γιαυτο ξεμειναν κιολας.Καλά με φράσεις του στυλ "Είμαι παιδί της μαμάς" και "θέλω μια γυναίκα σαν την μαμά μου"
περιμένουν να βρουν γυναίκα;
δεν θελει και πολυ μυαλο να το καταλαβεις.
γιαυτο ξεμειναν κιολας.Καλά με φράσεις του στυλ "Είμαι παιδί της μαμάς" και "θέλω μια γυναίκα σαν την μαμά μου"
ειπαμε θα αλλαξει τιτλο το ριαλιτυΚαλά με φράσεις του στυλ "Είμαι παιδί της μαμάς" και "θέλω μια γυναίκα σαν την μαμά μου"
ρε παιδια σοου για να γελαμε ειναι και μαλιστα στημενο.....μην τσιμπατε....αν και απο βλακες και μαμακηδες εχει πολλους εκει εξω ,αυτο ειναι γενικα βεβαιο...Καλά με φράσεις του στυλ "Είμαι παιδί της μαμάς" και "θέλω μια γυναίκα σαν την μαμά μου"
μην το λες αυτο.ρε παιδια σοου για να γελαμε ειναι και μαλιστα στημενο.....μην τσιμπατε....αν και απο βλακες και μαμακηδες εχει πολλους εκει εξω ,αυτο ειναι γενικα βεβαιο...
ξερεις ποσοι αντρες υπαρχουν σαν αυτους εκει εξω;Καλά με φράσεις του στυλ "Είμαι παιδί της μαμάς" και "θέλω μια γυναίκα σαν την μαμά μου"
τζέσους...έπρεπε να το κάνουν συγχώνευση με αντίστοιχο όπου ο μπαμπάς θα εγκρίνει τους γαμπρούς της κόρης του. Τότε θα μιλάγαμε για την υπέρ-ξεφτύλα!
μα περιμενε κανεις να παρουν νορμαλ ατομα;ή να δηλωσει κανενας νορμαλ συμμετοχη;μην το λες αυτο.
πολλοι απο τους γαμπρους κατι ψιλολαδια πρεπει να τα χανουν.
οταν θα σκασουν και κατι νυφες που θα ρεταρουν και αυτες,τοτε θα δεις τι εχει να γινει εκει μεσα.μα περιμενε κανεις να παρουν νορμαλ ατομα;ή να δηλωσει κανενας νορμαλ συμμετοχη;
της μαλακιας το καγκελο...οταν θα σκασουν και κατι νυφες που θα ρεταρουν και αυτες,τοτε θα δεις τι εχει να γινει εκει μεσα.
μα περιμενε κανεις να παρουν νορμαλ ατομα;ή να δηλωσει κανενας νορμαλ συμμετοχη;
Αν θέλουν νορμάλ γαμπρούς, να έρθουν στο bourdela.tv
εισαι σιγουρος;μονο ο γιωργακης1983 απο την μυτηληνη λειπει απο εκει μεσα.
εχει και κατι μαναδες παντως...
κατι σκυλοφατσες...
να με φυλαει ο θεος μη πεσω σε καμμια τετοια!
αφου τις εβλεπα και ευχαριστουσα το θεο που μου εδωσε τη μανα μου για μανα!
Ανάποδα τα λες!!!
Στη συγκεκριμένη μαμά, ο Θεός έδωσε εσένα για κόρη
με αυτους που κανεις παρεα ομως,τετοια πεθερα θα εχεις να ξερεις.εχει και κατι μαναδες παντως...
κατι σκυλοφατσες...
κατα μανα κατα κορη... ;)αα ναι σωστα!
αλλα επιασες τι ηθελα να πω!
εχει και κατι μαναδες παντως...
κατι σκυλοφατσες...