Νέα

Μία Νύφη Για το Γιό Μου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Θελω και εγω μια νυφη.Μεχρι 26 ετων το μεγιστο,να ειναι μουναρος και να μην μιλαει πολυ.Την προτιμω μελαχροινη.
       Ξεχασα και κατι βασικο να κανει σεξ απο ολες τις τρυπες και τις παντες και να καθεται στον κουμπαρο μου,οποτε εγω θα πηγαινω τις τσαρκες μου. :) :)

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλα μου παιδια προσπαθειστε και σε μενα να μου βρειτε νυφη για να παντρευτω ωστε να μην πηγαινω στα σουντιο... και να  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: τσαμπα σαν παντρεμενος που θα ειμαι. :) :) :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ρε συ μπορεις να μην ενοχλεις τους αλλους;κατσε στο μαλακισμενο σου θρεντ να σε δουλευουν η βελβη με τον ελτζι και ασε τους υπολοιπυς ησυχους.
    Συνεχιζεις και ζοριζεσαι βλεπω????????? Μημπως θελεις τιποτα απο μενα και ντρεπεσαι να μου το πεις???????????Σε πληροφορω οτι δεν γαμαω πουστακια....ειπαμε κανω ψυχικα αλλα οχι και στο σημειο αυτο. :) :)

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλα μου παιδια προσπαθειστε και σε μενα να μου βρειτε νυφη για να παντρευτω ωστε να μην πηγαινω στα σουντιο... και να  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: τσαμπα σαν παντρεμενος που θα ειμαι. :) :) :)
εχεις την χουφτα σου εσυ δεν χρειαζεσαι αλλη νυφη ουτως η αλλως δεν θα σου κατσει και καμια.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Ρε παιδιά αν υπάρχει νύφη διαθέσιμη έως 35, μελαχρινή, σφικτό κορμί, κρίκοι αυτιά, προστυχόφατσα, βαμμένη μπλε σκιά μάτι, να μην μιλάει πολύ και η μητρική της γλώσσα να μην περιλαμβάνει τόνους, άνω τελεία, και φυσικά το γράμμα Ω, τότε πάω και μόνος μου στο παιχνίδι (α και φυσικά οικονομική πχ να μην θέλει λούσα, αμάξια, ακριβά εστιατόρια)- εντάξει πιο πιθανό είναι το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο παρά αυτό αλλά λέμε μια ευχή στο πνεύμα των Χριστουγέννων :'(

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλα μου παιδια,θελω την νυφη που θα μου γνωρισετε, να σεβαστει την ιδιαιτεροτητα μου... να πηγαινω σε στουντιοκοριτσα και να με αφηνει δυο φορες την εβδομαδα τουλαχιστον. :) :)

Επισκέπτης
Ρε παιδιά αν υπάρχει νύφη διαθέσιμη έως 35, μελαχρινή, σφικτό κορμί, κρίκοι αυτιά, προστυχόφατσα, βαμμένη μπλε σκιά μάτι, να μην μιλάει πολύ και η μητρική της γλώσσα να μην περιλαμβάνει τόνους, άνω τελεία, και φυσικά το γράμμα Ω, τότε πάω και μόνος μου στο παιχνίδι (α και φυσικά οικονομική πχ να μην θέλει λούσα, αμάξια, ακριβά εστιατόρια)- εντάξει πιο πιθανό είναι το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο παρά αυτό αλλά λέμε μια ευχή στο πνεύμα των Χριστουγέννων :'(

δλδ οι κρικοι στα αυτια και η μπλε σκια πρεπει να ειναι στο στανταρ εξοπλισμο ε?

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πφφφ;τι ειναι αυτο ρε βελβι;τι εχω ξαναδει αλλα δεν ξερω τι διαολο συμαινει.

Επισκέπτης
πφφφ;τι ειναι αυτο ρε βελβι;τι εχω ξαναδει αλλα δεν ξερω τι διαολο συμαινει.

επιφωνημα απαξιωσης και περιφρονησης.
φαντασου μια φατσα που σε κοιταει περιφρονητικα και στρεφει το κεφαλι στο πλαι και προς τα πανω!
στο μσν εχω κατι γαματα εμοτς! μισο να δω μηπως βρω στο νετ κανενα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Φιλοι κμαι φιλες,μετα σου λενε....εγω τους λεω τα προβληματα μου και με ειρωνευονται.Δεν πειραζει ομως....σε λιγο που θα με χασετε για σημερα (γιατι θα παω να  :fuck1: :fuck1: :fuck1: σε κανενα στουντιο), θα κλαιτε με μαυρο δακρυ. :2funny: :2funny:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φιλοι κμαι φιλες,μετα σου λενε....εγω τους λεω τα προβληματα μου και με ειρωνευονται.Δεν πειραζει ομως....σε λιγο που θα με χασετε για σημερα (γιατι θα παω να  :fuck1: :fuck1: :fuck1: σε κανενα στουντιο), θα κλαιτε με μαυρο δακρυ. :2funny: :2funny:
καλα μολις τελειωσεις τραβα και καζανακι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom