neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
οπως καυλωνει ο καθεναςΜια κανονικη κοπελα ηταν, αλλά το κυνηγι ειχε σαν αποτελεσμα την αυξηση της καύλας.
Αν με καταλαβαινεις.
οπως καυλωνει ο καθεναςΜια κανονικη κοπελα ηταν, αλλά το κυνηγι ειχε σαν αποτελεσμα την αυξηση της καύλας.
Αν με καταλαβαινεις.
κιουρια να βαλω το μπος να σου κανει ενα γλυφομουνι ονειρο
20 ποντους γλωσσα εχει
Μια κανονικη κοπελα ηταν, αλλά το κυνηγι ειχε σαν αποτελεσμα την αυξηση της καύλας.καλη ηταν η τσαμπα η προσπαθεια?
εισαι το παιχτουρι μου τετοια υγρη απαξιωση ειναι καλυτερη απο οργασμο
εισαι παίχτηςΕμενα καποια μου ειχε δωσει ακομη και κινητο απο εδω αλλα δεν την πηρα ποτε.
Μια κανονικη κοπελα ηταν, αλλά το κυνηγι ειχε σαν αποτελεσμα την αυξηση της καύλας.
Αν με καταλαβαινεις.
Πικερ κι ετσι
ναι και ένας πίκερ με ενοχλάει
Πικερ κι ετσι
Περιεργο...Αυτοs δεν θελει σχεση....νομιζωναι και ένας πίκερ με ενοχλάει
Να καθαρισω?ναι και ένας πίκερ με ενοχλάει
1.67 και 62 κιλα.κανονικη κοπελα του ιντερνετ = 70 κιλα 1.45
Ναι ρε....Πλακα κανω.........Καμια σχεση ρε φιλε. Απλα δεν γουσταρω να κυνηγαω γκομενες.
ατσαΤύπε, το παν ειναι να καταφερω να τις κρεβατωσω μια φορα.
Μετα η δουλεια εχει γινει. Δεν ξεκολλανε με τιποτα
Τύπε, το παν ειναι να καταφερω να τις κρεβατωσω μια φορα.οπως καυλωνει ο καθενας
Αχαχαχαχαχαχαχαχαεγω εμαθα οτι της εστειλε πμ ο λιονταρης 28
και ο μαρης
Ανοιξε μας την καρδια σου.Καμια σχεση ρε φιλε. Απλα δεν γουσταρω να κυνηγαω γκομενες.
εγω εμαθα οτι της εστειλε πμ ο λιονταρης 28Περιεργο...Αυτοs δεν θελει σχεση....νομιζω
της τον ριχνεις αμα εχει ωραια φατσαδε τη λες και λεπτη.
Ανοιξε μας την καρδια σου.
Εγινε κατι στον στρατο που σε εκανε να δεις τη ζωη με αλλα ματια?
Καμια σχεση ρε φιλε. Απλα δεν γουσταρω να κυνηγαω γκομενες.
τΟ χειροτερο μου ειναι να παω να προσπαθησω με καποια και σε καποια φαση να την δει υφακι οτι εγω ειμαι η βασιλισσα και εσυ ο ειλωτας ωχ εκει μλκα παιζει να αρχισουν και σφαλιαρες ή μπινελικια αι γαμησου μωρη καργιολα και αντε γεια και επειδη δεν θελω να φτασω σε τετοιο σημειο ξεφτυλισματος δεν το αρχιζω καν