Νέα

Μικρή στύση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
επισης η καλη φυσικη κατασταση βελτιωνει τις επιδοσεις και την ενταση του σεξ!!!

ε αμα ειναι να λαχανιαζει ο αλλος στα μισα της διαδρομης τι να το κανεις ;)

το βαρος δεν εχει σχεση παιδια...ξερω πολλους χοντρους που γαμανε μια χαρα και ειναι και καλα στην υγεια τους.....μη λετε ασαφειες

κοιτα σκεψου οτι ολα αυτα εχουν σχεση με αρτηριες πιεση κτλ φυσικη κατασταση, δεν ειναι και τοσο παραλογο αυτο που λεμε :)

Επισκέπτης
παραλογο δεν ειναι αλλα ο θειος μου,ο νονος μου,ο αδερφος του παππου μου και ενας φιλος μου ειναι ολοι σα γιουβαρλακια αλλα η πουτσα καγκελο,μαζι τρεχουμε στις πουτανες

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
παραλογο δεν ειναι αλλα ο θειος μου,ο νονος μου,ο αδερφος του παππου μου και ενας φιλος μου ειναι ολοι σα γιουβαρλακια αλλα η πουτσα καγκελο,μαζι τρεχουμε στις πουτανες

λολ αντε τυχερουλη σε κερναν κιολας ως μεγαλυτεροι :grin: :grin: :grin: :grin:

ενταξει παιδι μου ειπαμε για δυσλειτουργιες οχι οτι δεν του κανει κουκου καθολου

Επισκέπτης
λολ αντε τυχερουλη σε κερναν κιολας ως μεγαλυτεροι :grin: :grin: :grin: :grin:

ενταξει παιδι μου ειπαμε για δυσλειτουργιες οχι οτι δεν του κανει κουκου καθολου
με κερνανε γιατι με βλεπουν σα παιδι τους.ρε συ οταν λεμε δυσλειτουργιες τι εννοουμε ??

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.877
Πόντοι
216

καλα ρε μαγκα ερχεται μαζι στην τσαρκα και ο αδελφος του παπου σου ειπες ??? ποσο ειναι ?

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.877
Πόντοι
216
ε αμα ειναι να λαχανιαζει ο αλλος στα μισα της διαδρομης τι να το κανεις ;)

κοιτα σκεψου οτι ολα αυτα εχουν σχεση με αρτηριες πιεση κτλ φυσικη κατασταση, δεν ειναι και τοσο παραλογο αυτο που λεμε :)

εβα διαθετεις και εσυ οργανο ?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Aυτο δε σημαινει οτι η παχυσαρκια δε προκαλει προβληματα στυσης..

Ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι παχυσαρκοι εχουν παραπανω πιθανοτητες να αποκτησουν προβληματα(οχι μονο στυτικα,γενικης φυσεως..)

Επισκέπτης
Aυτο δε σημαινει οτι η παχυσαρκια δε προκαλει προβληματα στυσης..

Ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι παχυσαρκοι εχουν παραπανω πιθανοτητες να αποκτησουν προβληματα(οχι μονο στυτικα,γενικης φυσεως..)
ενταξει δεν ειπα να γινουν ολοι χοντροι προς θεου ,απλως εξαιρεσεις υπαρχουν παντα...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.877
Πόντοι
216
αντρικο; οχι μονο γυναικεια φυσικα

παλι καλα..

απλως εχω επιρεαστει με τα θρεντ που πεζουν εδω μεσα με τρανς και τα εργαλεια τους ( χωρις παρεξηγηση) για αυτο αναρωτηθηκα...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.877
Πόντοι
216
ε ειναι λιγο παππους...

καλη φαση μπραβοοοο ετσι πρεπει !! μακαρι να φτασουμε ολοι στην ηλικια του και να μπορουμε ακομα !!! και να εχουμε και την καβλα να τρεχουμε στα μπουρδελα.... πιστευω καλυτερα τοτε παρα τωρα ...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.654
Πόντοι
4.615
Παρότι τον έχω γύρω στα 18 ,τις τελευταίες μέρες δεν μου σηκώνετε και όταν τον παίζω σηκώνετε μέχρι τα 5 και αφού χύσει ξαναπέφτει .

Τι συμβαίνει ;
Επιστήμων της ιατρικής δεν είμαι, πλην όμως ως άντρας μπορώ να εκφέρω μία άποψη πιστεύω. Καταρχήν, εάν σηκώνεται μέχρι τα 5, πόσος είναι πεσμένος;;;; μήπως είναι κουμπί;;; διότι 5 εκατοστά είναι 3 δάχτυλα όλα κι όλα, σχεδόν ανύπαρκτος. Ασχέτως του ότι τα νούμερα δεν μου πολυβγαίνουν, πιστεύω ότι κάποιες φορές η ψυχολογική κατάστασή μας επιφέρει μεταξύ άλλων και στυτικές δυσλειτουργίες. Και όσο σκεφτόμαστε το πρόβλημά μας, είναι ακόμη χειρότερο στην ψυχολογία μας, η οποία και συντηρεί το πρόβλημα. Τέλος, και χωρίς να ξέρω την ηλικία του φίλου αλλά και χωρίς να θέλω να προσβάλω οποιονδήποτε, η άποψή μου είναι ότι ο αυνανισμός από μία ηλικία και μετά ιδίως μάλλον κάνει κακό.....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.750
Πόντοι
12.056
Κομενη η πλακα ...Ας μιλησουμε λιγο σοβαρα...

Ποσες φορες αυνανιζεσαι νεε μου την εβδομαδα????  :sunglasses: :sunglasses:

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παρότι τον έχω γύρω στα 18 ,τις τελευταίες μέρες δεν μου σηκώνετε και όταν τον παίζω σηκώνετε μέχρι τα 5 και αφού χύσει ξαναπέφτει.

Τι συμβαίνει;

Κομενη η πλακα ...Ας μιλησουμε λιγο σοβαρα...

Ποσες φορες αυνανιζεσαι νεε μου την εβδομαδα????  :sunglasses: :sunglasses:

Απ' ότι κατάλαβα, πολλές...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom