Στείλε καί εδώΟποίος έχει Instagram υπαρχει μια 45αρα πολυ κλασατη γκομενα που αξιζει να την τσεκάρεις. Εγω την ακολουθώ με τρέλα. Λεπτομερείς σε μήνυμα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Milfs στο Facebook
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Infected_Mushroom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 893
- Εμφανίσεις 571K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.564
- Πόντοι
- 456
καλημερα ! εαν θες στειλε το και σε μεναΦίλε έστειλα το όνομα της σε μήνυμα.
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.769
- Πόντοι
- 2.306
Γιατί ρε και με το χιούμορ του Σεφερλή βρίσκεις.Αν το εχεις με το χιουμορ μπες σε ομαδες οπως το Λολες λολοι και Λολοαπαυτες και κανε χαβαλε...εξυπνο χιουμορ ομως οχι τυπου Σεφερλη αχαχουχα...Δεν υπαρχει περιπτωση να μη φας μιλφακι...και παντρεμενη κιολας...
Διαγραμμένο μέλος 160281
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2015
- Like
- 565
- Πόντοι
- 81
Δεν αρχίζει από Χ το όνομά της;Πως τις βρισκεται ρε μάγκες? το facebook γενικα τα τελευταια χρόνια το εχω πολυ χαμηλα στην λιστα, ψαχνεται σε καμια ομαδα στο facebook συνηθως? δωστε τα φωτα σας!
Μιχάλης Κωστογλου
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Στείλε και από εδώ ένα μήνυμα φίλε!!αυτής που γράφω εγώ όχι. Με άλλο γράμμα ξεκινάει
Βρήκα μια σελίδα στο φβ παρόμοια με αυτή που μου είπες (λολοι λολες λολοπαντιερες) αλλά δεν έχω δει κάτι αξιόλογο.Αν το εχεις με το χιουμορ μπες σε ομαδες οπως το Λολες λολοι και Λολοαπαυτες και κανε χαβαλε...εξυπνο χιουμορ ομως οχι τυπου Σεφερλη αχαχουχα...Δεν υπαρχει περιπτωση να μη φας μιλφακι...και παντρεμενη κιολας...
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.607
- Πόντοι
- 456
Για στείλε φίλε..Οποίος έχει Instagram υπαρχει μια 45αρα πολυ κλασατη γκομενα που αξιζει να την τσεκάρεις. Εγω την ακολουθώ με τρέλα. Λεπτομερείς σε μήνυμα
Φορτηγατζής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 697
- Πόντοι
- 361
Φιλαράκι μπορείς να μου στείλεις?Οποίος έχει Instagram υπαρχει μια 45αρα πολυ κλασατη γκομενα που αξιζει να την τσεκάρεις. Εγω την ακολουθώ με τρέλα. Λεπτομερείς σε μήνυμα
Διαγραμμένο μέλος 228088
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2023
- Like
- 637
- Πόντοι
- 81
ειπα μια ομαδα στην τυχη..δεν σημαινει οτι οπου μπεις οτι το δινουν στο πιατο.Οι γνωριμιες χρειαζονται κοπο κ χρονο..Βρήκα μια σελίδα στο φβ παρόμοια με αυτή που μου είπες (λολοι λολες λολοπαντιερες) αλλά δεν έχω δει κάτι αξιόλογο.
και σε μενα αν γινετεΟποίος έχει Instagram υπαρχει μια 45αρα πολυ κλασατη γκομενα που αξιζει να την τσεκάρεις. Εγω την ακολουθώ με τρέλα. Λεπτομερείς σε μήνυμα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 51.431
- Πόντοι
- 9.297
Βάζουν τα ανηψακια τους να κάνουν επεξεργασία στην εικόνα για να τσιμπάνε οι διαδικτυακοί κυνηγοί ανθράκων...εεεχμ...θησαυρων!Τι στο διάολο αυτές οι milf και gilf ενώ στο Facebook φαίνονται τέλειες μόλις τις δεις από κοντά, είναι για απόσυρση και πρέσα....
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.769
- Πόντοι
- 2.306
Εγώ που έχω σπουδάσει photoshop όλα τα anti aging και face lifting filters, δεν καταφέρνω τέτοια λεια αψεγαδιαστη επιδερμιδα στο προσωπο......Βάζουν τα ανηψακια τους να κάνουν επεξεργασία στην εικόνα για να τσιμπάνε οι διαδικτυακοί κυνηγοί ανθράκων...εεεχμ...θησαυρων!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 51.431
- Πόντοι
- 9.297
Αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερο το ξενερωμα....Εγώ που έχω σπουδάσει photoshop όλα τα anti aging και face lifting filters, δεν καταφέρνω τέτοια λεια αψεγαδιαστη επιδερμιδα στο προσωπο......
Τι ποσοστό βάζει πραγματική εικόνα τελικά;
Είναι μια στις τρεις έστω;
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.769
- Πόντοι
- 2.306
50αρες κανουν duck face σαν να ειναι 16χρονες. εν τω μεταξύ έχουν βγει κατι "ανωμαλα" φιλτρα που εκτος απο το οτι εξαφανιζουν τις ρυτιδες λεπταίνουν το προσωπο τις γωνιες το πλατος, μπορεις να λεπτύνεις φρύδια χείλια ζυγωματικά να κανεις να φαινεται πιο αδύνατη μιλαμε κυριολεκτικά lifting.Αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερο το ξενερωμα....
Τι ποσοστό βάζει πραγματική εικόνα τελικά;
Είναι μια στις τρεις έστω;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 51.431
- Πόντοι
- 9.297
Λες να μαγειρεύουν κάτι άλλο πέρα από τηγανητές πατάτες αυτές οι 50αρες;50αρες κανουν duck face σαν να ειναι 16χρονες. εν τω μεταξύ έχουν βγει κατι "ανωμαλα" φιλτρα που εκτος απο το οτι εξαφανιζουν τις ρυτιδες λεπταίνουν το προσωπο τις γωνιες το πλατος, μπορεις να λεπτύνεις φρύδια χείλια ζυγωματικά να κανεις να φαινεται πιο αδύνατη μιλαμε κυριολεκτικά lifting.
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.808
- Πόντοι
- 1.056
Δυο που γνωρίζω μαγειρεύουν πολύ καλά.....Λες να μαγειρεύουν κάτι άλλο πέρα από τηγανητές πατάτες αυτές οι 50αρες;
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.769
- Πόντοι
- 2.306
Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω πρόσωπα εννοω φωτογραφιες απο το ιντερνετ.Λες να μαγειρεύουν κάτι άλλο πέρα από τηγανητές πατάτες αυτές οι 50αρες;
Πρέπει να ανοιξουμε ένα νήμα για το facebook και το instagram
Eίναι ένας απο τους καλυτερους αποδοτικοτερους γρηγοροτερους και ακριβεστερους τρόπους, να ψυχολογήσεις κάποιον και κάποια. Μπορείς να διακρίνεις ψυχολογικά προβλήματα, εμμονές, συμπεριφορες, είναι ένα απίστευτο δωρεάν εργαλείο.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 51.431
- Πόντοι
- 9.297
Πάλι καλά...Δυο που γνωρίζω μαγειρεύουν πολύ καλά.....
Αναπληρώνονται πιο καλά ηλεκτρολύτες και όλα όσα χάνεις με ένα καλό σπιτικό φαγητό.
Greeklover2018
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 122
- Πόντοι
- 1
στείλτε και σπο δω αν μπορείτε το μιλφακι στο ινσταγκραμΣτελνω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 13