Νέα

Μια τρελή ιστορία στο Μεταξουργείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Parakmiakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Parakmiakos

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Παρακμιακέ είσαι σωστός. Ωστόσο εντύπωση μου κάνει πώς είναι δυνατόν να υπέδειξες κάποιον για αδίκημα και να μη σ επήραν για κατάθεση. Μάλλον ή οι αστυνομικοί τον ξέρανε γιατί τους τον είχε περιγράψει επ ακριβώς το θύμα ληστείας ή δεν ξέρω τι να πω...

Πάντως σε κάθε περίπτωση κατά τη δική μου οπτική φέρθηκες σαν σωστός πολίτης.

Εννοείται πως έπραξα σωστά δεν το σκέφθηκα δευτερόλεπτο
Απλά μπες στη θέση του μπουρδελιάρη συναγωνιστή φίλου μας που
τον έκλεψαν και έφαγε και 1 μπουνιά

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.341
Πόντοι
2.356
Εννοείται πως έπραξα σωστά δεν το σκέφθηκα δευτερόλεπτο
Απλά μπες στη θέση του μπουρδελιάρη συναγωνιστή φίλου μας που
τον έκλεψαν και έφαγε και 1 μπουνιά

Έτσι, και εγώ και οι περισσότεροι από εδώ αυτό θα κάναμε. Έχουμε που έχουμε προβλήματα θα έχουμε και τους αληταράδες που κλέβουν και χτυπούν.

OP
OP
Parakmiakos

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Έτσι, και εγώ και οι περισσότεροι από εδώ αυτό θα κάναμε. Έχουμε που έχουμε προβλήματα θα έχουμε και τους αληταράδες που κλέβουν και χτυπούν.

Φαντάσου τώρα ότι ο μπουρδελιάρης φίλος μας ήταν γύρω στα 22-24 όπως τον έκοψα.
Φαντάσου έτσι όπως έχει καταντήσει η χώρα μας να παίρνει περίπου στα 30 ευρώ την ημέρα
Να πάει να γαμήσει σε ένα φθηνό λαικό πορνείο και να βρεθεί σε αυτή τη θέση  :jerking:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.341
Πόντοι
2.356
Φαντάσου τώρα ότι ο μπουρδελιάρης φίλος μας ήταν γύρω στα 22-24 όπως τον έκοψα.
Φαντάσου έτσι όπως έχει καταντήσει η χώρα μας να παίρνει περίπου στα 30 ευρώ την ημέρα
Να πάει να γαμήσει σε ένα φθηνό λαικό πορνείο και να βρεθεί σε αυτή τη θέση  :jerking:

Ε ναι, είναι τραγικό αυτό.

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Εγώ σε πιστεύω παρακμιακέ, γιατί δεν είπες στους αστυνόμους ότι αυτός ήταν ο κλέφτης, αλλά ότι αυτός ήταν με την παρέα του τύπου που είδες δεμένο. Αν  όντως ήταν μπλεγμένος αυτός που έδειξες, θα στοιχειοθετηθεί από την μαρτυρία του παιδιού που κλέψανε/δείρανε... ;)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εμενα μια φορα κατω απ το σπιτι μου μπουκαρε ενα πρεζακι σε ενα φαρμακειο και εγω τον ειδα και καλεσα την αστυνομια,τον πιασανε με φωναξανε στο περιπολικο να τον αναγνωρισω,με πηγανε στο τμημα για καταθεση γιατι αμα δεν πηγαινα θα αναγκαζονταν να τον αφησουν ελευθερο και σαν να μην εφταναν ολα αυτα,την αλλη μερα πρωι πρωι,με πηραν τηλεφωνο να παρουσιαστω στο αυτοφωρο ως μαρτυς που θα δικαζοταν...τραβηγμα τρελλο αλλα δεν θα εκανα τη χαρη στο πρεζακι να ξανακλεψει...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ζούγκλα είστε εκεί κάτω στην αθήνα
πρέπει να κουβαλάτε πάντα χατζάρες μαζί σας...  :P

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
πω πω φιλε στη περιληψη δεν πρεπει να επιανες ουτε βαση στο σχολειο ετσι?

blackmetalbeast

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τέτοια γίνονται κάθε μέρα, τις περισσότερες φορές χωρίς καλό τέλος...έχω δει παππούδες χτυπημένους για να τους πάρουν ψίχουλα, ζεύγη που έχουν βγει για μια βόλτα να καταλήγουν στο νοσοκομείο κλπ. Αν πας πριν απο ποδοσφαιρικό ματς κοντά σε κάποιο γήπεδο θα δεις τους πιτσιρικάδες των συνδέσμων να την πέφτουν σωρηδόν σαν τα πιράνχα. Και για το ψυρρισμα και για τη "μαγκια". Εκατο σε έναν..το να τους πω πουτάνες δεν είναι βρισιά γιατί οι πουτάνες είναι πιο τίμιες απ'αυτούς. Γι'αυτο, βολτούλα πάντα "φορτωμένοι" και γαμήστε τους τα σπίτια όπου βλέπετε μαλακίες...έρχονται ακόμα πιο δύσκολες μέρες κι αν δεν αρχίσουμε να καθαρίζουμε από τα σκουπίδια δε θα τολμάμε να βγούμε απ τα σπίτια μας. Και χαράκωμα στη μούρη, έτσι για να σας θυμούνται...

:orchestra: :orchestra:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.173
Πόντοι
506
Τέτοια γίνονται κάθε μέρα, τις περισσότερες φορές χωρίς καλό τέλος...έχω δει παππούδες χτυπημένους για να τους πάρουν ψίχουλα, ζεύγη που έχουν βγει για μια βόλτα να καταλήγουν στο νοσοκομείο κλπ. Αν πας πριν απο ποδοσφαιρικό ματς κοντά σε κάποιο γήπεδο θα δεις τους πιτσιρικάδες των συνδέσμων να την πέφτουν σωρηδόν σαν τα πιράνχα. Και για το ψυρρισμα και για τη "μαγκια". Εκατο σε έναν..το να τους πω πουτάνες δεν είναι βρισιά γιατί οι πουτάνες είναι πιο τίμιες απ'αυτούς. Γι'αυτο, βολτούλα πάντα "φορτωμένοι" και γαμήστε τους τα σπίτια όπου βλέπετε μαλακίες...έρχονται ακόμα πιο δύσκολες μέρες κι αν δεν αρχίσουμε να καθαρίζουμε από τα σκουπίδια δε θα τολμάμε να βγούμε απ τα σπίτια μας. Και χαράκωμα στη μούρη, έτσι για να σας θυμούνται...

:orchestra: :orchestra:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
με πόνεσαν τα ματια να διαβάζω την κολοιστορία σου!!!! Σιγά τι έκανες εσυ..... :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom