baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.639
- Πόντοι
- 5.097
αυτη η φαντασια εφαγε και τη νιμερτις ακα ξανθο μπαζακι ακα νιγηριανοςτο αφηνω στην φαντασια της
αυτη η φαντασια εφαγε και τη νιμερτις ακα ξανθο μπαζακι ακα νιγηριανοςτο αφηνω στην φαντασια της
το αφηνω στην φαντασια της
Διακρινω κοιλιτσα ή κανω λαθος?το αφηνω στην φαντασια της
αντε μια καλυτερη
οχουυυ
μην μου τον ματιασετε κιολας ρε τυποι.....εναν τον εχω...ειναι και μικρος....ειμαι και χοντροςαυτη η φαντασια εφαγε και τη νιμερτις ακα ξανθο μπαζακι ακα νιγηριανος
Το βυζι το ξεχασε σπιτι της?μην μου τον ματιασετε κιολας ρε τυποι.....εναν τον εχω...ειναι και μικρος....ειμαι και χοντρος
αλλα δεν μενω βουλιαγμενη
αυτη ειναι αρκετα αδυνατη;;;
φιλε με προσβαλεις τα μαλαΔιακρινω κοιλιτσα ή κανω λαθος?
Και διχρωμια στο μαλλι η δεσποινις?
ε η μια χοντρη η αλλη αβυζη τι να πω.......αλλα τι μας νοιαζει για της γκομενες....εγω το πουλι μου ηθελα να δειξωΤο βυζι το ξεχασε σπιτι της?
Ε δείξτο,τι ντρέπεσαι ?Μη στο ματιάσουμε?ε η μια χοντρη η αλλη αβυζη τι να πω.......αλλα τι μας νοιαζει για της γκομενες....εγω το πουλι μου ηθελα να δειξω
ε τον εδειξα....δεν φενετε;;;..ειναι πισω απο το νυχι της μελαχροινης.....απλα ειναι μικρουληςΕ δείξτο,τι ντρέπεσαι ?Μη στο ματιάσουμε?
Ε δείξτο,τι ντρέπεσαι ?Μη στο ματιάσουμε?
Βρε ασυγκριτη, τεθηκε ζητημα για ποσταρισμα πουτσας και εσκασες μυτη?Ε δείξτο,τι ντρέπεσαι ?Μη στο ματιάσουμε?
αν βάλει ψεύτικη θα το βρω με το TinEye
ε τον εδειξα....δεν φενετε;;;..ειναι πισω απο το νυχι της μελαχροινης.....απλα ειναι μικρουλης
αφου τον φωναζω χαιδευτικα ο τοσοδουλης
Mε το πωμα της οδοντοκρεμας μαλλον.Τον σκεπάζεις με καρυδότσουφλο?
Την εβαλε στο νημα;
Υ.Γ. Την δικια σου παντως την εβγαλε καθαρη το tineye.
Οχι βεβαια, γατακι.Την εβαλε στο νημα;
Ε δείξτο,τι ντρέπεσαι ?Μη στο ματιάσουμε?
Ε τοτε μην την σχολιαζεις δημοσια.Οχι βεβαια, γατακι.
Ειναι η ιδεα μου η εχεις μεγαλα νυχια;Ε δείξτο,τι ντρέπεσαι ?Μη στο ματιάσουμε?
Εχω παρει την αδεια της.Ε τοτε μην την σχολιαζεις δημοσια.