Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Πού πας τύπε;
Σε κάποιο νησί, στο νότιο Αιγαίο
Πού πας τύπε;
Παρακμιακέ είσαι σωστός. Ωστόσο εντύπωση μου κάνει πώς είναι δυνατόν να υπέδειξες κάποιον για αδίκημα και να μη σ επήραν για κατάθεση. Μάλλον ή οι αστυνομικοί τον ξέρανε γιατί τους τον είχε περιγράψει επ ακριβώς το θύμα ληστείας ή δεν ξέρω τι να πω...
Πάντως σε κάθε περίπτωση κατά τη δική μου οπτική φέρθηκες σαν σωστός πολίτης.
Εννοείται πως έπραξα σωστά δεν το σκέφθηκα δευτερόλεπτο
Απλά μπες στη θέση του μπουρδελιάρη συναγωνιστή φίλου μας που
τον έκλεψαν και έφαγε και 1 μπουνιά
Έτσι, και εγώ και οι περισσότεροι από εδώ αυτό θα κάναμε. Έχουμε που έχουμε προβλήματα θα έχουμε και τους αληταράδες που κλέβουν και χτυπούν.
Φαντάσου τώρα ότι ο μπουρδελιάρης φίλος μας ήταν γύρω στα 22-24 όπως τον έκοψα.
Φαντάσου έτσι όπως έχει καταντήσει η χώρα μας να παίρνει περίπου στα 30 ευρώ την ημέρα
Να πάει να γαμήσει σε ένα φθηνό λαικό πορνείο και να βρεθεί σε αυτή τη θέση
Τέτοια γίνονται κάθε μέρα, τις περισσότερες φορές χωρίς καλό τέλος...έχω δει παππούδες χτυπημένους για να τους πάρουν ψίχουλα, ζεύγη που έχουν βγει για μια βόλτα να καταλήγουν στο νοσοκομείο κλπ. Αν πας πριν απο ποδοσφαιρικό ματς κοντά σε κάποιο γήπεδο θα δεις τους πιτσιρικάδες των συνδέσμων να την πέφτουν σωρηδόν σαν τα πιράνχα. Και για το ψυρρισμα και για τη "μαγκια". Εκατο σε έναν..το να τους πω πουτάνες δεν είναι βρισιά γιατί οι πουτάνες είναι πιο τίμιες απ'αυτούς. Γι'αυτο, βολτούλα πάντα "φορτωμένοι" και γαμήστε τους τα σπίτια όπου βλέπετε μαλακίες...έρχονται ακόμα πιο δύσκολες μέρες κι αν δεν αρχίσουμε να καθαρίζουμε από τα σκουπίδια δε θα τολμάμε να βγούμε απ τα σπίτια μας. Και χαράκωμα στη μούρη, έτσι για να σας θυμούνται...
πω πω φιλε στη περιληψη δεν πρεπει να επιανες ουτε βαση στο σχολειο ετσι?
ακομα να παει στο "νησι"Γαύδος; Μήπως εννοείς Λυβικό Πέλαγος...;
ακομα να παει στο "νησι"
Τυπε δεν εχω παει σχολειο