Επισκέπτης
αψογοςΤο ειδικο δωματιο ειναι η τουαλετα μεγαλε, εκει τις γαμας, εχει δικιο ο συναγωνιστης μην τον απαξιωνεις.Τη κωλαρα της γεωργιανης την εχω επισκεφτει κι εγω ( κανει και διδυμο με την αδελφη της)
αψογοςΤο ειδικο δωματιο ειναι η τουαλετα μεγαλε, εκει τις γαμας, εχει δικιο ο συναγωνιστης μην τον απαξιωνεις.Τη κωλαρα της γεωργιανης την εχω επισκεφτει κι εγω ( κανει και διδυμο με την αδελφη της)
πιάσε την Μιχαλακοπούλου από χαμηλά που ξεκινάει και ανεβαίνεις προς το Κάραβελ τα περισσότερα κωλόμπαρα είναι πάνω στο δρόμο αποκλείεται να μην τα δεις.
επίσης υπάρχουν δύο κωλόμπαρα πίσω από το πάρκινγκ του Κάραβελ αν ενδιαφέρεσαι ;)
φιλε μου αν καποιος κανει κατι και περναει καλα θα το ελεγε δημοσια;Στο γαμομπαρο λα λούνα στη Μιχαλακοπούλου εχει πάει κανεις ;
Με την πολονιδα ΖΗΝΑ , έχετε κάνει κανα ,Κοννε ;
μπραβο παιδια...Το ειδικο δωματιο ειναι η τουαλετα μεγαλε, εκει τις γαμας, εχει δικιο ο συναγωνιστης μην τον απαξιωνεις.Τη κωλαρα της γεωργιανης την εχω επισκεφτει κι εγω ( κανει και διδυμο με την αδελφη της)
ποια εμπειρια,να ακους το κινητο να χτυπάει από πελατες και να την βλέπεις να ετοιμάζεται για τη δουλεια και συ να πινεις.ειναι σαββατοΕαν τελείωσε γιατι να μην μοιραστεί την εμπειρία του ;
καλησπερα εχει περασει κανεις απο το οιστρος τωρα τελευταια;μια αλικη...
Τίποτα.Ιδιοκτητρια του bar.