Επισκέπτης
Ε,οχι και οσφυοκαμπτες.Ε, αφού εμείς είμαστε οσφυοκάμπτες...
Τουρκογυφτοι του κερατα,ναι.
Ε,οχι και οσφυοκαμπτες.Ε, αφού εμείς είμαστε οσφυοκάμπτες...
Σωστα,πηγαν να ριξουν τον στραπονιαρη οι εγγλεζοι,οι πονηρουληδες δεν αλλαξαν τις τιμες στο πισι...Εννοειται οτι στο πουστρονησι δεν παιζουν περιπτωσεις μπερδεματος στα καλαθια...Αλλα αυτος,μαγκας μεγαλος,τα εκανε πουτανα στο μαγαζι,φωναξε και τους μπατσους και βρηκε το δικιο του στο τελος.
Ρε ουστ λεμε.
καλα νταξ...
γυρνα στους λουτσους σου καλυτερα
Ε,οχι και οσφυοκαμπτες.
Δεν εχει τετοιο σεναριο με σαλιγκαραδες τυπου τραμουντανα.Δεν ξέρω παιδιά, εγώ θα το επεσήμαινα. Δεν ισχύουν οι όροι με βάση τους οποίους διάλεξα να αγοράσω αυτό. Το είδα 9 αλλά τελικά κάνει 40. Συγγνώμη αλλά δεν. ΤΕΛΟΣ!
Ειπα εγω να δωσει κανεις ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ?'νταξ' μεγάλε δίνε εσύ όσα να 'ναι.
Ε,οχι και οσφυοκαμπτες.
Δεν εχει τετοιο σεναριο με σαλιγκαραδες τυπου τραμουντανα.Ειπα εγω να δωσει κανεις ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ?
Και ΠΟΥ ακριβως?
Απο χωριο ειμαι και γραμματα δεν ξερω,πες μου εσυ ο πρωτευουσιανος.δηλαδή εσύ τι θα έκανες ρε μεγάλε ????
Απο χωριο ειμαι και γραμματα δεν ξερω,πες μου εσυ ο πρωτευουσιανος.
Δηλδη τι θες να μας πεις κι εσυ και το ΠαΠακι?Ωρε Μέμαρε μόλις κανονίσω μία εξάδα θα σου τους στείλω:
Άντε μήπως γλυκαθείς και μας πεις τι διαφορά έχουν τα εμπράγματα δικαιώματα από τις υποθήκες και πως τα πρώτα μετατρέπονται στα δεύτερα.
Παντως αυτο με τους μπατσους στο παζαρεμα δεν το εχω ξαναδει στην Ελλαδα,μπορει να το εχουν εθιμο στο Λονδινο ομως.αφού λοιπόν δεν ξέρεις και δεν νογάς κάνε τουμπεκί ψιλοκομμένο και μην χώνεσαι σαν την αγριάδα εκεί που δεν σε σπέρνουν...
Παντως αυτο με τους μπατσους στο παζαρεμα δεν το εχω ξαναδει στην Ελλαδα,μπορει να το εχουν εθιμο στο Λονδινο ομως.
Πρωτοτυπο ομολογουμενως,το εχεις δοκιμασει στην ημεδαπη?
Το παιρνω σπιτι,το αφηνω κανα μηνα ακομη,και μετα το φτιαχνω γαλακτομπουρεκο και σου το στελνω πεσκεσι.απλή ερωτηση.. πας σε ένα μαγαζί να πάρεις πχ γάλα.. και βέπεις ότι έχει λήξει .. τι κάνεις?
Το παιρνω σπιτι,το αφηνω κανα μηνα ακομη,και μετα το φτιαχνω γαλακτομπουρεκο και σου το στελνω πεσκεσι.
Το παιρνω σπιτι,το αφηνω κανα μηνα ακομη,και μετα το φτιαχνω γαλακτομπουρεκο και σου το στελνω πεσκεσι.
εσυ τι κανεις? παζαρι για να το παρεις φθηνοτερα?απλή ερωτηση.. πας σε ένα μαγαζί να πάρεις πχ γάλα.. και βέπεις ότι έχει λήξει .. τι κάνεις?
εσυ τι κανεις? παζαρι για να το παρεις φθηνοτερα?
απλή ερωτηση.. πας σε ένα μαγαζί να πάρεις πχ γάλα.. και βέπεις ότι έχει λήξει .. τι κάνεις?
ε απο αυριο να του το ριχνεις στο κεφαλιΨάχνουμε τοον εισαγγελέα υπηρεσίας?
Γιατί όσες φορές μου έχει τύχει εμένα, το έχω πει χαμηλόφωνα στον υπάλληλο χωρίς να γίνει θέμα.
Για να μην την πληρώσει αυτός τη νύφη φταίει δε φταίει..