life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
τίποτα λέμε,πάλι καλά που δεν με πλάκωσε
Εβαλεs τα δακτυλα σου στην πριζα.....Ευτυχωs ειχε απεργια η ΔΕΗ
τίποτα λέμε,πάλι καλά που δεν με πλάκωσε
αν δεν κανω λαθος πουλιουνται και προσθηκεςμε 2 προφυλακτικά λες να μεγάλωνε κάπως ?
Πλάκα εχετε, μιλάμε για γαριδακι τι στάσεις και μαλακίες?
Να προσεχεις τις επιλογες σου αλλη φορα κοπελιά.
είπα κάτι άλλο? και το ραντεβού μου με το γιατρό μου έκλεισα όπως ανέφερα χτες
αλλά δεν αλλάζει το γαριδάκι
ελα ξεκινα ποδαρατο και ελατίποτα λέμε,πάλι καλά που δεν με πλάκωσε
Σταματα ρε Βιλμα.είναι συμπαθητικό τυπάκι η Νιμ πάντως :-*
κατσε να πουλησεις το κοσμημαείπα κάτι άλλο? και το ραντεβού μου με το γιατρό μου έκλεισα όπως ανέφερα χτες
αλλά δεν αλλάζει το γαριδάκι
Ναι, γιατι φημιζεσαι και για την γενναιοψυχια σου κιολας.γιαυτο δεν την εχω σκισει
ελα ξεκινα ποδαρατο και ελα
θα σε συναντησω στη θηβων με το ποδηλατο
το περπατημα κανει καλο.να χασει και κανα γραμμαριο στο δρομο πριν την ταισει ο μπαροςΛεγε τηs τετοια......Ναι..........Εχει παρει το κολαι τωρα μαν
κατσε να πουλησεις το κοσμημα
γιατι βλεπω να τον πληρωνεις με πιπες
Οκ,φίλε μου...... Οπότε μπορείς,δεν υπάρχει πρόβλημα......Eίναι μεγάλη ιστορία αγαπητέ,ίσως-αν ενδιαφέρεσαι-να στην πω μέσω π.μ κάποτε ;),διότι μένει εκτός Αθηνών.Βασικά,εν ολίγοις,έπαιζε σε υπερβολικό βαθμό,μου ανέφερε συνεχώς έναν που της αρέσει(τι της είπε,πότε τον είδε και κάτι τέτοιες μαλακίες) μάλλον για να "κόψει" αντιδράσεις .Κατά τ'άλλα μια χαρά ;),οι γυναίκες δεν είναι το παν στην ζωή μας,αρκεί να υπάρχει διάθεση και καλή παρέα!
Υ.Γ:Λίντο Παλάς φίλτατε,εγγύηση στο...."κάψιμο"!!!!
Από τι ερωτήσεις,νομίζω θες να την ?
κατσε γιατι μπορει να παθω λαστιχο η αλυσιδαΛεγε τηs τετοια......Ναι..........Εχει παρει το κολαι τωρα μαν
τι εξεταση θα κανειςσιγά ρε,80ε μου είπε για την εξέταση
Μα ειναι αδυνατη.......Πετσι και κοκαλο .....για τον μποs λιχουδια...θα μεινειτο περπατημα κανει καλο.να χασει και κανα γραμμαριο στο δρομο πριν την ταισει ο μπαρος
xaxaxaxa ρε μπας και εχεις καψουρευτει τον τυπακο με το γαριδακι?
κατσε γιατι μπορει να παθω λαστιχο η αλυσιδα
τι εξεταση θα κανεις
πηρες το χαπι της επομενης μερας η θα γεννησεις το παιδι του
Οκ......επιλογή σου ήταν....Από το αποτέλεσμα φαίνεται ότι ήταν "άστοχη" επιλογή......με πίεσε πολύ και είμαι βλαμμένη,εννοείται ότι φταίω
με κοίταγε σαν να ήμουν εντελώς παράλογη που δεν ήθελε να βάλει προφ και εγώ τον πίεζα
αν δεν το καταλαβαίνετε,σας νιώθω απλά έγώ ζορίστηκα!