αναμενω καυλιαρη βοσκεεσενα θα σε φτιαξω μετα....τωρα λεω να ασχοληθω με την μαντοκα την καυλα
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
αναμενω καυλιαρη βοσκεεσενα θα σε φτιαξω μετα....τωρα λεω να ασχοληθω με την μαντοκα την καυλα
γινεται και σημεραΤο ένα είναι ότι η διχρωμία στα μαλλιά απέτυχε και δεν αντέχω να με βλέπω.Τα άλλα τα φαντάζεσαι. ;)
Τουλάχιστον την διχρωμία θα την διορθώσω αύριο.![]()
Ρε απο την μια λες δεν δινεις την παραμικρη αξια στις γκομενες και απο την αλλη εχεις ταραξει ολες εδω μεσα στα πμ;
Φυκια για μεταξωτες κορδελες πουλας και εσυ μου φαινεται σαν την Worldventures.
ντυσου προβατινα να δειςΕσύ συνέχεια μέλι μέλι και από τηγανήτα τίποτα.![]()
ελα ρε πικερΚοίταξε να δεις... Επειδή αυτό το site είναι λίγο περίεργο, αρκετές φορές κάνω μια διερεύνηση των προθέσεων των γυναικών που γράφουν εδώ.![]()
καλυτερα μελι
παρα να βγει καμια 18ποντη τηγανητα![]()
καλυτερα μελιΕσύ συνέχεια μέλι μέλι και από τηγανήτα τίποτα.![]()
Των ποιων???Are u sure??Κοίταξε να δεις... Επειδή αυτό το site είναι λίγο περίεργο, αρκετές φορές κάνω μια διερεύνηση των προθέσεων των γυναικών που γράφουν εδώ.![]()
Εσενα γιατι να σου δωσω?
θα σε παω γαμιωντας ως την πρεβεζα να δεις που γκαμαι ο κοσμας το καλοκαιρι.......ντυσου προβατινα να δεις![]()
μαντοκα ποτε θα κανονισουμε κανα χοτελι;Ε μα έχω πέσει σε περίπτωση.![]()
![]()
![]()
γουσταρεις ομωςΕ μα έχω πέσει σε περίπτωση.![]()
![]()
![]()
ελα ρε πικερ![]()
γουσταρεις ομως![]()
γαμαει ο κοσμας λεει![]()
θα σε παω γαμιωντας ως την πρεβεζα να δεις που γκαμαι ο κοσμας το καλοκαιρι.......μαντοκα ποτε θα κανονισουμε κανα χοτελι;
δεν πετας τον θιθι μεταξι?Ρε σταμάτα, με ΄χει πιάσει νευρικό γέλιο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ορεξάτος έχεις μπει βλέπω.![]()
![]()
ναι γιατι οπως σου ειπα ειμαι 50%-50% στο προβλημα μου.Ρε σταμάτα, με ΄χει πιάσει νευρικό γέλιο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ορεξάτος έχεις μπει βλέπω.![]()
![]()
υπαρχουν και αποδΕΙξεις μανγαμαει ο κοσμας λεει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ανεβαινω μηχανακιδεν πετας τον θιθι μεταξι?![]()
υπαρχουν και αποδΕΙξεις μαν
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=3738.msg4940578#msg4940578]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=3738.msg4940578#msg4940578[/url]
[size=30pt]ΓΚΑΜΑΙ[/size]
δεν πετας τον θιθι μεταξι?![]()