baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.790
- Πόντοι
- 6.035
ειναι το μωρο μου εδωΒιολέττα, αφού εισαι μεσα και διαβαζεις, γιατι δεν μας λες την αποψη σου?
ειναι το μωρο μου εδωΒιολέττα, αφού εισαι μεσα και διαβαζεις, γιατι δεν μας λες την αποψη σου?
Δεν πειράζει......όλοι κάνουμε λάθη.......αρκεί να μαθαίνουμε απ' αυτά... ;)όντως έπρεπε να είχα φύγει αμέσως
Εσυ επρεπε να τα φτιαξεις με τον απολυτο,δεν με ακουσες.είσαι μεγάλη όμως
μάλλον βλέπεις κανείς σταρ.Αφού δεν έχει τίποτα η γαμημένη τηλεόραση >
Nαι...σε κτηνίατρο με ειδικότητα στα βόδια!Επίσης δεν έβαλε προφυλακτικό για τις 2 ωθήσεις που έγιναν και έκλεισα ραντεβού σε γιατρό.
Ρε μαλακα, εσυ εισαι χειροτερος κι απο μενα τελικα.ειναι το μωρο μου εδω
Eσύ να ρθεις να με δεις:εγω θελω να τις προσφερω αλλους δεκα
να τους αθροιση να κανουν 20
Ενα,ένα μας τα βγάζει.........
φοβαται μην την τραμπουκισουν οι νωντοτυποι :SΒιολέττα, αφού εισαι μεσα και διαβαζεις, γιατι δεν μας λες την αποψη σου?
Η Πεγκυ Καρρά στο θεατρο Κουκουβαούνων.
Ηρέμησε......πλάκα κάνω..... ;)αν ήταν μυθοπλασία δεν θα είχα κόλλημα,και άλλη δουλειά δεν έχω να λέω ψέμματα σε άγνωστους σε ένα φόρουμ
τι θέλετε να σας πω,να το πω!
είσαι μεγάλη όμως
Εγω εχω κανει μια προταση και περιμενω απαντηση.αν ήταν μυθοπλασία δεν θα είχα κόλλημα,και άλλη δουλειά δεν έχω να λέω ψέμματα σε άγνωστους σε ένα φόρουμ
Ρε μαλακα, εσυ εισαι χειροτερος κι απο μενα τελικα.
ποτε θα σε γαμησω αυτο να μου πειςαν ήταν μυθοπλασία δεν θα είχα κόλλημα,και άλλη δουλειά δεν έχω να λέω ψέμματα σε άγνωστους σε ένα φόρουμ
Nαι...σε κτηνίατρο με ειδικότητα στα βόδια!
Τον αριστερό Κιμούλη στην Μήδεια έτρεξες να τον δεις όμως.Η Πεγκυ Καρρά στο θεατρο Κουκουβαούνων.
Ναι,είναι το χαϊδευτικό μουο καμπουρης εσυ εισαι
Ποιος Κιμουλης τωρα ε?Τον αριστερό Κιμούλη στην Μήδεια έτρεξες να τον δεις όμως.
ο καμπουρης εσυ εισαι
Ηρέμησε......πλάκα κάνω..... ;)