Επισκέπτης
τοτε γιατι μπαινεις στα θρεντ βρε αναρχοκομμουνιστη ανθελληναγραφει μαλακιες ομως ειναι μεγας φιεδμπορας![]()
![]()
![]()
τοτε γιατι μπαινεις στα θρεντ βρε αναρχοκομμουνιστη ανθελληναγραφει μαλακιες ομως ειναι μεγας φιεδμπορας![]()
![]()
![]()
μην συγκρινεις τον Ελληνα που δημιουργησε πολιτισμο με αυτους που ειναι τωρα εδω..κανεις συγκρισεις σε ανομοια πραγματα..Δηλαδή αν η Ελλάδα τελικά χρεοκοπήσει ή αν τα πράγματα γίνουν ακόμα ποιο σκούρα και αναγκαστείτε να πάτε μετανάστες σε κάποια χώρα του εξωτερικού όπως η Γερμανία,η Σουιδία...ακόμα και στις ΗΠΑ,θα θέλατε να σας αντιμετωπίζουν οι γυναίκες έτσι όπως λέτε και να μην γουστάρει να σας παντρευτεί καμία επειδή είστε διαφορετικής κουλτούρας και νοοτροπίας?![]()
Η ακροδεξιά πού κολλαει?Τετοια κολημενα μυαλα θα τους χαλαγε! Πανεμορφες γυναικαρες! Τι να πει κανεις για μερικα ακροδεξια κομπλεξικα ατομα!Ειναι δυνατον στον ερωτα να βαζεις θεμα χρωματος και εθνικοτητας?
!
Η ακροδεξιά πού κολλαει?
δεν ειπα οτι δεν ειναι ομορφες..για γκομνες μια χαρα ειναι..μιλησα για γαμο και δημιουργια οικογενειας..και ουτε ειμαι ακροδεξιος..απλα Ελληνας πατριωτης ειμαι..υπηρετησα στον Εβρο και ο παππους μου πολεμησε στην Μικρα Ασια..αυτο δεν παει να πει οτι ειμαστε ακροδεξιοι..απλα οι κομμυνιστες και οι αριστεροι ειναι η καταρα της πατριδας μας..μεχρι σε εμφυλιο μας κυλησαν..αθεοι ανθελληνες προδοτες ειναιΤετοια κολημενα μυαλα θα τους χαλαγε! Πανεμορφες γυναικαρες! Τι να πει κανεις για μερικα ακροδεξια κομπλεξικα ατομα!
Η ακροδεξιά πού κολλαει?
τοτε γιατι μπαινεις στα θρεντ βρε αναρχοκομμουνιστη ανθελληνα
Τι ψηφίζεις τύπε?δεν ειπα οτι δεν ειναι ομορφες..για γκομνες μια χαρα ειναι..μιλησα για γαμο και δημιουργια οικογενειας..και ουτε ειμαι ακροδεξιος..απλα Ελληνας πατριωτης ειμαι..υπηρετησα στον Εβρο και ο παππους μου πολεμησε στην Μικρα Ασια..αυτο δεν παει να πει οτι ειμαστε ακροδεξιοι..απλα οι κομμυνιστες και οι αριστεροι ειναι η καταρα της πατριδας μας..μεχρι σε εμφυλιο μας κυλησαν..αθεοι ανθελληνες προδοτες ειναι
μην συγκρινεις τον Ελληνα που δημιουργησε πολιτισμο με αυτους που ειναι τωρα εδω..κανεις συγκρισεις σε ανομοια πραγματα..
παντως οχι αριστερα..δεν ειμαι αθεος προδοτης και ανθελληνας..απο νδ μεχρι καρατζαφερη ως εκει..Τι ψηφίζεις τύπε?
Εκεί που κολλάει και το αναρχοκομμουνιστής.![]()
άντε γαμήσου ρε μαλάκα...Ολο και περισσοτεροι συμπατριωτες μου παντρευονται αλλοδαπες..γιατι συμβαινει αυτο το αισχος? σκεφτειτε ναχετε πεθερο ΑΛβανο η Ρωσο..διαφορετικη κουλτουρα μπορει και διαφορετικη θρησκεια, τα παιδια πια γλωσσα θα μιλανε? καταδικασμενοι γαμοι..γιατι ομως συμβαινουν ολο και συχνοτερα?
Άρα δηλαδή ο Έλληνας είναι καλά όπου πάει να τον σέβονται και να τον εκτιμάν άσχετα με το πόσο διαφορετικός είναι.Αλλά στην Ελλαδάρα που κάνουμε κουμάντο εμείς να αισθανόμαστε ανώτεροι και να μην εκτιμάμε και τόσο τους ξένους? Θέλεις δηλαδή και να σου φέρονται με το γάντι έξω και να φέρεσαι όπως θέλεις μέσα στη χώρα σου? Επίσης τι σχέση έχουν οι Έλληνες που δημιούργησαν τον πολιτισμό με τους σημερινούς κάτοικους της Ελλάδας που είναι σε μεγάλο βαθμό καράβλαχοι και ο πολιτισμός δεν έχει περάσει ούτε από την πόρτα τους απέξω..μην συγκρινεις τον Ελληνα που δημιουργησε πολιτισμο με αυτους που ειναι τωρα εδω..κανεις συγκρισεις σε ανομοια πραγματα..
παντως οχι αριστερα..δεν ειμαι αθεος προδοτης και ανθελληνας..απο νδ μεχρι καρατζαφερη ως εκει..
δεν χρειαζεται να πας τοσο πισω..δες το σημερα..Ο Ελληνας αν πεινασει αυτοκτονει..ο αλλοδαπος σκοτωνειας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη...ποτε κατεβηκαν οι Δωριεις??![]()
δεν χρειαζεται να πας τοσο πισω..δες το σημερα..Ο Ελληνας αν πεινασει αυτοκτονει..ο αλλοδαπος σκοτωνει
Τι επαθες ρε?άντε γαμήσου ρε μαλάκα...
δεν ειπα να μην εκτιμαμε τους ξενους..δεν ειναι αυτο το θεμα..ειπα να μην παντρευομαστε ξενες..τι δεν καταλαβαινεις?Άρα δηλαδή ο Έλληνας είναι καλά όπου πάει να τον σέβονται και να τον εκτιμάν άσχετα με το πόσο διαφορετικός είναι.Αλλά στην Ελλαδάρα που κάνουμε κουμάντο εμείς να αισθανόμαστε ανώτεροι και να μην εκτιμάμε και τόσο τους ξένους? Θέλεις δηλαδή και να σου φέρονται με το γάντι έξω και να φέρεσαι όπως θέλεις μέσα στη χώρα σου? Επίσης τι σχέση έχουν οι Έλληνες που δημιούργησαν τον πολιτισμό με τους σημερινούς κάτοικους της Ελλάδας που είναι σε μεγάλο βαθμό καράβλαχοι και ο πολιτισμός δεν έχει περάσει ούτε από την πόρτα τους απέξω..