Επισκέπτης
τι εγινε δεν πηρες την δοση σου? τραβα να την παρεις και μετα κοιτα να καψεις την σημαια μας αλητρονι ξεφτιλισμενο..άντε γαμήσου ρε μαλάκα...
τι εγινε δεν πηρες την δοση σου? τραβα να την παρεις και μετα κοιτα να καψεις την σημαια μας αλητρονι ξεφτιλισμενο..άντε γαμήσου ρε μαλάκα...
τι δεν καταλαβαινεις?
ναι εγω αν πεινασω θα το κανω..εσυ κοιτα να πας να κλεψεις η να βγαλεις την γυναικα σου στο κλαρι οπως κανουν οι φιλοι σου οι αλλοδαποι..ε τετοιοι μαλακες σαν εσενα καιρος ειναι να αυτοκτονησουν να μειωθει και το χρεος
Καταλαβαίνω καλά.Αλλά όταν σε ρώτησα αν θέλεις να τύχεις της ίδιας αντιμετώπισης αν ποτέ βρεθείς σε μια άλλη χώρα και μου απάντησες να μην συγκρίνω τους Έλληνες με τους ξένους που έχουμε εδώ.Αυτό δεν υποδηλώνει ότι θεωρείς ότι εμείς είμαστε κάτι το διαφορετικό το οποίο αξίζει καλύτερη μεταχείριση ως προς το θέμα που έθιξες δηλαδή τον γάμο?δεν ειπα να μην εκτιμαμε τους ξενους..δεν ειναι αυτο το θεμα..ειπα να μην παντρευομαστε ξενες..τι δεν καταλαβαινεις?
ειπα για γκομενες μια χαρα ειναι..τι δε καταλαβαινεις? αλλο γαμος αλλο γκομενα..ουτε ειμαι ρατσιστης για ΓΑΜΟ μιλησα ελεος
ναι εγω αν πεινασω θα το κανω..εσυ κοιτα να πας να κλεψεις η να βγαλεις την γυναικα σου στο κλαρι οπως κανουν οι φιλοι σου οι αλλοδαποι..
Καταλαβαίνω καλά.Αλλά όταν σε ρώτησα αν θέλεις να τύχεις της ίδιας αντιμετώπισης αν ποτέ βρεθείς σε μια άλλη χώρα και μου απάντησες να μην συγκρίνω τους Έλληνες με τους ξένους που έχουμε εδώ.Αυτό δεν υποδηλώνει ότι θεωρείς ότι εμείς είμαστε κάτι το διαφορετικό το οποίο αξίζει καλύτερη μεταχείριση ως προς το θέμα που έθιξες δηλαδή τον γάμο?
προς το παρον εγω εχω δουλεια..εσενα σε κοβω για οικογενειακο παρασιτο..οι δικοι σου σε ταιζουν παω στοιχημα..αλλα που αξιοπρεπεια να δωσεις τελοςαντε επιτελους να ξεβρωμισει ο τοπος
Ψηφιζουν οι 16χρονοι?ελα ρε ενα 16χρονο ειναι π ψηφιζει ΧΑ
ναι εγω αν πεινασω θα το κανω..εσυ κοιτα να πας να κλεψεις η να βγαλεις την γυναικα σου στο κλαρι οπως κανουν οι φιλοι σου οι αλλοδαποι..
δικαιολογείτε το νεαρό της ηλικίας, αφού μόλις είχε κλείσει τα 30!! Τι άλλο θα διαβάσω ο πουστης;
Ψηφιζουν οι 16χρονοι?
δικαιολογείτε το νεαρό της ηλικίας, αφού μόλις είχε κλείσει τα 30!! Τι άλλο θα διαβάσω ο πουστης;
Αρα τωρα είναι 37? Ταιριαζει με την ηλικια του αχαχούχα. Λες?δικαιολογείτε το νεαρό της ηλικίας, αφού μόλις είχε κλείσει τα 30!! Τι άλλο θα διαβάσω ο πουστης;
Ειναι αμαρτια η αυτοκτονια τυπε.Αριστερος(αρα αθεος δεν εισαι) οποτε κρεμάλα η βουτια στο κενο δεν παιζει για σενα.
σωστη η παρατηρηση..αλλα πιο μεγαλη αμαρτια ειναι αυτο που κανουν τα τερατα που σκοτωνουν τα γεροντια για να τους παρουν την συνταξη..εχεις δει κανενα Ελληνα να εχει κανει κατι τετοιο? εγω οταν ημουν μικρος επαιρνα απ το χερι τα γεροντια να τα περασω απεναντι και πολλοι συμμαθητες μου εκαναν το ιδιο..καταλαβες γιατι μιλαω για πολιτισμο?Ειναι αμαρτια η αυτοκτονια τυπε.Αριστερος(αρα αθεος δεν εισαι) οποτε κρεμάλα η βουτια στο κενο δεν παιζει για σενα.
προς το παρον εγω εχω δουλεια..εσενα σε κοβω για οικογενειακο παρασιτο..οι δικοι σου σε ταιζουν παω στοιχημα..αλλα που αξιοπρεπεια να δωσεις τελος