The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.267
- Πόντοι
- 25.467
poia απ τις δυο ειναι πιο ωραια?
Με την κ. Valle διατηρούσα σχέση. Οπότε δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός.
poia απ τις δυο ειναι πιο ωραια?
Για την δ. Νιμεσουλίδη, δεν γνωρίζω.
Την κ. Ερινάλια όμως που την έχω δει, σας βεβαιώ ότι ομοιάζει πολύ στην κ. Anna Valle.
η μονη σχεση που διατηρεις εσυ ειναι με το δονητη σου...Με την κ. Valle διατηρούσα σχέση. Οπότε δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός.
Με την κ. Valle διατηρούσα σχέση. Οπότε δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός.
η μονη σχεση που διατηρεις εσυ ειναι με το δονητη σου...
OXI ρε μαν....να σε νεκροφιλησω.....μπαναριστηκε ο Κωστας; :S μωρη γαμιολα γιδα εσυ το εκανες;
Την κ. Ερινάλια όμως που την έχω δει, σας βεβαιώ ότι ομοιάζει πολύ στην κ. Anna Valle.
ti diaψευδεις ,οτι σ εχει δει ή οτι μοιαζεις στην ανα βαλ?γιατι αν ειναι το δευτερο δε θα την αντεξω τοση μαλακια,πραγματικα...διαψευδω
Βλεπει το forum?
Ποιο ευκολο ειναι να γαμησεις Ιταλιδα καλλονή ηθοποιο παρα καποια αγνωστη ελληνιδα πουτανιτσα
ti diaψευδεις ,οτι σ εχει δει ή οτι μοιαζεις στην ανα βαλ?γιατι αν ειναι το δευτερο δε θα την αντεξω τοση μαλακια,πραγματικα...
για λυπηση εισαι,πραγματικα...Διαψευδω τα παντα και οσα εχουν ειπωθεί για εμενα και όσα θα ειπωθούν. Επίσης διαψεύδω ειδικά τα λόγια του Αγίου για το πρόσωπό μου.
πες μου λιγο χρονολογία ...
Με λες αγνωστη ελληνιδα πουτανιτσα;
Χρονολογία δεν θα σας δώσω. Αρεκεστείτε στο ότι την γνώρισα στην Catania. ;)
Με λες αγνωστη ελληνιδα πουτανιτσα;
για λυπηση εισαι,πραγματικα...
δε ρωτησα σοβαρα αν εισαι πιο ωραια απ την ανα μπελ εριναλΚαι συ που ρωτας αν ειμαι ωραια τι είσαι;
δε ρωτησα σοβαρα αν εισαι πιο ωραια απ την ανα μπελ εριναλ