Νέα

Μια παρτουζίτσα ήταν...είμαι πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα μας πείραζε η σχέση σας να έχει κάνει παρτούζα στο παρελθόν ;

• Όχι..με ερεθίζει η ιδέα

Ψήφοι: 5 33,3%
  • Ναι..την παλιοβρόμα..

Ψήφοι: 7 46,7%
  • Όχι..Φτάνει να μην το ξανακάνει...

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι..φτάνει να το κάνει και μαζί μου...

Ψήφοι: 3 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.999
Πόντοι
22.785

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Οπως πουστης ειναι αυτος που τον πηρε και δεν του αρεσε.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
πολλες κοπελες θελουνε να κανουν παρτουζα, αλλα φοβουνται το πως θα της αντιμετωπισουν η αντρες που θα εχουν παρει μερος στη παρτουζα  και οτι θα το κανουν βουκινο σε ολους τους φιλους τους .Το πιο ασχιμο πραγμα τελικα το κανουμε εμεις η αντρες , μιλαμε και μαλιστα εκει που δεν πρεπει ,αναφερουμε ονοματα πραγματα  που εχουμε δει

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Την καλησπερα μου καταρχην Κωλο-φορμαδορε και λοιποι συναγωνιστες...δεν μπορω να μην αναφερω την ιστορια  ενος φιλου που ειχε μια σχεση 4 χρονια με μια κοπελια...ενα βραδυ πηγαν σ ενα παρτυ οπου η κοπελα του ετυχε να παρεξηγηθει με εναν τυπο απο εκει γιατι ο συγκεκριμμενος κοιταζε το μπουστο της με πολυ προκλητικο τροπο...με βαση τη μαρτυρια του φιλου ο τυπος ειχε καρφωθει αγνοωντας την υπαρξη του η μαλλον αδιαφορωντας γι αυτη...τεσπα σε καποια φαση η εν λογω κοπελα ψιλο μεθυσε ενω ο γκομενος την την ειχε κωλογραμμενη γαι να παιζει χαρτια με κατι αλλους...οταν τελειωσε τη  παρτιδα παρατηρησε οτι η κοπελια του δεν ηταν πουθενα...κατοπιν ανζητησεως την βρηκε στο δωματιο γκαρνταρομπα με 2 αντρες(!)ο ενας την ειχε πισοκωλλητο και ο του αλλου του εκανε πιπα...η πλακα ειναι πως αυτος που τη γαμουσε ηταν εκεινος που ειχαν βριστει 2 ωρες πριν(!!!!)ΚΟΥΦΟ?....Μια και 2 ο φουκαρας φιλος μου την πιανει και την αρχιζει στα χαστουκια...και η δηλωση της γκομενας του ηταν...ενταξει μωρε πως κανεις ετσι?Ο ενας καλα καλα μου δε μου το ειχε βαλει μεσα μου απλα ετριβε το πουτσοκεφαλο στο μουνι μου και ο αλλος μια πιπα που δεν εχυσε!!!!!!!!!Καταλαβαινετε τηνε κφραση μου οταν τα ακουγα ολα αυτα :o :o :o
ρε αυτο ετυχε και σε δικο μου φιλο

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ρε σεις εγώ ειμουνα εκείνος που μου έπερνε πίπα
Ρε τι μικρός που ειναι ο κόσμος;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια εγω παρει μερος σε παρτουζα με την γυναικα μου βεβαια. Εχω ενα πολυ καλο φιλο που ειχε καιρο να παει με γυναικα. Ηρθε σπιτι μας μεθυσαμε. Η κυρα ειχε φτιαξει και ωραιο παστιτσιο. και το πραμα εγινε. Η γυναικα μου οταν πιει λιγο δεν εχει καμμια αναστολη.
περασαμε πολυ ωραια αλλα δεν το συνεχισαμε. Ο φιλος μου τωρα ντρεπεται και ερχετε σπανια σπιτι. Τελικα εχουμε πολλα κομπλεξ εμεις οι Ελληνες
να και ο αλλος.μες τη τρελλη χαρα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
α ναι ρε δε θυμασαι που ο αλλος εκλαιγε και αυτη επαιρνε πιπα και γελαγε

ΝΑΙ !!!!!!!!!! ρε πως δεν θυμάμε, κοντεψε να μου φάει τον λούτσο
Αμα την εχυνα θα μπένατε όλοι σε βάρκες

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
υπαρχουν δυο ειδη παρτουζας!1.εγω η γκομενα μου κ δυο φιλες της και 2.εγω η γκομενα μου κ δυο φιλοι μου.Συμφωνω στην πρωτη παρτουζα.η δευτερη δεν μου αρεσει εκτος αν ειναι μια κοπελα ασχετη κ οχι η δικια μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom