FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Κατάλαβα..........κατάλαβα...διαβαζεις κριτικες για το αθλημα, καταλαβες faboulos
Κατάλαβα..........κατάλαβα...διαβαζεις κριτικες για το αθλημα, καταλαβες faboulos
το πρωτο δεν λεγεταιΠρώτον, ποια ήταν. Δεύτερον, τι σου βρήκε.
Καλά,ντέ...........πως κάνεις έτσι?
Εντάξει......είπαμε διαβάζεις κριτικές.......οκ........
για το πρωτο μπορεις να το βρεις ,για το δευτερο τωρα...Πρώτον, ποια ήταν. Δεύτερον, τι σου βρήκε.
Στο τέλος μεταξύ μας θα την βρούμε μου φαίνεται....και είσαι και κοντός και άτριχος εσύ.Πρώτον, ποια ήταν. Δεύτερον, τι σου βρήκε.
πως μπορει ρε παπαραγια το πρωτο μπορεις να το βρεις ,για το δευτερο τωρα...
Εντάξει......δεν πειράζει ;). Δεν είναι λόγος να καλέ...δεν το είδα το προηγούμενο μήνυμα σου,αργεί το γαμωconne-x
Γιατί ρε μαλάκα έτσι;Αυτη τη περιοδο εγω 0 στα ερωτικα... πρεπει να βρω νεα κολπα κατι δεν κανω καλα.
Απ το φεισμπουκ τιποτα παίχτη?Αυτη τη περιοδο εγω 0 στα ερωτικα... πρεπει να βρω νεα κολπα κατι δεν κανω καλα.
το ξερω. γιαυτο εχει σημασια αν τα γαμας εσυ
δεν εμοιασες λιγο τον αλεξΑυτη τη περιοδο εγω 0 στα ερωτικα... πρεπει να βρω νεα κολπα κατι δεν κανω καλα.
για πες σε ποιον κομβο συνδεεσε να σου πωδεν το είδα το προηγούμενο μήνυμα σου,αργεί το γαμωconne-x
αυτη τη περιοδο με αριστα το 10, 12Αυτη τη περιοδο εγω 0 στα ερωτικα... πρεπει να βρω νεα κολπα κατι δεν κανω καλα.
''Στο facebook μόνο οι ανάπηροι κάνουν πέσιμο''Απ το φεισμπουκ τιποτα παίχτη?
μολις βαλεις την στολη ,παρε το περιπολικο και αρχισε τις βολτεςΑυτη τη περιοδο εγω 0 στα ερωτικα... πρεπει να βρω νεα κολπα κατι δεν κανω καλα.
Κάτι μου θυμίζει αυτό.....Στο τέλος μεταξύ μας θα την βρούμε μου φαίνεται....και είσαι και κοντός και άτριχος εσύ.
λ.ιωνιας τυπεΑυτη τη περιοδο εγω 0 στα ερωτικα... πρεπει να βρω νεα κολπα κατι δεν κανω καλα.
Γιατί ρε μαλάκα έτσι;
Στην φωτογραφία που μας έδειξε ο Αβράμης καλό γκομενάκι φαίνεσαι.
Πάντως ΑΝ είσαι σαν αυτόν στην φωτογραφία είσαι καλό γκομενάκιαντε παλι με αυτη τη φωτογραφια που ΔΕΝ ειναι ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.
μολις βαλεις την στολη ,παρε το περιπολικο και αρχισε τις βολτες