xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Αλήθεια?? Δεν φαίνεται πάντως...Πρώην αγοράκι...
Αλήθεια?? Δεν φαίνεται πάντως...Πρώην αγοράκι...
ΧαχαχαΟύτε το τηλέφωνο της Ιωάννας τέτοιο ενδιαφέρον
Καλύτερα με μήνυμα. Για οποιον ενδιαφέρεταιΓιατί δεν ανεβάζεις απλα το ονομα? Ενα προφίλ στο ινστα ειναι τι εγινε..
Καλημέρα φίλε μου.. για στείλε και εδώ αν μπορείς..Οποίος έχει Instagram υπαρχει μια 45αρα πολυ κλασατη γκομενα που αξιζει να την τσεκάρεις. Εγω την ακολουθώ με τρέλα. Λεπτομερείς σε μήνυμα
ΟκΣτείλε και σε μένα, ευχαριστώ
okΚαλημέρα φίλε μου.. για στείλε και εδώ αν μπορείς..
Καλημερα στειλε και σε μενα φιλε.
Γλυφαδιωτισα πρέπει να είναι ...Ξέρει κανεις παίδες για αυτήν; (@dkhealthylife) • Instagram photos and videos
Φίλε μου στείλε και από δωΟποίος έχει Instagram υπαρχει μια 45αρα πολυ κλασατη γκομενα που αξιζει να την τσεκάρεις. Εγω την ακολουθώ με τρέλα. Λεπτομερείς σε μήνυμα
ΟκΚαλημερα στειλε και σε μενα φιλε.
okΦίλε μου στείλε και από δω
ο λογαριασμός σου δεν δέχεται μηνύματα για να σου στείλω λεπτομέρειεςΜάγκες ότι μπορείτε στείλτε ψάχνω φουλ
Φίλε μπορείς να στείλεις και εδώ?Οποίος έχει Instagram υπαρχει μια 45αρα πολυ κλασατη γκομενα που αξιζει να την τσεκάρεις. Εγω την ακολουθώ με τρέλα. Λεπτομερείς σε μήνυμα
χαχαχαχα. Μπα αντέχειεμενα μην μου στειλεις , τρεις μερες τωρα θα την εχουν ξεκωλιασει
Έτσι φαίνεται… φαίνεται για ακριβά πορτοφόλια αλλά μπορεί να θέλει κανένα πιτσιρικά…Γλυφαδιωτισα πρέπει να είναι ...
O καθένας κάνει ότι μπορεί. Μια προσπάθεια δεν έβλαψε κανέναννα μου πει κάποιος άντε και βρήκες κάποια που σου αρεσει στο φβ τι κάνει?
θα στείλεις μήνυμα δηλαδη?
καμία σχέση. Δεν είμαι καν παντρεμένος και ούτε σκοπεύω να την κάνω τη μαλακία.Επειδη την ειδα την εν λόγω μαντάμ και για οσους πιστούς θέλουν να ζητήσουν σε προσωπικού μήνυμα το insta λες και θα δωσει δωρεάν
(ή με πληρωμη) το πράμα της ,εχω να πω οτι ειναι ο ορισμος του MILD (Mothers I'd Like to Dump) . Δυο πραγματα μπορουν να συμβαινουν α) να την ειχες γυναικα και να την βρηκες καβαλα σε αλλον ή β) ή να σε εβρισε ξερω γω στον δρομο και βρηκες αυτο τον ευφανταστο τροπο να την εκδικηθεις.
Δεν υπαρχει μεγαλυτερος γκρεμος απο την ανθρωπινη ανοησια...