Νέα

Μια παρτουζίτσα ήταν...είμαι πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα μας πείραζε η σχέση σας να έχει κάνει παρτούζα στο παρελθόν ;

• Όχι..με ερεθίζει η ιδέα

Ψήφοι: 5 33,3%
  • Ναι..την παλιοβρόμα..

Ψήφοι: 7 46,7%
  • Όχι..Φτάνει να μην το ξανακάνει...

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι..φτάνει να το κάνει και μαζί μου...

Ψήφοι: 3 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Και δε μ ενδιαφέρει η άποψή σου για τους κώλους που γαμάω.... Μου αρκεί που βαράς μαλακία όταν τον βλέπεις να κουνιέται....... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

"μπορει να μην ενστερνιζομαι τις αποψεις σου για τους κωλους που μαμας, αλλα θα υπερασπιζομαι ακομη και με την ζωη μου το δικαιωμα σου να γαμας οποιον σου γουσταρει και να τραβας μερικες με οποιον σε καβλωνει"

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
"μπορει να μην ενστερνιζομαι τις αποψεις σου για τους κωλους που μαμας, αλλα θα υπερασπιζομαι ακομη και με την ζωη μου το δικαιωμα σου να γαμας οποιον σου γουσταρει και να τραβας μερικες με οποιον σε καβλωνει"
<- Ντίκυ αγάπη μου..... Στην μια ροζ κωλοτρυπίδα......η εξτρά δώρο............. :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16

το νεο σου avatar πηρε εγκριση απο τον φουτσο μου και θα προχωρησει σε μερικες σεμνες χοντρες  :jerking: :jerking:
τελειο κωλοπροφιλ.... :-*

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μη σου χαλάσω και το χατήρι....

Συνημμένα

• 20051127-164084-3.jpg
    20051127-164084-3.jpg
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 21

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
μια παρατηρηση...πιστευω οτι ολες οι γκομενες του σαιτ οφειλουν να στειλουν φωτο με τα κωλαρακια τους για να ψηφισουμε.ή ειστε ανοιχτονυαλες ή τι κανετε εδω :huh:
πιστευω το (2)αλλα ξωφιζω το (4)γιατι ετσι μ'αρεσει!
οσο για το μανικιουρ πως το λετε μ'αφηνει αδιαφορο μπροστα στο ροζ κωλοτρυπουλιδι :rockon: :rockon:

Σου απάντησε ο περσόνας... DIKY  :grin:
Όσο για το μανικιούρ το περίεργο θα ήταν αν το πρόσεχες  :2funny: :2funny:
Τότε κάτι δε θα πήγαινε πολύ καλά  :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ο Υπουργός μου είπε εχτές ότι ο DIKY έκανε αποτοξίνωση από την προχτεσινή τους βόλτα.
Τώρα εσύ μ αυτά που του βάζεις θα τον ξεκάνεις τον άνθρωπο!  :grin:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
το νεο σου avatar πηρε εγκριση απο τον φουτσο μου και θα προχωρησει σε μερικες σεμνες χοντρες  :jerking: :jerking:
τελειο κωλοπροφιλ.... :-*

Εδώ ταιριάζει να του πεις "γαμώ το κωλοπροφίλ σου γαμώ"  :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω ψηφισα το 4.μου κανουν εντυπωση παντως τα αποτελεσματα.

Γιατι σου κανουν εντυπωση? ζουμε σε μια προοδευτικη χωρα οπου ολοι θελουν τις κακογαμημενες ανοργασμικες γκομενες να τους καθονται με συνοπτικες διαδικασιες και να ειναι ανοιχτομυαλες και με πλουσια φαντασια και διαθεσιμες να κανουν διαφορα πραγματα.....αλλα εχουν και την ανεση να τις λενε πουτανες, βρωμες και ξεκωλιαρες....και μετα φυσικα αναρωτιουνται γιατι παραμενουν κακογαμημενες και ανοργασμικες ενω οι "προχω" αλλοδαπες δεν ειναι ετσι....γιατι (οπως εχω ξαναγραψει παλιοτερα) στη σουηδια ή τη γερμανια η γκομενα εαν την ρωτησεις "με ποσους εχεις παει αγαπη μου" (ή εστω το σκεφτεις) ή εαν απορησεις που γουσταρει swinging θα πεθανει στα γελια απορωντας με τον περιορισμο της σεξουαλικης σου σκεψης....σε μια χωρα οπου τελικα ολοι γαλουχουνται να ειναι παρθενομπουρδελιαρηδες και παρθενοτσουλαρες δεν απορω πλεον με καμια δημοσκοπηση :) :)

οχια....ειμαστε κοριτσακια...μην κοιτας που το ξεχναμε μερικες φορες εδω μεσα.....χαχαχαχαχαχαχαχα

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
προσεξτε κοριτσια μην μπερδευτειτε καμμια φορα και πατε να ξυρισετε το προσωπο αντι για τα ποδια σας.  :2funny:  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
προσεξτε κοριτσια μην μπερδευτειτε καμμια φορα και πατε να ξυρισετε το προσωπο αντι για τα ποδια σας.  :2funny:  :2funny:

γκαντ μπλες λειζερ αποτριχωση για να μη μπερδευομαστε.....χαχαχαχαχα
και προσωπο και ποδια.......οποτε μικρο το κακο :P

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
γκαντ μπλες λειζερ αποτριχωση για να μη μπερδευομαστε.....χαχαχαχαχα
και προσωπο και ποδια.......οποτε μικρο το κακο :P

Α μη νομίζεις ότι δεν κάνουν και οι άντρες  :uglystupid:
Μια φορά είχα δει έναν που έκανε αποτρίχωση με λέιζερ σε ολόκληρη την πλάτη του!
Χαρά στην υπομονή του  :grin:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Άκου εκεί παρτουζίτσες...Είναι πράγματα αυτά ??? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

14pn8.jpg

10792wq2.jpg

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Α μη νομίζεις ότι δεν κάνουν και οι άντρες  :uglystupid:
Μια φορά είχα δει έναν που έκανε αποτρίχωση με λέιζερ σε ολόκληρη την πλάτη του!
Χαρά στην υπομονή του  :grin:

αμα ηταν σαν αρκουδι καλα εκανε.....αυτο που ειναι απαραδεκτο ειναι κατι τυποι που κανουν σε κατι ποδια και μασχαλες....ελεος δηλαδη....

ας μην παρεκλινουμε απο το θεμα μας ομως :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατι ολες οι τσοντοβιες εχουν αυτο το αγριεμενο υφος? ποτε δεν το καταλαβα....και γιατι ολοι οι τσοντοβιοι εχουν αξιοπρεπες πουλι αλλα αισχρη μουρη? δηλαδη οι γυναικες θαυμαστριες του ποιοτικου κινηματογραφου δεν εχουν δικαιωμα σε εναν αντρα ψηλο, χωρις σπυρια και μη-κλωνο του ταμπακη?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Γιατι ολες οι τσοντοβιες εχουν αυτο το αγριεμενο υφος? ποτε δεν το καταλαβα....και γιατι ολοι οι τσοντοβιοι εχουν αξιοπρεπες πουλι αλλα αισχρη μουρη? δηλαδη οι γυναικες θαυμαστριες του ποιοτικου κινηματογραφου δεν εχουν δικαιωμα σε εναν αντρα ψηλο, χωρις σπυρια και μη-κλωνο του ταμπακη?

Πες τα ρε μουνίτσα! Αιώνια απορία μου.
Ένας με προσόντα και ωραία μάπα δεν υπάρχει? Θα μου πεις τι τη θες τη μάπα?
Ε, όπως οι άντρες στην προηγούμενη φωτό που πόσταρα δεν κοιτάνε το μανικιούρ αλλά την τρύπα (sic) έτσι κι εμείς κοιτάμε και λίγο παραπάνω από το πουλί  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom