Νέα

Μικρή στύση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Παρότι τον έχω γύρω στα 18 ,τις τελευταίες μέρες δεν μου σηκώνετε και όταν τον παίζω σηκώνετε μέχρι τα 5 και αφού χύσει ξαναπέφτει .

Τι συμβαίνει ;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ασε τη μεζουρα και φαε μελι με καρυδια...
αυτο συμβαινει :rockon: :rockon: :rockon:
Παρότι τον έχω γύρω στα 18 ,τις τελευταίες μέρες δεν μου σηκώνετε και όταν τον παίζω σηκώνετε μέχρι τα 5 και αφού χύσει ξαναπέφτει .

Τι συμβαίνει ;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

Τι συμβαίνει ;
ρε συ παλικαρι μου, εδω και μηνες το φιλοσοφεις, τραβα βρες μια γκομενα, οχι πουτανα να δεις το φως το αληθινο να σου φυγουν οι ανασφαλειες

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Τι συμβαίνει ;

έχεις αγχωθεί με την παγκόσμια οικονομική κρίση μάλλον. ρε φιλαράκο χαλάρωσε. θα γυρίσει ο τροχός και θα πάρουμε τα χαμένα από το χρηματιστήριο λεφτά μας πάλι πίσω

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Τι συμβαίνει ;

Είναι ολοφάνερο από το άβατάρ σου. Μην στεναχωριέσαι και ο Χίτλερ ανίκανος ήταν!!!!!

lakiz

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
0

Τι συμβαίνει ;
Sταμάτα να τον παίζεις για λίγες μερες... και πηγαινε γάμησε μετά μώλις έχεις καύλες...Δλδ κάνε λίγο κράτη

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Παρότι τον έχω γύρω στα 18 ,τις τελευταίες μέρες δεν μου σηκώνετε και όταν τον παίζω σηκώνετε μέχρι τα 5 και αφού χύσει ξαναπέφτει. Τι συμβαίνει;
Συμβαίνει οτι έχεις κέφια μεσημεριάτικα και ειπες να μας αρχίσεις στο δούλεμα! Διότι φιλαρακι μας, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να τον εχεις χαλαρό 5- (διότι λες οτι σου σηκώνεται τις τελευταίες μερες μεχριο τα 5cm, αρα χαλαρός ήταν ακόμη λιγότερο! Δηλάδή ΠΟΣΟ ρε πουστη μου? 2? 3?) και σε πλήρη στυση να σου γίνεται 18 cm.

Αυτα τα transformer από 2-3cm που γίνονται ξαφνικα 18 δεν τα κάνει ουτε το πολυμηχάνημα της Black&Decker. Οπότε, παίζεις που παίζεις το πουλάκι σου... παίξτο τουλάχιστο σωστά!

OP
OP
P

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Είμαι 103 κιλά με 1,75 ύψος και ΠΑΝΤΑ όταν είναι σε χαλάρωση είναι πολύ μικρό επειδή κρύβετε στο ψαχνό . Αλλά παλιά μου καύλωνε και γινόταν ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ . Τώρα μου σηκώνετε μέχρι τα 5-7 και τι το χαιδεύω τι το τραβάω δεν πάει άλλο .  :'( :'(

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Είμαι 103 κιλά με 1,75 ύψος και ΠΑΝΤΑ όταν είναι σε χαλάρωση είναι πολύ μικρό επειδή κρύβετε στο ψαχνό . Αλλά παλιά μου καύλωνε και γινόταν ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ . Τώρα μου σηκώνετε μέχρι τα 5-7 και τι το χαιδεύω τι το τραβάω δεν πάει άλλο .  :'( :'(

να χασεις κανα κιλο

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Φιλαράκι, με 1.75 και 103 κιλά σωματικό βάρος που το φυστικάκι σου καταφέρνει να κρύβεται σε ψαχνό (τη φράση συτη τη χρησιμοποιούν οι κρεοπώληδες για τα μοσχάρια), τοτε εισαι απλά χοντρός! Όσο για το nick σου, το "psolaras19"... που πας ρε καραμήτρο με γαριδάκι 5 εκατοστά και μάλιστα σηκωμένο?

OP
OP
P

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Φιλαράκι, με 1.75 και 103 κιλά σωματικό βάρος που το φυστικάκι σου καταφέρνει να κρύβεται σε ψαχνό (τη φράση συτη τη χρησιμοποιούν οι κρεοπώληδες για τα μοσχάρια), τοτε εισαι απλά χοντρός! Όσο για το nick σου, το "psolaras19"... που πας ρε καραμήτρο με γαριδάκι 5 εκατοστά και μάλιστα σηκωμένο?

Καλά δεν ακούς ; Αυτή είναι και ιατρική εξήγηση . Εσείς οι αδύνατοι το τσουτσούνι σας κρέμετε . Εγώ όμως έχω ένα λίπος σε εκείνην την περιοχή , μία μικρή κοιλιά και έτσι μέρος αυτού κρύβετε εκεί μέσα . Όταν όμως μου σηκώνετε βγαίνει από κει και φένετε ολόκληρο .

Αυτό δεν συμβαίνει όμως από την Πέμπτη . Το νιώθω μικρότερο . Χωρίς πλάκα .

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Εγω αμα ημουν στη θεση σου δε θα ανησυχουσα για τη μικρη στυση αλλα για τη μαλακια του εγκεφαλου μου...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Έλα να αποκαλύπτονται οι μικροψώληδες σιγά σιγά :rockon:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Καλά δεν ακούς ; Αυτή είναι και ιατρική εξήγηση . Εσείς οι αδύνατοι το τσουτσούνι σας κρέμετε . Εγώ όμως έχω ένα λίπος σε εκείνην την περιοχή , μία μικρή κοιλιά και έτσι μέρος αυτού κρύβετε εκεί μέσα . Όταν όμως μου σηκώνετε βγαίνει από κει και φένετε ολόκληρο .

Αυτό δεν συμβαίνει όμως από την Πέμπτη . Το νιώθω μικρότερο . Χωρίς πλάκα .

εισαι απαλευτος :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: σαν να λεει μια γυναικα οτι τα μουνοχειλα της ξαφνικα μικρηναν

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
ρε μαγκα κοψε το δουλεμα και αντε βρες καμια γκομενα να γαμησεις οχι πουτανα... και θα δεις.  Κοψε την μαλακια και το φαγητο πηγεναι πεξε κανα μπασκετακι η πηγαινε γυμανστηριο για κανα μηνα και θα δεις μετα ολα θα ειναι ρολοι

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε μαγκα κοψε το δουλεμα και αντε βρες καμια γκομενα να γαμησεις οχι πουτανα... και θα δεις και κοψε την μαλακια και το φαγητο πηγενε πεξαι κανα μπασκετακι η πηγαινε γυμανστηριο για κανα μηνα και θα δεις μετα ολα θα ειναι ρολοι

σωστος. το βαρος προκαλει στυτικες δυσλειτουργιες

Επισκέπτης
το βαρος δεν εχει σχεση παιδια...ξερω πολλους χοντρους που γαμανε μια χαρα και ειναι και καλα στην υγεια τους.....μη λετε ασαφειες

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλα κρυφτο σου παιζει,χασε κανα κιλο και κοψε τις πολλες :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom