οκΓια ... "δώσε και μένα μπάρμπα" ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Milfs στο Facebook
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Infected_Mushroom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 941
- Εμφανίσεις 465K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
panbar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.548
- Πόντοι
- 446
Εμένα αυτή κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει ...gilf δυνατο απο επαρχια ειναι αυτο!
Γελαω ακομη με το μπάρμπαςΓια ... "δώσε και μένα μπάρμπα" ...
Καταρχάς όντως δεν το δίνει ρε σεις ετσι χυμα η πληρωμη οποτε τι συζηταμε.... Ο φιλος προφανως μας το στελνει για να μπανισουμε αν και πιστευω το 90% των ατομων εδω μεσα θα της εστειλαν τα γνωστα... Γεια σου, καλησπέρα, εισαι πολυ ομορφη κλπ... οι πιο psycho καφροι παιζει να εστειλαν ποσο ζηταει για μια ωρα....Εχετε λυσσαξει με την χαζογκόμενα. Λες κ είπε ο φίλος ότι το δίνει. Καμία σχέση
Αξιολογο μιλφ της διπλανης πορτας παντως, ειναι για να βγαλεις γουστα αλλά κάτι τέτοιες κατά 99% δεν το δινουν οπου να ναι....
Γενικα με κάλυψες. Θα ελεγα πολυ καλο μιλφ.Καταρχάς όντως δεν το δίνει ρε σεις ετσι χυμα η πληρωμη οποτε τι συζηταμε.... Ο φιλος προφανως μας το στελνει για να μπανισουμε αν και πιστευω το 99% των ατομων εδω μεσα θα της εστειλαν τα γνωστα... Γεια σου, καλησπέρα, εισαι πολυ ομορφη κλπ...
Αξιολογο μιλφ της διπλανης πορτας παντως, ειναι για να βγαλεις γουστα αλλά κάτι τέτοιες κατά 99% δεν το δινουν οπου να ναι....
Κυκλοφορουν αρκετές παρόμοιες μιλφ εκεί έξω.... Άλλες πιο ομιλητικές και ευχαριστες, αλλες πιο ξυνές και σνομπ... Αλλά δεν ειναι για όλους προφανώς...
Κάποιοι πιο μάγκες που ειναι "κοντά"τους ισως τις γαμανε ακομα και τις πιο απροσιτες, για το μέσο χρήστη του bou όμως αυτό είναι ένα άπιαστο όνειρο....
Κάποιοι πιο μάγκες που ειναι "κοντά"τους ισως τις γαμανε ακομα και τις πιο απροσιτες, για το μέσο χρήστη του bou όμως αυτό είναι ένα άπιαστο όνειρο....
panbar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.548
- Πόντοι
- 446
Μάγκες ... Войдите на Facebook
Τρελομίλφ λέμε (δεν ξέρω αν παίζει κάτι περισσότερο, αλλά είναι τρελό κομμάτι)
Τρελομίλφ λέμε (δεν ξέρω αν παίζει κάτι περισσότερο, αλλά είναι τρελό κομμάτι)
panoslari
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2022
- Like
- 43
- Πόντοι
- 0
γράψε προφιλ απο fbεχω δυνατο προφιλ με αρκετες κοπελες και γινεται καλο παιχνιδι με αρκετες απο αυτες....εχεις καποιος αλλος αντιστοιχες εμπειριες;
CrazyPussyLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Like
- 2.093
- Πόντοι
- 446
εχω δυνατο προφιλ με αρκετες κοπελες και γινεται καλο παιχνιδι με αρκετες απο αυτες....εχεις καποιος αλλος αντιστοιχες εμπειριες;
με αρκετες εχει πεχτει και απο κοντα φαση!! ενταξει δεν αξιζαν ολες αλλα καποιες αξιζουν...αλλα οι περισσοτερες sex chatingκουβεντολόι μόνο ή και...
ενταξει η αληθεια ειναι οτι εχει καποιες παντρεμενες ή χωρισμενες που ειναι λυσσαρεςναι ειναι βρωμιαρες. αμα ποσταρω συζητησεις επι συζητησεων που εχω κανει θα φριξετε
αλλα από κοντά δεν έχει κάτσει τίποτα
sstavross21@hotmail.com
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξέρετε καμια σελίδα; που να παίζει τέτοια φάση..
Έμπαινα σε κάτι σελίδες τυπου"καυλακια" και τέτοιες χαζοσελιδες, είχα ψαρέψει κάνα δυο μιλφακια (με το ζόρι του 5) που γούσταραν καυλαντα...
Αν ξέρετε κάποια σελίδα όμως.. Γράψτε να γίνει παιχνίδι
Έμπαινα σε κάτι σελίδες τυπου"καυλακια" και τέτοιες χαζοσελιδες, είχα ψαρέψει κάνα δυο μιλφακια (με το ζόρι του 5) που γούσταραν καυλαντα...
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Για στείλε φίλε...Καλημέρα φίλε μου.. για στείλε και εδώ αν μπορείς..
ok!Για στείλε φίλε...
Ξέρετε καμια σελίδα; που να παίζει τέτοια φάση..
Καλύτερα να την πέσεις σε καμία που θα δεις να ποσταρει συνέχεια που σημαίνει ότι ψάχνεται. Απλά αυτό θέλει πολύ υπομονή. Παλιά είχα βγάλει 2-3 τέτοιες περιπτώσεις αλλά χάθηκαν έσβησαν τα προφίλ τους
Καλημέρα στείλε και σε μένα σε pm το fb . ΕυχαριστώΑς ξεκαθαρίσω κατι γιατί μαλλον έχουν δημιουργηθεί παρανοήσεις. Αν ηθελα να βγαλω στο κλαρί τη γυναίκα θα έβαζα το ονομα φορα παρτίδα. Ετσι θα έμπαιναν εκατοντάδες στον πειρασμό. Δεν το έκανα. Επίσης ούτε δημόσια ούτε μηνύματα έγραψα ποτε οτι την εχω πάρει οτι η γυναίκα τον παίρνει απο όλες τις μπάντες ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο. Έγραψα οτι την ακολουθώ γιατί μου αρεσει. Θα μπορούσαν να βγουν κάποιοι και να πουν αστο φίλε ειδα και ειναι φόλα. Θα το δεχόμουν τα γουστα ειναι προσωπικά. Άρα λοιπόν ήταν προτροπή να θαυμάσουμε κατι ωραιο και τιποτα περισσότερο. Οποτε μην ζητάτε τηλέφωνα ή τι δωράκι θελει. Δεν ειμαι κανενασ προαγωγός αλλα ενας απλός ακόλουθος που του αρεσει αυτο που βλέπει. Αυτα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις