Νέα

Μια βοηθεια για την πρώτη μου φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsakoumakas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 452
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.783
Πόντοι
496
Σου έστειλα ΠΜ γιατί όπως καταλαβαίνεις εδώ όλοι είναι γαμίκουλες και θα σε κοροιδεύουν όλοι.
Συνήθως όποιος ζητάει βοήθεια αυτό γίνεται λες και γαμούσαν από την προηγούμενη ζωή τους.

:thumbsup:...Ε ναι, σιγά ρε γαμιάδες όλοι εδώ μέσα, μη στραβοπουτιάσετε κιόλας.... :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μην φανταστείς , με κάτι τελειωμένες πατσουρες παντρεμενες παει και μπλέκει, ειναι 60 χρονών δεν πάει με πιτσιρίκες
της ηλικίας μου.
αυτες οι πατσουρες θα σου μαθουν ολα τα κολπα....ορμα και γαμα αβερτα...... :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μην φανταστείς , με κάτι τελειωμένες πατσουρες παντρεμενες παει και μπλέκει, ειναι 60 χρονών δεν πάει με πιτσιρίκες
της ηλικίας μου.

Τσακουμακα μας δουλευεις μου φαινεται. Απο την μια μας λες οτι εβλεπες τσοντες και απο την αλλη οτι δεν ξερεις πω να γαμησεις την γκομενα σου!  :think:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Λοιπόν ως πρώην προτάρης Θα σου πω τι έκανα εγώ μάζευα λεφτά για τρεις μήνες και έκλεισα μία συνοδό δεν το 'χω μετανοιώση με τις σκύλες που έχουν γίνει οι γυναίκες τώρα δεν ήθελα να μπλέξω μιας και καμία δεν μου καθόταν εκτός αυτού καλύτερο να 'χεις απρόοπτο με  που πρωτάρης οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες από ότι έμπειρος(τουλάχιστον από δική σου μεριά) μία μισθωμένη παρά με γκόμενα μιας και δεν θα σε αφήσει να το ξεχάσεις όπως ξέρω από εμπειρίες πιο περπατημένων τύπων στον δωρεάν έρωτα προσπάθησε όμως τον αγοραίο να μην τον κάνεις συνήθεια ο καλλός κοστίζει και καλλού κακού μετά την ανδροποίηση ψάξε για γκόμενα ενώ θα έχεις μία εμπειρία το σίγουρο πάντως λύσε το θέμα με το "σκουφάκι" για δωρεάν μιας και δεν θα σου το βάλει Ω και ο 'σκούφος' ξετυλίγει σωστά μόνο από τη μία πλευρά αν από το γύρω γύρω τεντώνεται από έξω το βάζεις ανάποδα αν τεντλωνεται από μέσα μια χαρά και μην ανυσυχεις σφύγκει μόνο του άμα μπει σωστά, σημείωση για στούντιο δεν ξέρω μιας και δεν έχω πάει αλλά η καλλή συνοδός έχει δικά της "σκουφάκια" που στα βάζει. Δεν θέλω να σε ωθήσω  στον αγοραίο έρωτα αλλά θα βοηθήσει να σου φύγουν οι αναστολές και κάποιοι φόβοι, απλά λέω την αποψή μου τίποτα παραπάνω γιατί πιστεύω ότι θα ικανοποίσεις καλύτερα την κοπέλα σου, α και αν κλείσεις κάποια καθάρισε το κινητό από μυνήματα και αρχεία κλήσεων και καλλού κακού πάρε από καρτοτηλέφωνο.

OP
OP
T

tsakoumakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
και του τρωνε αυτες οι φακλάνες τα λεφτα και δεν δινει στο γιο του να παρει ολες τα κολ γκερλ με τη σειρά? :tickedoff:

τι εγωιστης  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Παπαρια λεφτα
απο τοτε που εφυγε η μανα μου , φαλιρισε μια μικρη επιχειρισουλα που είχε
και ζουμε με 2 ενοίκια που παίρνει , με 1000 ευρω ζούμε σε ένα μικρο δυαρι με
ενοικιο, τι να λεμε τώρα ... περναω τει μαλλον φετος αλλα δεν θα παω
γιατι δεν έχουμε λεφτά.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Λοιπόν ως πρώην προτάρης Θα σου πω τι έκανα εγώ μάζευα λεφτά για τρεις μήνες και έκλεισα μία συνοδό δεν το 'χω μετανοιώση με τις σκύλες που έχουν γίνει οι γυναίκες τώρα δεν ήθελα να μπλέξω μιας και καμία δεν μου καθόταν εκτός αυτού καλύτερο να 'χεις απρόοπτο με  που πρωτάρης οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες από ότι έμπειρος(τουλάχιστον από δική σου μεριά) μία μισθωμένη παρά με γκόμενα μιας και δεν θα σε αφήσει να το ξεχάσεις όπως ξέρω από εμπειρίες πιο περπατημένων τύπων στον δωρεάν έρωτα προσπάθησε όμως τον αγοραίο να μην τον κάνεις συνήθεια ο καλλός κοστίζει και καλλού κακού μετά την ανδροποίηση ψάξε για γκόμενα ενώ θα έχεις μία εμπειρία το σίγουρο πάντως λύσε το θέμα με το "σκουφάκι" για δωρεάν μιας και δεν θα σου το βάλει Ω και ο 'σκούφος' ξετυλίγει σωστά μόνο από τη μία πλευρά αν από το γύρω γύρω τεντώνεται από έξω το βάζεις ανάποδα αν τεντλωνεται από μέσα μια χαρά και μην ανυσυχεις σφύγκει μόνο του άμα μπει σωστά, σημείωση για στούντιο δεν ξέρω μιας και δεν έχω πάει αλλά η καλλή συνοδός έχει δικά της "σκουφάκια" που στα βάζει. Δεν θέλω να σε ωθήσω  στον αγοραίο έρωτα αλλά θα βοηθήσει να σου φύγουν οι αναστολές και κάποιοι φόβοι, απλά λέω την αποψή μου τίποτα παραπάνω γιατί πιστεύω ότι θα ικανοποίσεις καλύτερα την κοπέλα σου, α και αν κλείσεις κάποια καθάρισε το κινητό από μυνήματα και αρχεία κλήσεων και καλλού κακού πάρε από καρτοτηλέφωνο.
9 σειρες για να βαλεις την πρωτη τελεια?

OP
OP
T

tsakoumakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Σε ευχαριστω που εγραψες ολο αυτο
ελεγα να παρω καμια σαμπανια και κανενα λουλουδι για το χαμουρεμα
καλα θα κανω ??

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι