Νέα

μικτοι γαμοι..γιατι συμβαινει αυτο το αισχος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 374
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα παντρευοσασταν αλλοδαπη?

• οχι με τιποτα..παππουτσι απ τον τοπο σου κι ας ειναι μπαλωμενο

Ψήφοι: 15 16,0%
  • ναι αμε γιατι οχι..

Ψήφοι: 64 68,1%
  • αναλογα..αν ηταν απο ανεπτυγμενη χωρα ναι..

Ψήφοι: 15 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    94

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το θέμα σε έναν γάμο είναι να τα βρίσκουν και να είναι σωστοί οι άνθρωποι που θα τον κάνουν. Αν νομίζεται ότι λόγο της διαφορετικότητας δεν θα μπορέσετε να τα πάτε καλά με μια ξένη μην κάνετε σχέση μαζί της. Λες και οι γάμοι που γίνονται με τις Ελληνίδες καταλήγουν καλύτερα.Αυτό που λέτε θα ίσχυε μόνο στην περίπτωση που πάει κανείς να παντρευτεί μια τύπισα από τα δάση της αφρικής που έχει μεγαλώσει με βουντού και μαγείες.Εκεί ναι το δέχομαι. Όσο για το ''ανόθευτο'' Ελληνικό μοναδικό dna γελάω απλά...όποιος νομίζει ότι με 500 χρόνια τούρκους πάνω από το κεφάλι μας δεν ''νοθεύτικε'' το dna απλά εθελοτυφλέι..

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Να πω και εγω γουσταρω αλλοδαπη ξενη για γυναικα.Ασιατισσα κατα προτιμηση που εχω και αδυναμια αν θελησει ο θεουλης.Ηδη τον Αυγουστο δινω αδεια ...ανευ αποδοχων στο Ελληνικο χωρισμενο μιλφετο που σπρωχνω και παω διακοπουλες με Αμερικανο-Ασιατισα.Δυστηχως οπως εχει-ουν καταντησει την ελλαδα και την ελληνικη κοινωνια και με την νοοτροπια την εδω θεωρω προσωπικα πλεονεκτημα τα παιδια μου να εχουν και μια εναλλακτικη υπηηκοτητα και δεν μιλαω για Αλβανικη Ρουμανικη... κτλ

Επισκέπτης
σε πληροφορω οτι αγροτες-βοσκοι-κτηνοτροφοι βγαζουν πολλοι παραπανω απο τα 1000κ κατι ευρω που παιρνεις εσυ στην Αθηνα  :) :)
δεν παυουν ναναι αμορφωτοι με οτι αυτο συνεπαγεται για την συμπεριφορα τους..αλλα εχω και μια απορια..γιατι οποιος αγαπει την Ελλαδα και πρεπει να χαρακτηριζεται χρυσαυγιτης..ε ρε πλυση εγκεφαλου που σας εχουν κανει..θυματα ειστε..εχθροι της ιδιας σας της πατριδας..αυτο θελουν βρεεεεε..ξυπνατε

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Απο ενα φιατ με ελληνικα νουμερα και ενα πορσε με ρωσικα νουμερα προτιμο να οδηγω το πορσε. Απλα ειναι τα πραγματα

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
δεν παυουν ναναι αμορφωτοι με οτι αυτο συνεπαγεται για την συμπεριφορα τους..αλλα εχω και μια απορια..γιατι οποιος αγαπει την Ελλαδα και πρεπι να χαρακτηριζεται χρυσαυγιτης..ε ρε πλυση εγκεφαλου που σας εχουν κανει..θυματα ειστε..εχθροι της ιδιας σας της πατριδας..αυτο θελουν βρεεεεε..ξυπνατε
Γιατί είναι αμόρφωτοι? Ένα λύκειο το έβγαλαν. Εμείς είμαστε όλοι μας πυρηνικοί επιστήμονες ε? Αλλά ακόμα κι αν είναι αυτοί έμαθαν να δουλέυουν από μικροί και όχι να "σπουδάζουν" με τα λεφτά του μπαμπά. Και όχι δεν είμαι αγρότης-κτηνοτρόφος...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
δεν παυουν ναναι αμορφωτοι με οτι αυτο συνεπαγεται για την συμπεριφορα τους..αλλα εχω και μια απορια..γιατι οποιος αγαπει την Ελλαδα και πρεπι να χαρακτηριζεται χρυσαυγιτης..ε ρε πλυση εγκεφαλου που σας εχουν κανει..θυματα ειστε..εχθροι της ιδιας σας της πατριδας..αυτο θελουν βρεεεεε..ξυπνατε

ε τοτε γιατι δν βοηθησες καμια φτωχη ελληνιδα και τα δινες στη ρωσιδα στριπερ? :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Το θέμα σε έναν γάμο είναι να τα βρίσκουν και να είναι σωστοί οι άνθρωποι που θα τον κάνουν. Αν νομίζεται ότι λόγο της διαφορετικότητας δεν θα μπορέσετε να τα πάτε καλά με μια ξένη μην κάνετε σχέση μαζί της. Λες και οι γάμοι που γίνονται με τις Ελληνίδες καταλήγουν καλύτερα.Αυτό που λέτε θα ίσχυε μόνο στην περίπτωση που πάει κανείς να παντρευτεί μια τύπισα από τα δάση της αφρικής που έχει μεγαλώσει με βουντού και μαγείες.Εκεί ναι το δέχομαι. Όσο για το ''ανόθευτο'' Ελληνικό μοναδικό dna γελάω απλά...όποιος νομίζει ότι με 500 χρόνια τούρκους πάνω από το κεφάλι μας δεν ''νοθεύτικε'' το dna απλά εθελοτυφλέι..

σωστοτατος  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Γιατί είναι αμόρφωτοι? Ένα λύκειο το έβγαλαν. Εμείς είμαστε όλοι μας πυρηνικοί επιστήμονες ε? Αλλά ακόμα κι αν είναι αυτοί έμαθαν να δουλέυουν από μικροί και όχι να "σπουδάζουν" με τα λεφτά του μπαμπά. Και όχι δεν είμαι αγρότης-κτηνοτρόφος...

ειναι πολυ πιο αντρες απο κατι τσουτσεκια π σπουδαζουν σε Αγγλιες Γαλλιες κτλ

Επισκέπτης
ε τοτε γιατι δν βοηθησες καμια φτωχη ελληνιδα και τα δινες στη ρωσιδα στριπερ? :grin: :grin:
Οι Ελληνιδες εχουν αξιοπρεπεια δεν γινονται στριπερ και πορνες παρα μονο οι ναρκομανεις..εγω τοτε ηθελα να διασκεδασω με μια πορνη αρα αναγκαστικα θαταν αλλοδαπη..

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Οι Ελληνιδες εχουν αξιοπρεπεια δεν γινονται στριπερ και πορνες παρα μονο οι ναρκομανεις..εγω τοτε ηθελα να διασκεδασω με μια πορνη αρα αναγκαστικα θαταν αλλοδαπη..
έχω γαμήσει Ελληνίδες σε μπουρδελα!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

εγω πιο πολυ μπορει να σεβαστω μια πουτανα η στριπερ παρα μια καριολα που τα χει μαθει να τα χει ολα ετοιμα απο πατερουλη κ ψαχνει γαμπρο επισης με λεφτα  :grin: :grin:
δν φοβηθηκες μην μολυνθει το πεος σου με ρωσικο dna? :o :o :o :o

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Η τελευταία Ελληνίδα πουτάνα αυτοκτόνησε, γιατί έμαθε ότι οι αλλοδαπές πληρώνονται.... :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Τι ειπε το ατομο

Επισκέπτης
εγω ειμαι αναρχοκομμουνιστης ρε τρομπα? :jerking: :jerking: :jerking:
εσυ δν εφαγες 50χιλιαρικα με μια ρωσιδα συμφωνα με προηγουμενο θεμα σου ? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
αντε πανε βγαλε ταυτοτητα ανηλικο  :grin:
γιατι σου ζητησα δανεικα?..οπου γουσταρω θα χαλαω τα λεφτα μου τι σχεση εχει αυτο με το θεμα?

Επισκέπτης
εγω πιο πολυ μπορει να σεβαστω μια πουτανα η στριπερ παρα μια καριολα που τα χει μαθει να τα χει ολα ετοιμα απο πατερουλη κ ψαχνει γαμπρο επισης με λεφτα  :grin: :grin:
δν φοβηθηκες μην μολυνθει το πεος σου με ρωσικο dna? :o :o :o :o
εβαζα καποτα!  :grin:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Μαζέψου .

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.606
Πόντοι
25.467
δεν παυουν ναναι αμορφωτοι με οτι αυτο συνεπαγεται για την συμπεριφορα τους..αλλα εχω και μια απορια..γιατι οποιος αγαπει την Ελλαδα και πρεπει να χαρακτηριζεται χρυσαυγιτης..ε ρε πλυση εγκεφαλου που σας εχουν κανει..θυματα ειστε..εχθροι της ιδιας σας της πατριδας..αυτο θελουν βρεεεεε..ξυπνατε

Επειδή όποιος την μισεί, πρέπει να χαρακτηρίζεται αναρχοκομμουνιστής. :)

Δικό σας το απόφθεγμα:

τοτε γιατι μπαινεις στα θρεντ βρε αναρχοκομμουνιστη ανθελληνα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
γιατι σου ζητησα δανεικα?..οπου γουσταρω θα χαλαω τα λεφτα μου τι σχεση εχει αυτο με το θεμα?

ε χαλα τα σε ελληνιδες ρε τυπε....αφου εισαι πατριωτης τι τα δινεις σε ξενες κ μετα βοηθανε την οικονομια της χωρας τους
δωσε τα σε ελληνιδες να βοηθησεις τον πολυπαθο τουτο τοπο  :grin: :grin: το χρημα κυκλους κανει  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom