Νέα

Μια γνώμη απο όλους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ricardo_one
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Να τις πρηξεις θελουν οι γκομενες ρε φιλε με ηλιοβασιλέματα , αγαπες , ρομαντισμους οτι ειναι οι μοναδικες πανω στη γη και άλλα τετοια τι νομιζεις πως ειναι απλα πρεπει να παιξεις με ενα συγκεκριμενο τροπο για αυτο βλέπεις και τυπάκια που τα θεωρεις χαζά να έχουν γκομενες ακριβως επειδη ΄'εχουν μαθει το στυλ πεσίματος

μαθαινεις μπαλα στα γατακια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.099
Πόντοι
5.006
Απο περυσι τετοιο καιρο μέχρι φέτος ειναι 3. Και δεν καμακώνω ποτε να φανταστεις ρε... αμα το προσπαθουσα παραπανω θα είχα 7 εως 10 άνετα.
τσαμπα δηλαδη σου τη λενε οι αλλοι εδω μεσα οτι πηδας μονο την παλαμη σου και αλλα τετοια....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μαθαινεις μπαλα στα γατακια

Ρε αληθεια παλια νομιζα και εγω οτι ειναι ξερω γω θεμα εξυπνάδας να έχεις γκομενα και άλλα τέτοια. Παπάρια απλα θελει να κάνεις συγκεκριμένα πραγματα ρε φιλε. Ποσες φορές δεν έχεις δει στο δρομο κοιμισμενους τυπους πραγματικα να κοιμουνται ορθιοι παρολαυτα ομως ειχαν την καλη διπλα γιατι ασχολιοντουσαν με αυτην και έκαναν αυτα που ηθελε. Χεστηκε η άλλη αμα εισαι γενικα έξυπνος μη σου πω οτι αμα εισαι γενικα έξυπνος θα αρχισει να νιώθει ανασφαλεια μπορει και φθονο και θα ειναι χειροτερα μετά  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τσαμπα δηλαδη σου τη λενε οι αλλοι εδω μεσα οτι πηδας μονο την παλαμη σου και αλλα τετοια....

Ιντερνετ ειναι ο καθενας οτι θέλει γράφει. Απλα εγω θα ειχα μια επιφύλαξη πριν με πώ αγμητο αν δεν με ήξερα εκτος Ιντερνετ  :P

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Απο περυσι τετοιο καιρο μέχρι φέτος ειναι 3. Και δεν καμακώνω ποτε να φανταστεις ρε... αμα το προσπαθουσα παραπανω θα είχα 7 εως 10 άνετα.

φετος σε ρωτησα ρε τυπε,αμα αρχισουμε περισι και προπερσι αστα  :grin: :grin: :grin:
μπορει αν καμακωνες και 20 να χες ρε γιατι  :grin: :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
θεμα ηλιθιοτητας ειναι. της γκομενας. πεστα αρχηγε

σιγα την εξυπναδα,εχω δει γιατρους να μην εχουνε ουτε μια γκομενα,ενω υδραυλικοι που γυρνανε ολη μερα με τα κομπρεσερ να αλλαζουν καθε μηνα  :grin: :grin: :grin: :grin:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Ακου να μην πηγαινει στα μπουρδελα!
Και που να πηγαινει?
Αντρας ειναι!
Για καφε-ποτο.... και να μην γαμαει ποτε η να παρακαλαει το καθε αρχιμπαζο του μονοευρου που θα του ζηταει φορολογικη δηλωση κλπ!!!!!!

Οσοι τα λετε αυτα δεν ξερετε απο γυναικες και γαματε μια ζωη μπαζα χοντρες κλπ που δεν βλεπονται καν!
Ειστε σαβουρογαμηδες,μην δινετε συμβουλες ομως......

Και σαβουρογαμηδες και θυματα εχουν καταντησει ολοι οι αντρες με τις σχεσεις και λοιπες αρχιδιες!

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Ρε αληθεια παλια νομιζα και εγω οτι ειναι ξερω γω θεμα εξυπνάδας να έχεις γκομενα και άλλα τέτοια. Παπάρια απλα θελει να κάνεις συγκεκριμένα πραγματα ρε φιλε. Ποσες φορές δεν έχεις δει στο δρομο κοιμισμενους τυπους πραγματικα να κοιμουνται ορθιοι παρολαυτα ομως ειχαν την καλη διπλα γιατι ασχολιοντουσαν με αυτην και έκαναν αυτα που ηθελε. Χεστηκε η άλλη αμα εισαι γενικα έξυπνος μη σου πω οτι αμα εισαι γενικα έξυπνος θα αρχισει να νιώθει ανασφαλεια μπορει και φθονο και θα ειναι χειροτερα μετά  :P

Μιλάτε για συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών,και όχι για όλες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
θεμα ηλιθιοτητας ειναι. της γκομενας. πεστα αρχηγε

Σκέψου το εξής. Αμα ο γκόμενος ειναι αρκετά έξυπνος η τυπισσα παιζει να αρχισει να νιώθει κατώτερη.

Οποτε ξεκινάει η παρακμή.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
σιγα την εξυπναδα,εχω δει γιατρους να μην εχουνε ουτε μια γκομενα,ενω υδραυλικοι που γυρνανε ολη μερα με τα κομπρεσερ να αλλαζουν καθε μηνα  :grin: :grin: :grin: :grin:

Και ο γιατρός μπορει να μην ειναι έξυπνος. Δεν σημαινει οτι επειδη ειναι γιατρος ειναι και έξυπνος.
Αλλα γενικά σου λέω η πολλή εξυπνάδα με τις γκόμενες βλάπτει ετσι εχω αρχισει να πιστεύω

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Boldemort οσες γαμας εσυ σε ενα χρονο τις γαμαω εγω σε 1 εβδομαδα το πολυ και ειναι και μουναρες οχι αρχιμπαζα το κερατα σαν αυτες που γαμας εσυ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σκέψου το εξής. Αμα ο γκόμενος ειναι αρκετά έξυπνος η τυπισσα παιζει να αρχισει να νιώθει κατώτερη.

Οποτε ξεκινάει η παρακμή.

κρυβε γνωση αρχηγε. ναχουμε να λεμε στους υποψηφιους μπολντοτυπους.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Και που να πηγαινει?
Αντρας ειναι!
Για καφε-ποτο.... και να μην γαμαει ποτε η να παρακαλαει το καθε αρχιμπαζο του μονοευρου που θα του ζηταει φορολογικη δηλωση κλπ!!!!!!

Οσοι τα λετε αυτα δεν ξερετε απο γυναικες και γαματε μια ζωη μπαζα χοντρες κλπ που δεν βλεπονται καν!

Και σαβουρογαμηδες και θυματα εχουν καταντησει ολοι οι αντρες με τις σχεσεις και λοιπες αρχιδιες!

φιλε μη το γαμας το θεμα,καλες οι πουτανες αλλα εχω κλαψει και γω ευρουλακια απο αθλια γαμησια με αυτες.ενω με κανονικες κοπελες τα πιο πολλα γαμησια ηταν σουπερ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Boldemort οσες γαμας εσυ σε ενα χρονο τις γαμαω εγω σε 1 εβδομαδα το πολυ και ειναι και μουναρες οχι αρχιμπαζα το κερατα σαν αυτες που γαμας εσυ.

Και τι να κάνω τωρα εγω? να σου δώσω βραβειο?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
φιλε μη το γαμας το θεμα,καλες οι πουτανες αλλα εχω κλαψει και γω ευρουλακια απο αθλια γαμησια με αυτες.ενω με κανονικες κοπελες τα πιο πολλα γαμησια ηταν σουπερ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Tι μλκας ειναι αυτος ρε  :2funny: :2funny:

εγω λεει πδαω περισσοτερες απο σενα ... νιωθω λες και ειμαι σε διαγωνισμο ποιος την έχει μακρυτερη  :2funny:

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Και που να πηγαινει?
Αντρας ειναι!

Άποψή σου αυτά που λες,δε συμφωνώ.Πόσο χρονών είσαι?18?

Τες πα,άλλο θέλω να πω.
Το ανδρικό φύλο έχει εκφυλιστεί.Ξέρεις γιατί?Γιατί οι περισσότεροι είναι χέστες.Κοτεύουν να κάνουν καμάκι,να πιάσουν κουβέντα να την πέσουν κοινώς με οποιοδήποτε τρόπο σε κάποια γκόμενα που τους έχει γυαλίσει.Οπότε καταφεύγουν στα μπουρδέλα για να γαμήσουν.Είναι νορμάλ αυτό?Το παν είναι η αυτοπεποίθηση,από εκεί ξεκινάνε όλα.Εαν κάποιος έχει αυτοπεποίθηση,ανεξαρτήτως το πως είναι εμφανισιακά,θα χτυπήσει γκομενάκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom