apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
η παρτουζα δεν ειναι πουτανια ειναι ευχαριστο πραγμα οταν το κανεις με ορεξη
πεστα τυπε
Οπως πουστης ειναι αυτος που τον πηρε και δεν του αρεσε....
αχχχχχχχχχχχχ ευγε νεε μου
ρε αυτο ετυχε και σε δικο μου φιλοΤην καλησπερα μου καταρχην Κωλο-φορμαδορε και λοιποι συναγωνιστες...δεν μπορω να μην αναφερω την ιστορια ενος φιλου που ειχε μια σχεση 4 χρονια με μια κοπελια...ενα βραδυ πηγαν σ ενα παρτυ οπου η κοπελα του ετυχε να παρεξηγηθει με εναν τυπο απο εκει γιατι ο συγκεκριμμενος κοιταζε το μπουστο της με πολυ προκλητικο τροπο...με βαση τη μαρτυρια του φιλου ο τυπος ειχε καρφωθει αγνοωντας την υπαρξη του η μαλλον αδιαφορωντας γι αυτη...τεσπα σε καποια φαση η εν λογω κοπελα ψιλο μεθυσε ενω ο γκομενος την την ειχε κωλογραμμενη γαι να παιζει χαρτια με κατι αλλους...οταν τελειωσε τη παρτιδα παρατηρησε οτι η κοπελια του δεν ηταν πουθενα...κατοπιν ανζητησεως την βρηκε στο δωματιο γκαρνταρομπα με 2 αντρες(!)ο ενας την ειχε πισοκωλλητο και ο του αλλου του εκανε πιπα...η πλακα ειναι πως αυτος που τη γαμουσε ηταν εκεινος που ειχαν βριστει 2 ωρες πριν(!!!!)ΚΟΥΦΟ?....Μια και 2 ο φουκαρας φιλος μου την πιανει και την αρχιζει στα χαστουκια...και η δηλωση της γκομενας του ηταν...ενταξει μωρε πως κανεις ετσι?Ο ενας καλα καλα μου δε μου το ειχε βαλει μεσα μου απλα ετριβε το πουτσοκεφαλο στο μουνι μου και ο αλλος μια πιπα που δεν εχυσε!!!!!!!!!Καταλαβαινετε τηνε κφραση μου οταν τα ακουγα ολα αυτα :o :o :o
α ναι ρε δε θυμασαι που ο αλλος εκλαιγε και αυτη επαιρνε πιπα και γελαγεΡε σεις εγώ ειμουνα εκείνος που μου έπερνε πίπα
Ρε τι μικρός που ειναι ο κόσμος;;;;
κρίμα που δεν έχυσες, κρίμαΡε σεις εγώ ειμουνα εκείνος που μου έπερνε πίπα
να και ο αλλος.μες τη τρελλη χαραΠαιδια εγω παρει μερος σε παρτουζα με την γυναικα μου βεβαια. Εχω ενα πολυ καλο φιλο που ειχε καιρο να παει με γυναικα. Ηρθε σπιτι μας μεθυσαμε. Η κυρα ειχε φτιαξει και ωραιο παστιτσιο. και το πραμα εγινε. Η γυναικα μου οταν πιει λιγο δεν εχει καμμια αναστολη.
περασαμε πολυ ωραια αλλα δεν το συνεχισαμε. Ο φιλος μου τωρα ντρεπεται και ερχετε σπανια σπιτι. Τελικα εχουμε πολλα κομπλεξ εμεις οι Ελληνες
α ναι ρε δε θυμασαι που ο αλλος εκλαιγε και αυτη επαιρνε πιπα και γελαγε
Ρε σεις εγώ ειμουνα εκείνος που μου έπερνε πίπα
τα συμβολεα για τι περιοχι θελοΝΑΙ !!!!!!!!!! ρε πως δεν θυμάμε, κοντεψε να μου φάει τον λούτσο
Αμα την εχυνα θα μπένατε όλοι σε βάρκες