Νέα

Μια γνώμη απο όλους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ricardo_one
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ακου να μην πηγαινει στα μπουρδελα!
Και που να πηγαινει?
Αντρας ειναι!
Για καφε-ποτο.... και να μην γαμαει ποτε η να παρακαλαει το καθε αρχιμπαζο του μονοευρου που θα του ζηταει φορολογικη δηλωση κλπ!!!!!!

Οσοι τα λετε αυτα δεν ξερετε απο γυναικες και γαματε μια ζωη μπαζα χοντρες κλπ που δεν βλεπονται καν!
Ειστε σαβουρογαμηδες,μην δινετε συμβουλες ομως......

Και σαβουρογαμηδες και θυματα εχουν καταντησει ολοι οι αντρες με τις σχεσεις και λοιπες αρχιδιες!

Οσοι ξερουν απο γυναικες γαμανε μονο σε μπουρδελα,και ολες οι γυναικες εκτος μπουρδελων ειναι μπαζα,χοντρες,και δεν βλεπονται καν.
fffanatic 2014

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Tι μλκας ειναι αυτος ρε  :2funny: :2funny:

εγω λεει πδαω περισσοτερες απο σενα ... νιωθω λες και ειμαι σε διαγωνισμο ποιος την έχει μακρυτερη  :2funny:

ρε τρομπα ο nacho vidal εγραψε οτι πηδαει περισσοτερες απο σενα οχι εγω  :jerking: :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οσοι ξερουν απο γυναικες γαμανε μονο σε μπουρδελα,και ολες οι γυναικες εκτος μπουρδελων ειναι μπαζα,χοντρες,και δεν βλεπονται καν.
fffanatic 2014

χαχαχαχα τρολ δις σαιτ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Άποψή σου αυτά που λες,δε συμφωνώ.Πόσο χρονών είσαι?18?

Τες πα,άλλο θέλω να πω.
Το ανδρικό φύλο έχει εκφυλιστεί.Ξέρεις γιατί?Γιατί οι περισσότεροι είναι χέστες.Κοτεύουν να κάνουν καμάκι,να πιάσουν κουβέντα να την πέσουν κοινώς με οποιοδήποτε τρόπο σε κάποια γκόμενα που τους έχει γυαλίσει.Οπότε καταφεύγουν στα μπουρδέλα για να γαμήσουν.Είναι νορμάλ αυτό?Το παν είναι η αυτοπεποίθηση,από εκεί ξεκινάνε όλα.Εαν κάποιος έχει αυτοπεποίθηση,ανεξαρτήτως το πως είναι εμφανισιακά,θα χτυπήσει γκομενάκι.

Εγω κάποιες φορες ειμαι χέστης επειδη δεν γουσταρω η γκομενα να λέει οτι της την έπεσα και έφαγα άκυρο και γενικα να λένε ενα καρο μαλακιες για να φουσκώσουν το εγώ τους χρησιμοποιώντας εσενα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.099
Πόντοι
5.006
το μυστικο για να πηδας (δεν αναφερομαι σε σχεσεις) οσες περισσοτερες γκομενες μπορεις ειναι να προσαρμοζεσαι αναλογα με την γκομενα που εχεις απεναντι σου...

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16

Τες πα,άλλο θέλω να πω.
Το ανδρικό φύλο έχει εκφυλιστεί.Ξέρεις γιατί?Γιατί οι περισσότεροι είναι χέστες.Κοτεύουν να κάνουν καμάκι,να πιάσουν κουβέντα να την πέσουν κοινώς με οποιοδήποτε τρόπο σε κάποια γκόμενα που τους έχει γυαλίσει.Οπότε καταφεύγουν στα μπουρδέλα για να γαμήσουν.Είναι νορμάλ αυτό?Το παν είναι η αυτοπεποίθηση,από εκεί ξεκινάνε όλα.Εαν κάποιος έχει αυτοπεποίθηση,ανεξαρτήτως το πως είναι εμφανισιακά,θα χτυπήσει γκομενάκι.

Δεν καταλαβες γιατι δεν ξερεις.

Δεν αξιζει αυτο που λετε!
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ και δεν υπαρχει λογος να το κανεις!

Απο τη στιγμη που με λιγα ευρω μπορω να γαμαω οτι θελω και οσες θελω επι τοπου δεν υπαρχει λογος να ασχολειται κανεςι με τις μαλακιες που υποστηριζετε,σχεσεις και μαλακιες για κοριτσακια και πιτσιρικια!

Γαμαω καθε μερα γυναικες ομορφες διαφορων ηλικιων που εγω διαλεγω και παιρνω οσες θελω μια,δυο,δεκα την ημερα επι τοπου στα μπυρδελα!

Εσεις εχετε σοβαρο προβλημα!
Γιατι??????

Ρωταω:
Ποιος αντρας δεν θελει να γαμαει καθε μερα 2-3-5 μουναρες?

Και απανταω:
ΕΣΕΙΣ!

Ειστε αδυναμα ατομα που νοιωθετε καλα κανοντας οτι μαλακια κανουν ολοι ακομα και αν αυτο σας κανει μαλακες.

Επισης οταν αχολεισαι με αυτα που λες δεν εξαρταται απο σενα σχεδον τιποτα.
Αυτη σε διαλεγει και οχι εσυ.
Παρακαλας και ζητιανευεις για να γαμησεις ενα μπαζο.
Ποσο αντρικο ειναι αυτο?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
το μυστικο για να πηδας (δεν αναφερομαι σε σχεσεις) οσες περισσοτερες γκομενες μπορεις ειναι να προσαρμοζεσαι αναλογα με την γκομενα που εχεις απεναντι σου...

υπάρχει "γαμήσι άνευ οποιασδήποτε σχέσης" εκτός "περιθωρίου" ?

εγώ το μόνο που παρατηρώ είναι πιρφόρους ναα χρησιμοποιούν πορνική διάλλεκτο (πχ γαμάω )
για πιρφορικές συμπεριφορές

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

χαμαιλεοντας τυπε  :grin: :grin:

Συνημμένα

• Chamaeleo_montium.jpg
    Chamaeleo_montium.jpg
    165,1 KB · Εμφανίσεις: 25

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16

Απο τη στιγμη που με λιγα ευρω μπορω να γαμαω οτι θελω και οσες θελω επι τοπου δεν υπαρχει λογος να ασχολειται κανεςι με τις μαλακιες που υποστηριζετε,σχεσεις και μαλακιες για κοριτσακια και πιτσιρικια!

Γαμαω καθε μερα γυναικες ομορφες διαφορων ηλικιων που εγω διαλεγω και παιρνω οσες θελω μια,δυο,δεκα την ημερα επι τοπου στα μπυρδελα!

Γιατι??????

Ρωταω:

Και απανταω:
ΕΣΕΙΣ!

Ειστε αδυναμα ατομα που νοιωθετε καλα κανοντας οτι μαλακια κανουν ολοι ακομα και αν αυτο σας κανει μαλακες.

Έχω διαβάσει άπειρες μαλακίες εδώ μέσα αλλά αυτό το ποστ είναι η κορυφαία!

Απαξιώ να σου απαντήσω,θα το κάνουν άλλοι πολλοί,είμαι σίγουρος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Γιατι??????

Ρωταω:

Και απανταω:
ΕΣΕΙΣ!

Ρε υστερια σε έπιασε? χαχαχαχα

ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΡΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΡΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ... χαχα κξαι αρχιζει και φωναζει σα το τρελο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.099
Πόντοι
5.006
υπάρχει "γαμήσι άνευ οποιασδήποτε σχέσης" εκτός "περιθωρίου" ?

εγώ το μόνο που παρατηρώ είναι πιρφόρους ναα χρησιμοποιούν πορνική διάλλεκτο (πχ γαμάω )
για πιρφορικές συμπεριφορές
εννοω ρε φιλε τι κανω οταν γνωριζω μια γκομενα που ο στοχος μου ειναι να την πηδηξω και δεν θελω μακροχρονια σχεση μ αυτην...δεν εννοω οτι θα την πηδηξω την ιδια μερα,αλλα παντως δεν την βλεπω σοβαρα με τιποτα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εννοω ρε φιλε τι κανω οταν γνωριζω μια γκομενα που ο στοχος μου ειναι να την πηδηξω και δεν θελω μακροχρονια σχεση μ αυτην...δεν εννοω οτι θα την πηδηξω την ιδια μερα,αλλα παντως δεν την βλεπω σοβαρα με τιποτα...

Ο ριγκο κατα βαθος ειναι καλο παιδακι αλλα σε τέτοια θέματα έχει καμμένη φλάτζα.  :-

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Τες πα,άλλο θέλω να πω.

τι καμακι ρε λες και θα πιασει ,που ζεις σε ταινια του σταθη ψαλτη των 80'ς :2funny: :2funny: :2funny:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Έχω διαβάσει άπειρες μαλακίες εδώ μέσα αλλά αυτό το ποστ είναι η κορυφαία!

Απαξιώ να σου απαντήσω,θα το κάνουν άλλοι πολλοί,είμαι σίγουρος

Ποσο αντρικο ειναι αυτο?

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ γιατι δεν υπαρχει απαντηση,δεν εχεις να πεις κατι,δεν μπορεις να υποστηριξεις με λογικα επιχειρηματα αυτα που λες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Γιατι??????

Ρωταω:

Και απανταω:
ΕΣΕΙΣ!

Ποσο αντρικο ειναι αυτο?

αν εχεις πολλα λεφτα και γαμας καθε μερα οπως λες 2-3 μαγκια σου,αν ομως γαμας μια φορα το 15νθημερο τοτε  :S :S :S

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

για μένα "γαμήσι" είναι απλά : πάς βρίσκεις ένα στόχο γαμάς και εξαφανίζεσαι χωρίς να ξέρει το όνομά σου, το τηλέφωνό σου
τη διεύθυνσή σου και όυτε πρόκειται να την ξαναδείς.

οπότε ακόμα και αυτό το "μη σοβαρό" που υπαινίσεσαι μπορεί να είναι "άκρως σοβαρό" για κάποιους άλλους

σχετικότητα εννοιών...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom