ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Απο περυσι τετοιο καιρο μέχρι φέτος ειναι 3. Και δεν καμακώνω ποτε να φανταστεις ρε... αμα το προσπαθουσα παραπανω θα είχα 7 εως 10 άνετα.
βαλε 12 να εισαι μεσα
Απο περυσι τετοιο καιρο μέχρι φέτος ειναι 3. Και δεν καμακώνω ποτε να φανταστεις ρε... αμα το προσπαθουσα παραπανω θα είχα 7 εως 10 άνετα.
Να τις πρηξεις θελουν οι γκομενες ρε φιλε με ηλιοβασιλέματα , αγαπες , ρομαντισμους οτι ειναι οι μοναδικες πανω στη γη και άλλα τετοια τι νομιζεις πως ειναι απλα πρεπει να παιξεις με ενα συγκεκριμενο τροπο για αυτο βλέπεις και τυπάκια που τα θεωρεις χαζά να έχουν γκομενες ακριβως επειδη ΄'εχουν μαθει το στυλ πεσίματος
τσαμπα δηλαδη σου τη λενε οι αλλοι εδω μεσα οτι πηδας μονο την παλαμη σου και αλλα τετοια....Απο περυσι τετοιο καιρο μέχρι φέτος ειναι 3. Και δεν καμακώνω ποτε να φανταστεις ρε... αμα το προσπαθουσα παραπανω θα είχα 7 εως 10 άνετα.
τσαμπα δηλαδη σου τη λενε οι αλλοι εδω μεσα οτι πηδας μονο την παλαμη σου και αλλα τετοια....
μαθαινεις μπαλα στα γατακια
Ρε αληθεια παλια νομιζα και εγω οτι ειναι ξερω γω θεμα εξυπνάδας να έχεις γκομενα και άλλα τέτοια.
τσαμπα δηλαδη σου τη λενε οι αλλοι εδω μεσα οτι πηδας μονο την παλαμη σου και αλλα τετοια....
θεμα ηλιθιοτητας ειναι. της γκομενας. πεστα αρχηγε
Ρε αληθεια παλια νομιζα και εγω οτι ειναι ξερω γω θεμα εξυπνάδας να έχεις γκομενα και άλλα τέτοια. Παπάρια απλα θελει να κάνεις συγκεκριμένα πραγματα ρε φιλε. Ποσες φορές δεν έχεις δει στο δρομο κοιμισμενους τυπους πραγματικα να κοιμουνται ορθιοι παρολαυτα ομως ειχαν την καλη διπλα γιατι ασχολιοντουσαν με αυτην και έκαναν αυτα που ηθελε. Χεστηκε η άλλη αμα εισαι γενικα έξυπνος μη σου πω οτι αμα εισαι γενικα έξυπνος θα αρχισει να νιώθει ανασφαλεια μπορει και φθονο και θα ειναι χειροτερα μετά![]()
θεμα ηλιθιοτητας ειναι. της γκομενας. πεστα αρχηγε
σιγα την εξυπναδα,εχω δει γιατρους να μην εχουνε ουτε μια γκομενα,ενω υδραυλικοι που γυρνανε ολη μερα με τα κομπρεσερ να αλλαζουν καθε μηνα![]()
![]()
![]()
![]()
Σκέψου το εξής. Αμα ο γκόμενος ειναι αρκετά έξυπνος η τυπισσα παιζει να αρχισει να νιώθει κατώτερη.
Οποτε ξεκινάει η παρακμή.
Μιλάτε για συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών,και όχι για όλες.
Ακου να μην πηγαινει στα μπουρδελα!
Και που να πηγαινει?
Αντρας ειναι!
Για καφε-ποτο.... και να μην γαμαει ποτε η να παρακαλαει το καθε αρχιμπαζο του μονοευρου που θα του ζηταει φορολογικη δηλωση κλπ!!!!!!
Οσοι τα λετε αυτα δεν ξερετε απο γυναικες και γαματε μια ζωη μπαζα χοντρες κλπ που δεν βλεπονται καν!
Ειστε σαβουρογαμηδες,μην δινετε συμβουλες ομως......
Και σαβουρογαμηδες και θυματα εχουν καταντησει ολοι οι αντρες με τις σχεσεις και λοιπες αρχιδιες!
Boldemort οσες γαμας εσυ σε ενα χρονο τις γαμαω εγω σε 1 εβδομαδα το πολυ και ειναι και μουναρες οχι αρχιμπαζα το κερατα σαν αυτες που γαμας εσυ.
φιλε μη το γαμας το θεμα,καλες οι πουτανες αλλα εχω κλαψει και γω ευρουλακια απο αθλια γαμησια με αυτες.ενω με κανονικες κοπελες τα πιο πολλα γαμησια ηταν σουπερ![]()
![]()
![]()
![]()
Ακου να μην πηγαινει στα μπουρδελα!
Και που να πηγαινει?
Αντρας ειναι!
Για καφε-ποτο.... και να μην γαμαει ποτε η να παρακαλαει το καθε αρχιμπαζο του μονοευρου που θα του ζηταει φορολογικη δηλωση κλπ!!!!!!
Οσοι τα λετε αυτα δεν ξερετε απο γυναικες και γαματε μια ζωη μπαζα χοντρες κλπ που δεν βλεπονται καν!
Ειστε σαβουρογαμηδες,μην δινετε συμβουλες ομως......
Και σαβουρογαμηδες και θυματα εχουν καταντησει ολοι οι αντρες με τις σχεσεις και λοιπες αρχιδιες!