baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.366
- Πόντοι
- 5.097
ειμαι λιγο καθυστερημενοςΜήπως αργησες λιγο ηδη?
δε μπορω να το πωεσύ μπάρε πόσο την έχεις ?
μπορω να της το δειξω
ειμαι λιγο καθυστερημενοςΜήπως αργησες λιγο ηδη?
δε μπορω να το πωεσύ μπάρε πόσο την έχεις ?
Οκ...........Ναι φάνηκε ότι ήταν η πρώτη φορά που το έκαναν.....Απλά υπέθεσα μήπως είχαν χαμουρευτεί π.χ. στο αυτοκίνητο και είχε πάρει μια ιδέα,τι την περιμένει....
Οχι μονο τον εθαψεs......Αλλα ισιωσεs και το χωμα με το φτυαριτο χέρι μου έπιανε λιπώδη ιστό
και δεν είμαι μαγκάκι ένα καημένο τρολλ είμαι,που είμαι και ξανθό και την πατάω
Δεν νομιζω τύπε.το ειπα εγω. για μελος τα γραφει
η σειρα σου ερχεταιΔεν νομιζω τύπε.
Το ξέρω...δεν είπα αυτό.....δεν είπα πως είμαι άμοιρη ευθυνών
πάντως από όλο αυτό το θρεντ κατάλαβα πως θα τον έτσουξε κάργα το θεματάκι
Μην ανησυχεις για μενα τύπε.η σειρα σου ερχεται
τριπλή και πάλι το χάνεις.εισαι γατος
πλακα πλακα με το μπες μπες εδω μεσα και τα λιγουρια να στελνουν πμ συνεχεια ολο και καποια θα την πατησει. Και θα δωσει μσν φβ και μετα θα βγουνε κιολας διολου απιθανο αυτο που λεει ο λοπεζ
τριπλή και πάλι το χάνεις.
Λιπώδη ιστό...???το χέρι μου έπιανε λιπώδη ιστό
και δεν είμαι μαγκάκι ένα καημένο τρολλ είμαι,που είμαι και ξανθό και την πατάω
Καποια η καποιοs???
εισαι μουνηςτα λιγουρια κανουν χρυσες δουλειες στα πμ ξερεις βριζουν απο εδω και καλα για ξεκαρφωμα ενα στα πμ γινεται χαμος ειμαι σιγουρος.
εισαι μουνης
με δινεις στεγνα αλλα θα τα πουμε συντομα
Οτι γινεται προσπαθεια το πιστευω......αλλα χωριs αποτελεσματο πιστευω πλεον σοβαρα οτι υπαρχει περιπτωση γυναικα να κατσει μονο και μονο επειδη την ζαλισες στο καμακι
ποσο καιρο την κυνηγουσες?Μου εχει πει καποια τυπε, οτι μου καθισε μονο και μονο επειδη ημουν τοσο επιμονος και αυτο αρχισε να την κανει να νιωθει οτι ειναι ξεχωριστη.
Ενω στην αρχη (ελεγε οτι) δεν ηθελε.
Μου εχει πει καποια τυπε, οτι μου καθισε μονο και μονο επειδη ημουν τοσο επιμονος και αυτο αρχισε να την κανει να νιωθει οτι ειναι ξεχωριστη.το πιστευω πλεον σοβαρα οτι υπαρχει περιπτωση γυναικα να κατσει μονο και μονο επειδη την ζαλισες στο καμακι
Μου εχει πει καποια τυπε, οτι μου καθισε μονο και μονο επειδη ημουν τοσο επιμονος και αυτο αρχισε να την κανει να νιωθει οτι ειναι ξεχωριστη.
Ενω στην αρχη (ελεγε οτι) δεν ηθελε.