μια χαρα περναει ο κοσμος στις παρτουζες...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μια παρτουζίτσα ήταν...είμαι πουτάνα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 224
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Παιδια εγω παρει μερος σε παρτουζα με την γυναικα μου βεβαια. Εχω ενα πολυ καλο φιλο που ειχε καιρο να παει με γυναικα. Ηρθε σπιτι μας μεθυσαμε. Η κυρα ειχε φτιαξει και ωραιο παστιτσιο. και το πραμα εγινε. Η γυναικα μου οταν πιει λιγο δεν εχει καμμια αναστολη.
περασαμε πολυ ωραια αλλα δεν το συνεχισαμε. Ο φιλος μου τωρα ντρεπεται και ερχετε σπανια σπιτι. Τελικα εχουμε πολλα κομπλεξ εμεις οι Ελληνες
περασαμε πολυ ωραια αλλα δεν το συνεχισαμε. Ο φιλος μου τωρα ντρεπεται και ερχετε σπανια σπιτι. Τελικα εχουμε πολλα κομπλεξ εμεις οι Ελληνες
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Οι καλύτερες παρτούζες γίνονται μετά από ένα τραπέζι με πολύ καλό παστίτσιο.Επιστημονικά αποδεδειγμένο αυτό (και με τα ντολμαδάκια γίνονται καλές παρτούζες,αλλά με τον λαό πουτάνα)
πωπω ρε φίλε... τι γίνεται εκεί;;;;
Επισκέπτης
Υπάρχουν και χειρότερα! Έχω 15 dvd 3 ώρες το καθένα απο αυτο!πωπω ρε φίλε... τι γίνεται εκεί;;;;
Παιδια εγω παρει μερος σε παρτουζα με την γυναικα μου βεβαια. Εχω ενα πολυ καλο φιλο που ειχε καιρο να παει με γυναικα. Ηρθε σπιτι μας μεθυσαμε. Η κυρα ειχε φτιαξει και ωραιο παστιτσιο. και το πραμα εγινε. Η γυναικα μου οταν πιει λιγο δεν εχει καμμια αναστολη.
Για να καταλαβω καλυτερα: αν δεν ηταν τοσο καλο το παστιτσιο τι θα γινοταν?
Συμβουλη για τον προσωρινα χαμενο φιλο: Προτεινε του την επομενη φορα να φερει το παστιτσιο ΚΑΙ την γυναικα του. That's why friend are for!
Επισκέπτης
Και να μην αφήσει την γυναίκα του να πιει!Συμβουλη για τον προσωρινα χαμενο φιλο: Προτεινε του την επομενη φορα να φερει το παστιτσιο ΚΑΙ την γυναικα του. That's why friend are for!
Οι καλύτερες παρτούζες γίνονται μετά από ένα τραπέζι με πολύ καλό παστίτσιο.Επιστημονικά αποδεδειγμένο αυτό (και με τα ντολμαδάκια γίνονται καλές παρτούζες,αλλά με τον λαό πουτάνα)
Τωρα τα επαιξα: Λαος πουτανα? Δηλ. το πηδημα ειναι θεμα πλειοψηφιας η απλα "τζαμπα"?
Υ.Σ. Εντος εισαγωγικων γιατι τιποτε δεν ειναι τζαμπα: 2ο θερμοδυναμικο αξιωμα!
Εγω παντως φιλη μου δε θα φερνα με την καμια.....ουτε θα θελα να φερει φιλο του....καμια επαγγελματια ναι....κανενα ζευγαρι ή κανα γκομενακι απο αγγελια ή σαιτ γνωριμιων ναι....αλλα μη μπλεξουμε και τα μπουτια μας με συγγενεις και φιλους τωρα.....ειπαμε....
Σωστο, πολυ σωστο. Η πραγματικη απολαυση θελει ανωνυμια! Αλλοιως ζηλευουν και σε γλωσσοτρωνε (και δεν σου σηκωνεται).
Πες τα ρε μουνίτσα! Αιώνια απορία μου.
Ένας με προσόντα και ωραία μάπα δεν υπάρχει? Θα μου πεις τι τη θες τη μάπα?
Ε, όπως οι άντρες στην προηγούμενη φωτό που πόσταρα δεν κοιτάνε το μανικιούρ αλλά την τρύπα (sic) έτσι κι εμείς κοιτάμε και λίγο παραπάνω από το πουλί
Γιατι ρε Οχια και Μουνιτσα τελικα ο ερωτας ειναι υποθεση προσωπικη (τανγκο) one to one. Οι παρτουζες ειναι καλες που και που για τους "προχωρημενους" οταν χρησιμευουν να επιβεβαιωσουν την αξια του ταιρι τους. Αυτα.
ΕΥΓΕ Duracell, όχι για κανέναν άλλο λόγο, για την παρουσιάστρια μόνο! Είναι όχι απλώς ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, είναι ΑΠΙΑΣΤΗ!!!!
Κρίμα που δε καταλαβαίνω Πορτογαλέζικα, γιατί και αυτά που λέει πρέπει να είναι για τα ρέστα μας!
Συνημμένα
εγω νομιζω τελικα πως ντρεπεται γιατι ειναι 150 κιλα ισως για αυτο.
Αλλα ομως βιντεακια με αφηνει να ανεβαζω δικα της στο ιντερνετ
Αλλα ομως βιντεακια με αφηνει να ανεβαζω δικα της στο ιντερνετ
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Αυτο τωρα πως να το εκλαβουμε?Ως προσκληση για καινουρια παρτουζα?Οσο για το παστιτσιο οι γυναικα μου κανει τελειο.....
Μετά και από τα βιντεάκια που είδα θα κάνω πολλά χρόνια να φάω παστίτσιοΟσο για το παστιτσιο οι γυναικα μου κανει τελειο.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Γιατί ρε μάγκα; Τι παστίτσιο φαί τι παστίτσιο κώλος....Μετά και από τα βιντεάκια που είδα θα κάνω πολλά χρόνια να φάω παστίτσιο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στην σημερινη εποχη πουτανιτσα εισαι αν δεν εχεις κανει παρτουζιτσα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30