alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.282
- Πόντοι
- 8.006
Τζον Μπόμπιτ τύπε?Τον βλέπω τον τύπο να κάνει προσθετική πέους και να το γυρίζει στο πορνό
Σαν τον αλλο που του την ειχε κοψει η γυναικα του
Τζον Μπόμπιτ τύπε?Τον βλέπω τον τύπο να κάνει προσθετική πέους και να το γυρίζει στο πορνό
Σαν τον αλλο που του την ειχε κοψει η γυναικα του
yesΤζον Μπόμπιτ τύπε?
αυτο αν το εξετασουμε σε βαθοςθα μου το βαφτίσεις?
Απο δω το παs απο κει το παs στη συγγενεια θα καταληξειsαυτο αν το εξετασουμε σε βαθος
εχει σκοπο ανηθικης προτασης μακρας διαρκειας
θες ο κουμπαρος τη κουμπαρα εν ολιγης
εισαι γατος
εισαι γατοςεπειδη τα μηνυματα ειναι αρκετα και βαριεμαι να τα διαβασω ολα πηδηχτηκανε χωρις προφυλακτικο?
Οκ...........Ναι φάνηκε ότι ήταν η πρώτη φορά που το έκαναν.....Απλά υπέθεσα μήπως είχαν χαμουρευτεί π.χ. στο αυτοκίνητο και είχε πάρει μια ιδέα,τι την περιμένει....την παρασκευη που περασε εκαναν σεξ πρωτη φορα ειπε αν θυμαμαι καλα. Δεν ειχαν καν σχεση απο οσο καταλαβα
Ναι αλλα δεν τρεχει μια......Δεν εγινε επαφη με το υποστρωμαεπειδη τα μηνυματα ειναι αρκετα και βαριεμαι να τα διαβασω ολα πηδηχτηκανε χωρις προφυλακτικο?
ρε μην φλερταρεις με τον glαυτο αν το εξετασουμε σε βαθος
εχει σκοπο ανηθικης προτασης μακρας διαρκειας
θες ο κουμπαρος τη κουμπαρα εν ολιγης
φιλε εχει αρχισει και γουσταρει το μπαζακιΑπο δω το παs απο κει το παs στη συγγενεια θα καταληξειs
νομιζε οτι της εβαζε δαχτυλο:S
θυμαμαι η νιμερτις το επαιζε μαγκια και ετσι παλια εδω μεσα πως την πατησε ετσι τωρα?
Λεs??? Δλδ θα παλεψειs με την αναμνηση του πρωην???φιλε εχει αρχισει και γουσταρει το μπαζακι
στο τελος θα μου στειλει πμ να περασω να την παρω
Οκ......επιλογή σου ήταν....Από το αποτέλεσμα φαίνεται ότι ήταν "άστοχη" επιλογή......
Καλό θα ήταν να κάνεις αυτό που θέλεις και όχι να σε παρασύρει ο άλλος....
Εστω και λίγο το καταλαβαίνουμε.....
Μήπως αργησες λιγο ηδη?φιλε εχει αρχισει και γουσταρει το μπαζακι
στο τελος θα μου στειλει πμ να περασω να την παρω
νομιζε οτι της εβαζε δαχτυλο
δεν είπα πως είμαι άμοιρη ευθυνών
πάντως από όλο αυτό το θρεντ κατάλαβα πως θα τον έτσουξε κάργα το θεματάκι
Λεs??? Δλδ θα παλεψειs με την αναμνηση του πρωην???
Αλλα σκασιλα σου......θαναι ακομα παρθενα
Καλώς....... . Από συζήτηση άλλο τίποτα.....τις έχουμε για πλάκα τις 100 σελίδες...Όχι.
Καθαρή περιέργεια... Συζήτηση να γίνεται...