Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
ακουσε με μια φορα βατραχε,κατι ξερω παραπανω ;)"φίλε", υπάρχει και το "ένστικτο", "φίλε" ;)
ακουσε με μια φορα βατραχε,κατι ξερω παραπανω ;)"φίλε", υπάρχει και το "ένστικτο", "φίλε" ;)
Πόσο ήττα, να γραφεις κατι και να μην κινειται φύλλο, ενω οταν ποσταρει η Nimertis γινεται αμεσως χαμος????
Κι άλλοι-άλλες φτουράνε στο σεξ αλλά χτυπάνε 50άρια και 60άρια!Και δεν θέλω χειρονομίες!Φτουράω στο σεξ
θα κανω θρεντ βγηκα με τον μπεστμαν και τον ειχε τεραστιο πονει ο ποπος μου και θα κανω θραυση.Η eri δεν (δείχνει να) ψάχνεται για γαμήσι, για αυτό.
Κι άλλοι-άλλες φτουράνε στο σεξ αλλά χτυπάνε 50άρια και 60άρια!Και δεν θέλω χειρονομίες!
ακουσε με μια φορα βατραχε,κατι ξερω παραπανω ;)
είναι γνωστό πως οι γκόμενες στο νετ αλληλοαποθεώνονται (παρ'ότι μπάζα) αλλά πάντα ο κανόνας έχει και εξαιρέσεις, εκτός αν εννοείς ότι κάτι παραπάνω ξέρεις συγκεκριμένα ;)
θα κανω θρεντ βγηκα με τον μπεστμαν και τον ειχε τεραστιο πονει ο ποπος μου και θα κανω θραυση.
ολες μπαζουκλες ειναι μην μασσας
όχι όλες οι περισσότερες ;)
σωστα. Η νιμερτις παντως ειναι μπαζο
στ'αρχίδια μας ό,τι κι αν είναι
σωστα. Η νιμερτις παντως ειναι μπαζο
βαζεις κ τα μπαζα στα αρχιδια σου; σαβουρογαμης;
βαζεις κ τα μπαζα στα αρχιδια σου; σαβουρογαμης;
ενδιαφέρεσαι
Που το ξέρεις καλέ?
Εγώ έλεγα πως μοιάζει στη Λετίσια Κάστα.
Που το ξέρεις καλέ?
Εγώ έλεγα πως μοιάζει στη Λετίσια Κάστα.
η Νιμερτις σαν την Casta ??
ειναι δλδ στις διασημες Ελληνιδες?
στις διασημες δε ξερω αλλα στις εκατσε-τον-εφαγε-απο-τον-χοντρουλη-μικροτσουτσουνο-και-το-εκανε-θεμα-οταν-πηρε-πρεφα-οτι-ηταν-ξεπετα Ελληνιδες ειναι σιγουρα
στις διασημες δε ξερω αλλα στις εκατσε-τον-εφαγε-απο-τον-χοντρουλη-μικροτσουτσουνο-και-το-εκανε-θεμα-οταν-πηρε-πρεφα-οτι-ηταν-ξεπετα Ελληνιδες ειναι σιγουρα