madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
madoki τι σημαινει το Voila? μην γραφεις με νερντορους δεν τα ξερω
α. το voila είναι το μόνο που δεν καταλαβαίνεις δηλαδή. Καλά πας τότε ρε.
madoki τι σημαινει το Voila? μην γραφεις με νερντορους δεν τα ξερω
ο alex71 πληρώνει όμως,γατάκι!!!!!!
τι σημαινει ρε μλκαΠοσο βλαχος μπορει να εισαι ρε μαλακα
Σου πρότεινα καμια τιμη σε πμ και δεν θυμαμαι?650 λεει εδω στα πμ δινει πιο πολλα . Αλλά δεν το δημοσιοποιει για να μην ανεβουν αι τιμαι στους συναγωνισται..
η αλη η ρωσιδα εβγαλε το μουνι της σε πλειστηριασμο στο ιντερνετ για 20.000 ευρω και ο αλεξ παει να την βγαλει με 600 ευρουλακια
ο σωματεμπορας
τι σημαινει ρε μλκα
πολυπράγμον άτομο.εχω και ενα facebook καλε μου,που να προλαβω
Σου πρότεινα καμια τιμη σε πμ και δεν θυμαμαι?
bourdela.comπολυπράγμον άτομο.
τα αρχεια θα τα ανοιξω καποια στιγμη .μεσω απο το eclipse γινεταια. το voila είναι το μόνο που δεν καταλαβαίνεις δηλαδή. Καλά πας τότε ρε.
Εγω εκανα μια προσφορα. "Οχι" δεν διαβασα ακομη παντως.Θα πληρωσεις ρε συνηγορε για να μπαζωσεις ? Οικοδομη θα σηκωσεις ή πουτσα θα ριξεις ?
μπραβο εσυ που ηξερες εισαι μεγαλο τσακαλι εμαθες 5 λεξεις στα γαλλικα και χαρηκεςΚρυψου οσο ειναι καιρος ...
Το 1989 προσπαθησα να επενδυσω τύπε αλλά δεν εκατσε η φαση.
Προς το παρόν απλά προσπαθεί....θα δούμε τελικά αν και πόσο θα του κοστίσει.γαμας σημερα γαμας
γαμας σημερα γαμαςΣου πρότεινα καμια τιμη σε πμ και δεν θυμαμαι?
Το 1971.εγώ γεννήθηκα το 1989! καλά πόσο είσαι? :o
650 λεει εδω στα πμ δινει πιο πολλα . Αλλά δεν το δημοσιοποιει για να μην ανεβουν αι τιμαι στους συναγωνισται..
μπραβο εσυ που ηξερες εισαι μεγαλο τσακαλι εμαθες 5000 λεξεις στα γαλλικα και χαρηκες
Σημασία για εσένα έχει πόσο είναι ή πόσα δίνει;εγώ γεννήθηκα το 1989! καλά πόσο είσαι? :o
Οχι βεβαια. Εσυ θα στειλεις.δεν μου ήρθε κανένα πμ! όλα κιόλα!