Νέα

Μια γνώμη απο όλους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ricardo_one
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
για να καταλαβω ,περιμενεις 137623 γνωμες και μετα θα πας να γαμησεις?πιστεψε με μεχρι τοτε δεν θα σου σηκωνεται ουτε με γερανο  :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αφου παs......περιμενουμε κριτικη  :cheesy:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τυπε εγω θα σου ελεγα να κρατηθεις γ καιρο για μερες,καμια βδομαδα η παραπανω,μετα θα χεις τρελες γκαυλες και θα κανεις πολυ καλα δυνατα γαμησια,τουλαχιστον σε εμενα αυτο πιανει αμα την παιξω και παω την αλλη μερα σε μπου τελειωνω πολυ γρηγορα.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τυπε εγω θα σου ελεγα να κρατηθεις γ καιρο για μερες,καμια βδομαδα η παραπανω,μετα θα χεις τρελες γκαυλες και θα κανεις πολυ καλα δυνατα γαμησια,τουλαχιστον σε εμενα αυτο πιανει αμα την παιξω και παω την αλλη μερα σε μπου τελειωνω πολυ γρηγορα.

Ρε φίλε αν έχει να πάει καιρό θα τελειώσει αμέσως  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Τι μου θύμισες τώρα φίλε...Βαρδάρης, Βίλκα....τσιμπούκια, ισπανικά, χυσίματα στα βυζιά...γι'αυτό αξίζει η Σαλόνικα μαν (ένας από τους λόγους). Αν περιμένεις από τις ντόπιες άστο καλύτερα. :jerking:
Στο θέμα μας τώρα...
Να φροντίσεις να τον παίζεις καθημερινά ώστε να μην έχεις το πρόβλημα της πρόωρης. Ειδικά κανένα δύωρο πριν επισκεφτείς το μανάρι. Επίσης καλό είναι όταν πας να χύσεις να πιάνεις από τη βάση το εργαλείο και να το σφίγγεις, αλλά όχι την τελευταία στιγμή γτ δεν πιάνει τότε.
Καλά γαμήσια συναγωνιστή  :dancing:
ρε παιδια τι καθημερινα,εγω αν τ παιζω καθημερινα δν εχω καθολου ορεξη για γαμησια μετα.Αυτο με τις ντοπιες γιατι ολοι μας το λεμε ετσι??
Εγω που ειμαι απο σερρες μου λενε ολοι α εκει μια χαρα ειστε γαματε τις σερρεες  :zfuck: :zfuck: :zfuck:,ε εμεις οι ντοπιοι εχουμε λιγο διαφορετικη αποψη  :jerking: :jerking:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
βρες κανα γκομενακι να το γαμας με την ησυχια σου...

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Παιδιά καλησπέρα , θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για κάτι που μου συνέβη. Έχω πάει στα μπουρδέλα εδώ στη Θεσσαλονίκη αρκετές φορές , αλλά οταν μπαίνω μέσα κομπλάρω πολύ και με το που αρχίζει να γίνεται κάτι κατευθείαν μου έρχεται να τελειώσω. Κατευθείαν ομως,με το που τον βάζει μέσα στο στόμα! Όταν βρίσκομαι έξω με κάποια πάλι τελειώνω γρήγορα , αλλά μπορώ και το ελένχω κάπως. Είμαι 21 χρονών. Σκέφτομαι προφανώς οτι οφείλεται στο άνχος και έχω δοκιμάσει να είμαι χαλαρός και να πιω και κανενα ποτάκι παραπάνω αλλά τίποτα. Τώρα είμαι κα  σε περίοδο αγαμίας και πρέπει να πάω επειγόντως. Θέλω να ρωτήσω :

1) Έχει συμβεί σε κανέναν και αν ναι τι πιστεύεται οτι μπορώ να κάνω ?
2) Αν μπορείται να μου συστήνετε κάποια που να είναι πιο χαλαρή και να με κάνει να νιώσω πιο άνετα (άν φταίει αυτό).
3) Άμα ας πούμε θέλεις να κάνεις λίγα παιχνίδια πρώτα γίνεται ή δεν σε αφήνουν λόγω χρόνου ?

Γεια σου και από εμένα φίλε μου.
Συνήθως από άγχος,έχω διαβάσει,πως υπάρχει θέμα στήσης όχι θέμα πρόωρης εκσπερμάτισης.Βέβαια δεν είμαι απόλυτος σε αυτό.Ίσως όμως να είναι και εγκεφαλικό το θέμα,ψυχολογίας δηλαδή.Ίσως επειδή φοβάσαι ότι θα χύσεις γρήγορα και ο νους σου τριγυροφέρνει εκεί,ίσως για αυτό και να το παθαίνεις κιόλας.Οπότε,προσπάθησε να σκέφτεσαι κάτι άλλο,όπως για παράδειγμα δώσε βάση στη γκόμενα ή σκέψου πως θα την ικανοποιήσεις,μη σκέφτεσαι ''δε θέλω να χύσω γρήγορα-δε θέλω να χύσω γρήγορα''.Με πιάνεις πιστεύω!

Υ.Γ Όπως είπε κι ένας φίλος παραπάνω ''βρες ενα γκομενακι να το γαμας με την ησυχια σου''

21 χρονών παλικάρι είσαι,άστα τα μπουρδέλα μαν!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Συνήθως από άγχος,έχω διαβάσει,πως υπάρχει θέμα στήσης όχι θέμα πρόωρης εκσπερμάτισης.Βέβαια δεν είμαι απόλυτος σε αυτό.Ίσως όμως να είναι και εγκεφαλικό το θέμα,ψυχολογίας δηλαδή.Ίσως επειδή φοβάσαι ότι θα χύσεις γρήγορα και ο νους σου τριγυροφέρνει εκεί,ίσως για αυτό και να το παθαίνεις κιόλας.Οπότε,προσπάθησε να σκέφτεσαι κάτι άλλο,όπως για παράδειγμα δώσε βάση στη γκόμενα ή σκέψου πως θα την ικανοποιήσεις,μη σκέφτεσαι ''δε θέλω να χύσω γρήγορα-δε θέλω να χύσω γρήγορα''.Με πιάνεις πιστεύω!

Υ.Γ Όπως είπε κι ένας φίλος παραπάνω ''βρες ενα γκομενακι να το γαμας με την ησυχια σου''

ρε φιλε υπαρχουν πολλοι που δυσκολευονται να βρουν κατι και οταν βρισκουν ειναι για κανα 2 μηνες οποτε τα μπουρδελα ειναι καλη κ φθηνη λυση  :grin: :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Έτσι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χαχαχα ευχαριστω μάγκες. Θα το δοκιμάσω όμως , γιατι ολή μέρα αυτο σκέφτομαι τώρα. Θα κρυφτώ σε κανα στενάκι εκει πέρα και θα βαρέσω μια στα γρήγορα.

γινε μπολντοτυπος. μεσα απο τον μπολντισμο θα μαθεις αυτοελεγχο και πειθαρχια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εσυ φετος ποσες κανονικες γκομενες πηδηξες τυπε?

Απο περυσι τετοιο καιρο μέχρι φέτος ειναι 3. Και δεν καμακώνω ποτε να φανταστεις ρε... αμα το προσπαθουσα παραπανω θα είχα 7 εως 10 άνετα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Να τις πρηξεις θελουν οι γκομενες ρε φιλε με ηλιοβασιλέματα , αγαπες , ρομαντισμους οτι ειναι οι μοναδικες πανω στη γη και άλλα τετοια τι νομιζεις πως ειναι απλα πρεπει να παιξεις με ενα συγκεκριμενο τροπο για αυτο βλέπεις και τυπάκια που τα θεωρεις χαζά να έχουν γκομενες ακριβως επειδη ΄'εχουν μαθει το στυλ πεσίματος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom