You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μία Νύφη Για το Γιό Μου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 144
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
aποκατάσταση= σημάινει ότι είσαι έτοιμος να αποκτήσεις προβλήματα. αυτά που ήξερεςμέχρι τώρα ξεχασέ τα.Για να δούμε τι θα δούμε από σήμερα.......
Πάντως από το trailer της εκπομπής, φαίνεται μερικοί τύποι να είναι εντελώς αφάσιοι.....
Για να αποκατασταθούν τα παιδιά τέλος πάντων.....!!!
Καλα για ποιον την θελης την νυφη για τον γιο σου η για σενα
Για μένα έχω βρεί.....και νύφη, και παράνυμφο , ο γιόκας μου έχει πολλά καρβέλια μπροστά του να φάει, μέχρι να περάσει το στεφάνι κολλάρο...!!!
aποκατάσταση= σημάινει ότι είσαι έτοιμος να αποκτήσεις προβλήματα. αυτά που ήξερεςμέχρι τώρα ξεχασέ τα.
Δεν είχαν κατά νου αυτό, οι μανάδες.....! Ας πρόσεχαν!
Γουστάρω τρελά τον τύπο που είναι καράφλας, κοντός και φοράει τα γυαλιά
Αυτός πραγματικά πρέπει να είναι μεγάλη φυσιογνωμία!
Εγώ πάντως περιμένω να "βγει" στον αέρα, μία εκπομπή που να έχει τίποτα πιτσιρικάδες-πιτσιρίκες, να μας τους δείχνει σε 24ωρη βάση, και να έχει σαν αντικείμενο την "συμβίωση" και καλά, πριν από τον γάμο.
Φυσικά θα με ενδιέφερε να το παρακολουθώ τις μεταμεσονύκτιες ώρες, όπου θα έβγαινε και όλη "καύλα" της απομόνωσης από τις κάμερες (αρκεί να λειτουργούν ΚΑΙ με υπέρυθρη λειτουργία)
Φυσικά θα με ενδιέφερε να το παρακολουθώ τις μεταμεσονύκτιες ώρες, όπου θα έβγαινε και όλη "καύλα" της απομόνωσης από τις κάμερες (αρκεί να λειτουργούν ΚΑΙ με υπέρυθρη λειτουργία)
Για Ελλάδα, και free-to-air κανάλια, πολλά ζητάς..... Σε κανενα συνδρομητικό..και άμα!
Αμα ειναι η μαμα να κανονιζει για τον γιο.....καηκαμε
Είναι αντιγραφή από το αντίστοιχο Αμερικάνικο που δείχνει το MTV νομίζω.
Οτι μαλακια τους κατεβει στο κεφαλι το κανουν ριαλιτι πρεπει να πληρωνονται καλα τα νουμερα για να ξεφτιλιζονται στην τιβιΓια να δούμε τι θα δούμε από σήμερα.......
Πάντως από το trailer της εκπομπής, φαίνεται μερικοί τύποι να είναι εντελώς αφάσιοι.....
Για να αποκατασταθούν τα παιδιά τέλος πάντων.....!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Κι εμειs ωs συνηθωs μια ζωη....αντιγραφουμε τα κομπλεξικα ΑμερικανακιαΕίναι αντιγραφή από το αντίστοιχο Αμερικάνικο που δείχνει το MTV νομίζω.
Μαμαααααααααααα σελω γυναικα!!!!!
το 90% των ανδρων στην ελλαδα στηριζονται απο το φουστανι της μαμας.Αμα ειναι η μαμα να κανονιζει για τον γιο.....καηκαμε
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
υπονοεις εμενα;Λες να είναι στέλεχος του φόρουμ;
κατι τετοιοι τυποι σαν τον καραφλα με τα γυαλια θεωρουν τις γυναικες μας ελλεινιδες.H συγκεκριμενη εκπομπη θα δωσει πατημα (και αλλοθι) στις Ελλεεινιδες:
"Οριστε τα κακομαθημενα μαμοθεφτρα μπαζα που εχουν και απαιτησεις απο εμας".
ΥΓ οντς ο καραφλος με τα γυαλια φαινεται τυπαρας
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Θελω και εγω μια νυφη.Μεχρι 26 ετων το μεγιστο,να ειναι μουναρος και να μην μιλαει πολυ.Την προτιμω μελαχροινη.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
παρε τη μανα σου και τραβαΘελω και εγω μια νυφη.Μεχρι 26 ετων το μεγιστο,να ειναι μουναρος και να μην μιλαει πολυ.Την προτιμω μελαχροινη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις