σου με την τράπεζα και ασφαλώς και την υποθήκευση του σπιτιού σου! Αυτό όμως σημαίνει πως εξ αρχής έχεις δεχθεί αυτή σου την υποθήκευση! Όπως ακριβώς έκανε και η κυβέρνηση Τσαντ!  Ουτε εσένα ούτε το ΠαΠακι σας έχω για χαζούς! Μη το παίζετε λοιπόν!  :2on1:

και αντί να αναλώνετε το χρόνο σας στο να αμφισβητείτε δεδομένα, καλύτερα να μας πείτε πώς το δίλλημα του δευτερου χοντρού (μεσοπροθεσμο ή πτωχευση) έγινε ΚΑΙ μεσοπρόθεσμο ΚΑΙ πτώχευση!  Σας έχουνε πάρι χαμπάρι και οι πέτρες Σαυρούκοοοο  και ακόμη και οι ίδιοι που σας παραμυθιάζουνε για να τους κάνετε τα χατήρια σας βγάζουνε στη σέντρα μερικές μόνο ημέρες αφού τους τα κάνετε!

Επισκέπτης
αφού λοιπόν δεν ξέρεις και δεν νογάς κάνε τουμπεκί ψιλοκομμένο και μην χώνεσαι σαν την αγριάδα εκεί που δεν σε σπέρνουν...
Παντως αυτο με τους μπατσους στο παζαρεμα δεν το εχω ξαναδει στην Ελλαδα,μπορει να το εχουν εθιμο στο Λονδινο ομως.

Πρωτοτυπο ομολογουμενως,το εχεις δοκιμασει στην ημεδαπη?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Παντως αυτο με τους μπατσους στο παζαρεμα δεν το εχω ξαναδει στην Ελλαδα,μπορει να το εχουν εθιμο στο Λονδινο ομως.

Πρωτοτυπο ομολογουμενως,το εχεις δοκιμασει στην ημεδαπη?

απλή ερωτηση.. πας σε ένα μαγαζί να πάρεις πχ γάλα.. και βέπεις ότι έχει λήξει .. τι κάνεις?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το παιρνω σπιτι,το αφηνω κανα μηνα ακομη,και μετα το φτιαχνω γαλακτομπουρεκο και σου το στελνω πεσκεσι.

συνεχίζεις τα τσιφτετέλια ποντικάκο.. ότνα δεν μπορείς να πεις κάτι αρχίζεις τις μαλακίες και τις πουστιές.. συνηθισμένο πράγμα αυτό για την φάρα σου και τους ιδεολογικά όμοιους σου..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Επισκέπτης
απλή ερωτηση.. πας σε ένα μαγαζί να πάρεις πχ γάλα.. και βέπεις ότι έχει λήξει .. τι κάνεις?

Ψάχνουμε τοον εισαγγελέα υπηρεσίας?
Γιατί όσες φορές μου έχει τύχει εμένα, το έχω πει χαμηλόφωνα στον υπάλληλο χωρίς να γίνει θέμα.
Για να μην την πληρώσει αυτός τη νύφη φταίει δε φταίει..

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ψάχνουμε τοον εισαγγελέα υπηρεσίας?
Γιατί όσες φορές μου έχει τύχει εμένα, το έχω πει χαμηλόφωνα στον υπάλληλο χωρίς να γίνει θέμα.
Για να μην την πληρώσει αυτός τη νύφη φταίει δε φταίει..
ε απο αυριο να του το ριχνεις στο κεφαλι  :sunglasses:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: οπου νάναι θα αλλάξουμε το όνομα του Θρέντ  ;) ;) :rolleyes:

Stories

Νέο!