baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.824
- Πόντοι
- 6.035
αυτη η φαντασια εφαγε και τη νιμερτις ακα ξανθο μπαζακι ακα νιγηριανοςτο αφηνω στην φαντασια της
αυτη η φαντασια εφαγε και τη νιμερτις ακα ξανθο μπαζακι ακα νιγηριανοςτο αφηνω στην φαντασια της
Διακρινω κοιλιτσα ή κανω λαθος?το αφηνω στην φαντασια της
αντε μια καλυτερη
οχουυυ
μην μου τον ματιασετε κιολας ρε τυποι.....εναν τον εχω...ειναι και μικρος....ειμαι και χοντροςαυτη η φαντασια εφαγε και τη νιμερτις ακα ξανθο μπαζακι ακα νιγηριανος![]()
Το βυζι το ξεχασε σπιτι της?μην μου τον ματιασετε κιολας ρε τυποι.....εναν τον εχω...ειναι και μικρος....ειμαι και χοντρος
αλλα δεν μενω βουλιαγμενη![]()
αυτη ειναι αρκετα αδυνατη;;;
φιλε με προσβαλεις τα μαλαΔιακρινω κοιλιτσα ή κανω λαθος?
Και διχρωμια στο μαλλι η δεσποινις?
ε η μια χοντρη η αλλη αβυζη τι να πω.......αλλα τι μας νοιαζει για της γκομενες....εγω το πουλι μου ηθελα να δειξωΤο βυζι το ξεχασε σπιτι της?
Ε δείξτο,τι ντρέπεσαι ?Μη στο ματιάσουμε?ε η μια χοντρη η αλλη αβυζη τι να πω.......αλλα τι μας νοιαζει για της γκομενες....εγω το πουλι μου ηθελα να δειξω![]()
ε τον εδειξα....δεν φενετε;;;..ειναι πισω απο το νυχι της μελαχροινης.....απλα ειναι μικρουληςΕ δείξτο,τι ντρέπεσαι ?Μη στο ματιάσουμε?
Ε δείξτο,τι ντρέπεσαι ?Μη στο ματιάσουμε?
Βρε ασυγκριτη, τεθηκε ζητημα για ποσταρισμα πουτσας και εσκασες μυτη?Ε δείξτο,τι ντρέπεσαι ?Μη στο ματιάσουμε?
αν βάλει ψεύτικη θα το βρω με το TinEye![]()
ε τον εδειξα....δεν φενετε;;;..ειναι πισω απο το νυχι της μελαχροινης.....απλα ειναι μικρουλης
αφου τον φωναζω χαιδευτικα ο τοσοδουλης![]()
![]()
![]()
Mε το πωμα της οδοντοκρεμας μαλλον.Τον σκεπάζεις με καρυδότσουφλο?![]()
Την εβαλε στο νημα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Την δικια σου παντως την εβγαλε καθαρη το tineye.
Οχι βεβαια, γατακι.Την εβαλε στο νημα;
Ε δείξτο,τι ντρέπεσαι ?Μη στο ματιάσουμε?
Ε τοτε μην την σχολιαζεις δημοσια.Οχι βεβαια, γατακι.
Ειναι η ιδεα μου η εχεις μεγαλα νυχια;Ε δείξτο,τι ντρέπεσαι ?Μη στο ματιάσουμε?
Εχω παρει την αδεια της.Ε τοτε μην την σχολιαζεις δημοσια.