Νέα

Μια γνώμη απο όλους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ricardo_one
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Επισης οταν αχολεισαι με αυτα που λες δεν εξαρταται απο σενα σχεδον τιποτα.
Αυτη σε διαλεγει και οχι εσυ.
Παρακαλας και ζητιανευεις για να γαμησεις ενα μπαζο.
Ποσο αντρικο ειναι αυτο?

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ γιατι δεν υπαρχει απαντηση,δεν εχεις να πεις κατι,δεν μπορεις να υποστηριξεις με λογικα επιχειρηματα αυτα που λες.

Ενω το να λές μπάζο και να θεωρεις κατώτερες τις γυναικες έχει λογική εξήγηση ?
Αυτο που κανεις εσυ ειναι αντρικο?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ποσο αντρικο ειναι αυτο?

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ γιατι δεν υπαρχει απαντηση,δεν εχεις να πεις κατι,δεν μπορεις να υποστηριξεις με λογικα επιχειρηματα αυτα που λες.

σωστος!οχι οτι εδω μεσα ολοι γαμανε οποια θελουν,φανταζομαι μολις βρουν μια θα εξαφανιζονται δια προσωπου γης οπως κανουν πολλοι γνωστοι μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ενω το να λές μπάζο και να θεωρεις κατώτερες τις γυναικες έχει λογική εξήγηση ?
Αυτο που κανεις εσυ ειναι αντρικο?

κατωτερες δν ειναι και ουτε μπαζα ολες,αλλα ο τυπος εχει γκαβλες  :rockon: :rockon: :rockon:
αυτο που κανει ειναι πορνοδιαστροφικο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
σωστος!οχι οτι εδω μεσα ολοι γαμανε οποια θελουν,φανταζομαι μολις βρουν μια θα εξαφανιζονται δια προσωπου γης οπως κανουν πολλοι γνωστοι μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επειδη ξέρω και εγω να ξεχωρίζω τέτοιους τύπους οποτε μπλεξει καμια φίλη μου με κανεναν που φερεται έτσι περιεργα προσπαθω να του κάνω χαλάστρα  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Επειδη ξέρω και εγω να ξεχωρίζω τέτοιους τύπους οποτε μπλεξει καμια φίλη μου με κανεναν που φερεται έτσι περιεργα προσπαθω να του κάνω χαλάστρα  :grin:

του βαζεις τρικλοποδια? :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.099
Πόντοι
5.006
για μένα "γαμήσι" είναι απλά : πάς βρίσκεις ένα στόχο γαμάς και εξαφανίζεσαι χωρίς να ξέρει το όνομά σου, το τηλέφωνό σου
τη διεύθυνσή σου και όυτε πρόκειται να την ξαναδείς.

οπότε ακόμα και αυτό το "μη σοβαρό" που υπαινίσεσαι μπορεί να είναι "άκρως σοβαρό" για κάποιους άλλους

σχετικότητα εννοιών...
αυτο που λες γινεται μονο στις ταινιες...εκτος αν αναφερεσει σε πουτανες...

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
αν εχεις πολλα λεφτα και γαμας καθε μερα οπως λες 2-3 μαγκια σου,αν ομως γαμας μια φορα το 15νθημερο τοτε  :S :S :S

Αγαπητε κωστακη!

Ακομα και αν πας μονο μια φορα το μηνα στα μπουρδελα μπορεις να γαμησεις περισσοτερες γυναικες απο οσες γαμανε οι περισσοτεροι <<αντρες>> σε ενα χρονο!

Με 50 ευρω γαμας 5....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
αυτο που λες γινεται μονο στις ταινιες...εκτος αν αναφερεσει σε πουτανες...

αυτό λέω και γώ,
πολύ δύσκολα βρίσκεις "πορνηδονισμό" στην "καθωσπρέπει" κοινωνία
με την έννοια  του :"γαμάω και φεύγω".

όσο και "μη σοβαρή" σχέση θέλεις να έχεις με μια μη πόρνη γυναίκα
είναι πολύ σοβαρή για την πορνηδονιστική οπτική.

καταλαβαινόμαστε έτσι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αγαπητε κωστακη!

Ακομα και αν πας μονο μια φορα το μηνα στα μπουρδελα μπορεις να γαμησεις περισσοτερες γυναικες απο οσες γαμανε οι περισσοτεροι <<αντρες>> σε ενα χρονο!

Με 50 ευρω γαμας 5....

Ε χαιρω πολυ αμα σε νοιάζει μονο το να γαμήσεις σα ζώο πήγαινε εκει  

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.099
Πόντοι
5.006
αυτό λέω και γώ,
πολύ δύσκολα βρίσκεις "πορνηδονισμό" στην "καθωσπρέπει" κοινωνία
με την έννοια  του :"γαμάω και φεύγω".

όσο και "μη σοβαρή" σχέση θέλεις να έχεις με μια μη πόρνη γυναίκα
είναι πολύ σοβαρή για την πορνηδονιστική οπτική.

καταλαβαινόμαστε έτσι?
προσπαθω να σε καταλαβω φιλε,αλλα δεν ειμαι γνωστης της πορνηδονιστικης φιλοσοφιας....
εχεις να μου προτεινεις κανα σχετικο βιβλιο??? :grin: :grin: :grin: :grin:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
κατωτερες δν ειναι και ουτε μπαζα ολες,αλλα ο τυπος εχει γκαβλες  :rockon: :rockon: :rockon:
αυτο που κανει ειναι πορνοδιαστροφικο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Φιλε μου στην Ελλαδα ειμαστε!

Οι Ελληνιδες ειναι τα μεγαλυτερα μπαζα γενικως και οι 99 στις 100 μπαζα.

Στα μπουρδελα γαμαμε ξενες μουναρες.

Με 10 ευρω στο μεταξουργειο γαμας γυναικες που οι σχεσακηδες δεν τις εχουν δει ουτε στον υπνο τους!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Oποιος νομιζει οτι το να πηδάει μονο ειναι το νόημα θα πρέπει να πάρει να δει αυτη την ταινια :

αυτοι που πρωταγωνιστουν μέσα τα ιδια νόμιζαν αλλα για τα χρήματα και καταστράφηκαν

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
προσπαθω να σε καταλαβω φιλε,αλλα δεν ειμαι γνωστης της πορνηδονιστικης φιλοσοφιας....
εχεις να μου προτεινεις κανα σχετικο βιβλιο??? :grin: :grin: :grin: :grin:

οτιδήποτε υπερβαίνει την διάρκεια μιας εφάπαξ σεξουαλικής παράτριψης με μια γυναίκα
αποτελεί αποφευκταία συσχέτιση μαζί της

καλόβραδυ  ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αγαπητε κωστακη!

Με 50 ευρω γαμας 5....

για επαρχια ειναι 100ευρω η τιμη τυπε  :grin:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
για επαρχια ειναι 100ευρω η τιμη τυπε  :grin:

Οπως και να εχει,και μια να γαμησεις,θα ειναι γυναικα που οι σχεσακηδες δεν εχουν δει ουτε στον υπνο τους....και στον ξυπνιο τους την εχουν δει μονο στις ταινιες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Oποιος νομιζει οτι το να πηδάει μονο ειναι το νόημα θα πρέπει να πάρει να δει αυτη την ταινια :

αυτοι που πρωταγωνιστουν μέσα τα ιδια νόμιζαν αλλα για τα χρήματα και καταστράφηκαν

ρε τρομπα αυτη η ταινια εχει να κανει με το πως ηθελαν λεφτα οχι πως να γαμανε σε μπουρδελα  :jerking: :jerking: :jerking:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Φιλε μου στην Ελλαδα ειμαστε!

Οι Ελληνιδες ειναι τα μεγαλυτερα μπαζα γενικως και οι 99 στις 100 μπαζα.

Στα μπουρδελα γαμαμε ξενες μουναρες.

Με 10 ευρω στο μεταξουργειο γαμας γυναικες που οι σχεσακηδες δεν τις εχουν δει ουτε στον υπνο τους!

ε με το μπαζα δν συμφωνω μια χαρα θεσσαλονικιες και σερραιες εχουμε  :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.334
Πόντοι
3.656
Παιδιά καλησπέρα , θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για κάτι που μου συνέβη. Έχω πάει στα μπουρδέλα εδώ στη Θεσσαλονίκη αρκετές φορές , αλλά οταν μπαίνω μέσα κομπλάρω πολύ και με το που αρχίζει να γίνεται κάτι κατευθείαν μου έρχεται να τελειώσω. Κατευθείαν ομως,με το που τον βάζει μέσα στο στόμα! Όταν βρίσκομαι έξω με κάποια πάλι τελειώνω γρήγορα , αλλά μπορώ και το ελένχω κάπως. Είμαι 21 χρονών. Σκέφτομαι προφανώς οτι οφείλεται στο άνχος και έχω δοκιμάσει να είμαι χαλαρός και να πιω και κανενα ποτάκι παραπάνω αλλά τίποτα. Τώρα είμαι κα  σε περίοδο αγαμίας και πρέπει να πάω επειγόντως. Θέλω να ρωτήσω :

1) Έχει συμβεί σε κανέναν και αν ναι τι πιστεύεται οτι μπορώ να κάνω ?
2) Αν μπορείται να μου συστήνετε κάποια που να είναι πιο χαλαρή και να με κάνει να νιώσω πιο άνετα (άν φταίει αυτό).
3) Άμα ας πούμε θέλεις να κάνεις λίγα παιχνίδια πρώτα γίνεται ή δεν σε αφήνουν λόγω χρόνου ?

Αν έχεις πρόωρη εκσπερμάτιση με οποιαδήποτε, αυτό μεταφράζετε με ψυχολογικούς όρους ότι δεν θέλεις πολλά - πολλά με τη συγκεκριμένη, τελείωνε να φύγουμε σου στέλνει μήνυμα το ασύνειδο. Συνήθως η στύση δεν είναι επαρκής, μέσα σου δεν θέλεις να ταίσεις το μωρό. Άν όμως σε απασχολεί, υπάρχει αλοιφή καθυστέρησης, αν θυμάμαι ονομάζεται νούπερ - καινάλ, πήγαινε σε μεγάλο φαρμακείο και ζήτα αυτήν, ή κάποια καινούρια, καλύτερη. Ελπίζω να βοήθησα.

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Ποσο αντρικο ειναι αυτο?

Σου είπε κανείς ότι εγώ παρακαλάω και ζητιανεύω για να γαμήσω ένα μπάζο?Βλαμμένος είσαι άνθρωπέ μου?

Προφανώς εσύ δε μπορείς και για κανένα λόγο να γαμήσεις ωραία γκόμενα και ζηλεύεις τους υπόλοιπους που καταφέρνουν κάτι τέτοιο!Απλά τα πράγματα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom