FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ακου ειδησεις καλου κακου σημερα και αυριο λεω γω...
Ακου ειδησεις καλου κακου σημερα και αυριο λεω γω...
Τυχαίνει να την ξερω παίχτη.Οπότε μη λες μαλακίες αν δεν ξερεις.Ρε ανθρωπε... σου ειπα κ πριν... ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΓΑΜΙΤΗΣ.....
εκτος κ αν εισαι τοσο μουνοδουλος...!!!!
Δηλαδι εσυ το αποκλειεις να μην του ειχε σηκωθει πληρως...???? Εισουν μπροστα μηπως...???!!!!
Ο άντρας εδώ μέσα μαλακίζεται και ψάχνεται για κανένα μπουρδέλο,στουντιάκι,κανένα cg/ct,τραβελάκι κτλ....μια γυναίκα τί ακριβώς παίζει να κάνει εδώ μέσα ανάμεσα σε βυζιά,μουνιά και κώλους;
Ο άντρας εδώ μέσα μαλακίζεται και ψάχνεται για κανένα μπουρδέλο,στουντιάκι,κανένα cg/ct,τραβελάκι κτλ....μια γυναίκα τί ακριβώς παίζει να κάνει εδώ μέσα ανάμεσα σε βυζιά,μουνιά και κώλους;
ωπα ρε μαν τι ειπες τωραΚαι οχι μονο.ειμαστε και γειτονες.
Οι γυναίκες που σερφάρουν στο ίντερνετ δεν θα μπουν εδώ,εκτός από τις τέρμα καμένες.....και οι τέρμα καμένες είναι καμένες επειδή είναι μπάζα.τυπε ελαχιστοι ειναι αυτοι που κανουν αυτο που λες...οι περισσοτεροι για χαβαλε μπαινουμε...και το ιδιο και [size=15pt]αυτες[/size].
Καμένη είσαι και συνεπώς μπάζο.εγώ είμαι μαζόχα μην το ψάχνεις
Όπως ηξερες απο πισω και την Μαντοκα?Τυχαίνει να την ξερω παίχτη.Οπότε μη λες μαλακίες αν δεν ξερεις.
εεεε ντάξ...το θέμα ήταν το άλλο,τα κιλά φεύγουν,όμως είναι αδύνατον να βγάλει λαιμό η ...χελώνα...
γιατι ρε μαν εσυ τη ψωλη την εχεις στο κουτουλοΜα 10 εκατοστά?Που βγαίνεις στην κοινωνια?
Καμένη είσαι και συνεπώς μπάζο.
τυπε ελαχιστοι ειναι αυτοι που κανουν αυτο που λες...οι περισσοτεροι για χαβαλε μπαινουμε...και το ιδιο και αυτες.
παω πασοΚι εγω κανω αντιπροταση.
Νιμ, 500 ευρω για ενα διωρο. Ακουω.
Τη μαντοκα δε την ξερω, το κωλού το εγραψε η ιδια.Όπως ηξερες απο πισω και την Μαντοκα?
τελικά μάλλον έψαχνες την αφορμή για να χωρίσεις.
συνέχεια στο ίδιο θέμα αναφέρεσαι, σκέφτηκες ότι μπορεί και να διαβάζει;
Αυτο πιστευα και εγω στην αρχη μεχρι που γνωρισα καποιες.4 γνωρισα οι 3 ηταν μια χαρα.Η μια ειναι σουπερ,εκ σαλλονικης μερια.Οι γυναίκες που σερφάρουν στο ίντερνετ δεν θα μπουν εδώ,εκτός από τις τέρμα καμένες.....και οι τέρμα καμένες είναι καμένες επειδή είναι μπάζα.