You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Milfs στο Facebook
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Infected_Mushroom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 941
- Εμφανίσεις 466K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
marios1891
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
Στείλτε και εδώ κανένα προφίλ!!!?
Εάν μπορείς στείλτο εδώ αλλιώς fb ή μέσω Viberο λογαριασμός σου δεν δέχεται μηνύματα για να σου στείλω λεπτομέρειες
stelda
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2022
- Like
- 11.593
- Πόντοι
- 2.256
OkΡε παιδες ολο το νημα ειναι γεματο με "στειλε κ σε εμενα" και "οκ". Εδω ανεβαζουμε μιλφ απο το φβ... τα υπολοιπα πειτε τα σε προσωπικα μνμτα... ελεος
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
δεν υπάρχει το @ φίλε.....για δες το λίγο!!!Οποιος θελει να τα πουμε για μιλφ η και για ομαδικη ας στειλη εδω its.realnik στο ινστα
Χαχαχαχαεμενα μην μου στειλεις , τρεις μερες τωρα θα την εχουν ξεκωλιασει
Στείλε κ σ εμενα αν μπορείς φιλε..!!Οποίος έχει Instagram υπαρχει μια 45αρα πολυ κλασατη γκομενα που αξιζει να την τσεκάρεις. Εγω την ακολουθώ με τρέλα. Λεπτομερείς σε μήνυμα
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 486
Μεγάλε...όλες οι γυναίκες θέλουν να γαμιουντεμε τι κριτηριο εβγαλες το συμπερασμα οτι αυτες οι συγκεκριμενες θελουν να γαμηθουν??? στο ειπαν?
Ας ξεκαθαρίσω κατι γιατί μαλλον έχουν δημιουργηθεί παρανοήσεις. Αν ηθελα να βγαλω στο κλαρί τη γυναίκα θα έβαζα το ονομα φορα παρτίδα. Ετσι θα έμπαιναν εκατοντάδες στον πειρασμό. Δεν το έκανα. Επίσης ούτε δημόσια ούτε μηνύματα έγραψα ποτε οτι την εχω πάρει οτι η γυναίκα τον παίρνει απο όλες τις μπάντες ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο. Έγραψα οτι την ακολουθώ γιατί μου αρεσει. Θα μπορούσαν να βγουν κάποιοι και να πουν αστο φίλε ειδα και ειναι φόλα. Θα το δεχόμουν τα γουστα ειναι προσωπικά. Άρα λοιπόν ήταν προτροπή να θαυμάσουμε κατι ωραιο και τιποτα περισσότερο. Οποτε μην ζητάτε τηλέφωνα ή τι δωράκι θελει. Δεν ειμαι κανενασ προαγωγός αλλα ενας απλός ακόλουθος που του αρεσει αυτο που βλέπει. Αυτα
χαχαχαχαχα. Οκ, δεκτό.Ωραία γκόμενα αλλά φαίνεται τέρμα βαρεμενη.
και σε μενα αν μπορειςΚαλύτερα με μήνυμα. Για οποιον ενδιαφέρεται
Δεν μπορεις να δεχθείς μηνύματακαι σε μενα αν μπορεις
Και εδώ φίλεΚαλύτερα με μήνυμα. Για οποιον ενδιαφέρεται
okΚαι εδώ φίλε
Αυτή φίλε κανεί συναντήσεις 150€ την μια ώραMilf του tik toκ.
Lalito
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2019
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Στειλε μια.μπραδερρρ..αν θεςΑς ξεκαθαρίσω κατι γιατί μαλλον έχουν δημιουργηθεί παρανοήσεις. Αν ηθελα να βγαλω στο κλαρί τη γυναίκα θα έβαζα το ονομα φορα παρτίδα. Ετσι θα έμπαιναν εκατοντάδες στον πειρασμό. Δεν το έκανα. Επίσης ούτε δημόσια ούτε μηνύματα έγραψα ποτε οτι την εχω πάρει οτι η γυναίκα τον παίρνει απο όλες τις μπάντες ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο. Έγραψα οτι την ακολουθώ γιατί μου αρεσει. Θα μπορούσαν να βγουν κάποιοι και να πουν αστο φίλε ειδα και ειναι φόλα. Θα το δεχόμουν τα γουστα ειναι προσωπικά. Άρα λοιπόν ήταν προτροπή να θαυμάσουμε κατι ωραιο και τιποτα περισσότερο. Οποτε μην ζητάτε τηλέφωνα ή τι δωράκι θελει. Δεν ειμαι κανενασ προαγωγός αλλα ενας απλός ακόλουθος που του αρεσει αυτο που βλέπει. Αυτα
okΣτειλε μια.μπραδερρρ..αν θες
panbar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.550
- Πόντοι
- 446
Για ... "δώσε και μένα μπάρμπα" ...Ας ξεκαθαρίσω κατι γιατί μαλλον έχουν δημιουργηθεί παρανοήσεις. Αν ηθελα να βγαλω στο κλαρί τη γυναίκα θα έβαζα το ονομα φορα παρτίδα. Ετσι θα έμπαιναν εκατοντάδες στον πειρασμό. Δεν το έκανα. Επίσης ούτε δημόσια ούτε μηνύματα έγραψα ποτε οτι την εχω πάρει οτι η γυναίκα τον παίρνει απο όλες τις μπάντες ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο. Έγραψα οτι την ακολουθώ γιατί μου αρεσει. Θα μπορούσαν να βγουν κάποιοι και να πουν αστο φίλε ειδα και ειναι φόλα. Θα το δεχόμουν τα γουστα ειναι προσωπικά. Άρα λοιπόν ήταν προτροπή να θαυμάσουμε κατι ωραιο και τιποτα περισσότερο. Οποτε μην ζητάτε τηλέφωνα ή τι δωράκι θελει. Δεν ειμαι κανενασ προαγωγός αλλα ενας απλός ακόλουθος που του αρεσει αυτο που βλέπει. Αυτα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις