tsakoumakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Να μην εισαι περιεργη.
Συγνώμη , να ρωτήσω κάτι ? Αυτό το site δεν είναι ανώνυμο ??
Τι αβράμης λέτε ? Βγάζετε φόρα παρτίδα τα επίθετα ??????
Να μην εισαι περιεργη.
τυπε μπας και ψηνεσαι για τριο με εμπειρο μελος του σαιτ αρρεν και ντρεπεσαι να το πεις;αν ναι αλλαξε τιτλο στο θρεντακι και πες το ψαχνω εμπειρο να παρτουζωσουμε μια κοπελια.....Αφού δεν ξέρω , πώς να της δείξω ???
μάγκα πότε τα κλεισες τα 18?
δεν ξέρεις τι θέλεις???
Συγνώμη , να ρωτήσω κάτι ? Αυτό το site δεν είναι ανώνυμο ??
Τι αβράμης λέτε ? Βγάζετε φόρα παρτίδα τα επίθετα ??????
νταξει τοτε εισαι οκ....τα έκλεισα 2 Ιουλίου
Εγω του το προτεινα απ εξω απ εξω αλλά απαντηση δεν πηρα.τυπε μπας και ψηνεσαι για τριο με εμπειρο μελος του σαιτ αρρεν και ντρεπεσαι να το πεις;αν ναι αλλαξε τιτλο στο θρεντακι και πες το ψαχνω εμπειρο να παρτουζωσουμε μια κοπελια.....
με τηλεπαθειαΝα την πηδήξω αλλά δεν ξέρω πώς.
νταξει τοτε εισαι οκ....
αλλα και πριν ησουν αφου λειπει ο ντουρασελ.....
τυπε μπας και ψηνεσαι για τριο με εμπειρο μελος του σαιτ αρρεν και ντρεπεσαι να το πεις;αν ναι αλλαξε τιτλο στο θρεντακι και πες το ψαχνω εμπειρο να παρτουζωσουμε μια κοπελια.....
Να την πηδήξω αλλά δεν ξέρω πώς.
και σκέφτηκες ότι η αλληλοδιδακτική μέθοδος είναι η κατάλληλη για να μάθεις ε?
μαλακία!
τες πα!
εγώ προτίθεμαι να βοηθήσω πάντως γιατί σε συμπάθησα και φαίνεσαι καλό παιδί [από τη σαμπάνια και τα λουλούδια το κατάλαβα].
Λοιπόν, πες μου εσύ τι ξέρεις για να το πιάσουμε από κάπου το θέμα να το πάμε βήμα βήμα.
και σκέφτηκες ότι η αλληλοδιδακτική μέθοδος είναι η κατάλληλη για να μάθεις ε?
μαλακία!
τες πα!
εγώ προτίθεμαι να βοηθήσω πάντως γιατί σε συμπάθησα και φαίνεσαι καλό παιδί [από τη σαμπάνια και τα λουλούδια το κατάλαβα].
Λοιπόν, πες μου εσύ τι ξέρεις για να το πιάσουμε από κάπου το θέμα να το πάμε βήμα βήμα.
Bαλε το τσουτσουνι σου στον αφαλο της!Να την πηδήξω αλλά δεν ξέρω πώς.
δασκαλεBαλε το τσουτσουνι σου στον αφαλο της!
Μην ταλαιπωρησε με προφυλακτικα και λοιπα!!
Πιθανοτητες εγγυμοσυνης 0.00% ;)
δασκαλε
πανω απο ολα η μεταδοτικοτητα και η απλοτητα στην διδασκαλια.....δασκαλε
Με μια σαμπανια και λουλουδια παραδιδεις μαθηματα δηλαδη?και σκέφτηκες ότι η αλληλοδιδακτική μέθοδος είναι η κατάλληλη για να μάθεις ε?
μαλακία!
τες πα!